Sabah'ta N'Doye haberi çıkmış. Bence sakat transfer olur. Disiplini zayıf, 31 yaşını sürüyor, doğum yeri Senegal olduğundan daha yaşlı da olabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan bonservisiyle beraber toplamda 2 milyon euro ya malolacakti...Iyi bir Onur varoldugu muddetce baskasi kaleye gecemez bu durumda o maliyetin altina girmek istememeleri normal... Abicim ben Haci taraftari değilim kendi dogrularim cercevesinde yorumluyorum o kadar..Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Bu güneşin oğlu Esteban a 4 m € veriyorsak şöyle çok yağlı bir orta avrupa kazığı yeriz. Yedek kaleciye 4 m € vermeyiz. Onur'u sattıklarınin kaniti bu. Bize de helal olsun hiç bir etkinliğimiz yokmuş. Trabzon insanının çok bilmişliği bizi daha kaç kere yakacak acaba? İşte bugün bölük pörcüksek sebebi uzaklarda aramamak lazım."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota kurmayacak kadroyu...
bunu anladım doğru mu?
Yorum
-
takım bölünmüş, taraftar bölünmüş bu ortamda başarı beklemek hayal(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota kurmayacak kadroyu...
bunu anladım doğru mu?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik bey o dönemleri ben çok iyi biliyorum..ilk gittiğim maç'da Liverpolu 1-0 yendiğimiz maçtı..o dönemin kadrosunun hepsi bizim için efsaneydi ..ancak tüm kulüplerin gözü Alikemal'in üzerindeydi diğer futbolcularımıza pek fazla talep yoktu...ve hiç bir taraftar da Ali Kemal'in satılmasını istemiyordu..o yüzden o örnek hep aklımızda.
o günlerin acısını yaşayan birisi olarak sizin benden daha çok karşı çıkmanız ve tepki göstermeniz lazım değil mi ?
İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etme Faik kardeşim ben bu destekleyenleri,bilinçli algı operasyonları yapanları ligin 5. haftasından sonra göreceğim.Hepsi senden benden daha fazla bağıracak,hatta sana bana laf bile düşmeyecek.Kulüp,takımın durumuyla ilgileneceğine,basit bir olayı büyütme derdinde.Sıradan bile olmayan bir takıma yenilmişsin olayı Onur'a bağlıyorsun.Hocasıda utanmadan omuzlarda dolanıp,amigoluk yapıyor.
benim Trabzonsporla bağdaştırdığım hiç bir siyasi görüşüm yok çok şükür..
tek derdi takımımım başarılı olması....
ve Onursuz takımımızı kötü günler bekliyor. görünen köy kılavuz istemiyor.....
ben bunları söylüyorum söylemeye de devam ediceğim.....
inşallah yine haklı çıkmayız.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur kardeşim samimiyetine sonuna kadar inanıyorum,yalnız gelecek olanın maliyeti nedir acaba ? Ayrıca senin bir sürü mevkide eksiğin varken neden en iyi olduğun mevkiye para harcıyorsun,bunun amacı nedir ? Madem paran var,git sol bek al,stoper al,sağ açık al,ortasaha al,forvet al.Hem param yok diyorsun hemde en iyi olduğun mevkide ki adamı kötüleyip yerine yenisini alıyorsun.Sonrada kadro şişti diyoruz,fakat şişkin olan kadro sanal şişkin,kalite anlamında yerlerde sürünüyor.
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet abi yok abim onların derdi başka yöneticelerden bahsediyorum . kendi egoları ve cahillikleri yüzünden takımın içine etmeye çalışıyorlar ve nedense baya başarılı oluyorlar onlarında başardığı bir şey var demekki.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Transfer Dosyası -10-
Elimizde türkiyenin en iyi kalecisi var.. Bir Mok olmayipta kendini bir mob sanan hurma kaleci aliyor allah seni bildigi gibi yapsin..
Kadroda yabancilar cogaldi simdi 2 yabanci transfer yapilacak diyorlar birde yabanci kaleci eklendi buna..
TFFye her yabanci icin para ödendigini biliyor mu üstün zekalilar???
. yabancı..............40 bin lira
2. yabancı..............50 bin lira
3. yabancı..............65 bin lira
4. yabancı..............80 bin lira
5. yabancı..............85 bin lira
6. yabancı..............90 bin lira
7. yabancı..............120 bin lira
8. yabancı..............140 bin lira
TOPLAM: 670 BİN LİRA
9. yabancı........200 bin lira
10. yabancı........400 bin lira
11. yabancı........600 bin lira
12. yabancı........800 bin lira
13. yabancı........1 milyon lira
14. yabancı........2 milyon lira
TOPLAM: 5 MİLYON LİRA
9.yanancimiz var
3 tane daha gelirse ödenmesi gereken para 1.8milyon tl...En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 10:27.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın istemediğini hoca oyanatabilir mi ? ..bence bizim Başkan 'da Aziz Yıldırım'ın yolundan gidiyor..o nasıl alex efsanesini bitirdiyse bizimki de aynı yolda.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah'ta N'Doye haberi çıkmış. Bence sakat transfer olur. Disiplini zayıf, 31 yaşını sürüyor, doğum yeri Senegal olduğundan daha yaşlı da olabilir
Bu arada @stichus haciosmanoglu baskan seçildiğinde Trabzonspor için çok kötü bir durum olduğunu soylemisti bazı kişiler kendisini eleştirmişti. Bugüne bakıldığında haklılığı ortaya cikiyor(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki sizin hoşunuza mı gitti Ali Kemalin satılması... ?
o günlerin acısını yaşayan birisi olarak sizin benden daha çok karşı çıkmanız ve tepki göstermeniz lazım değil mi ?
Sevgi gönüldaşım....
benim Trabzonsporla bağdaştırdığım hiç bir siyasi görüşüm yok çok şükür..
tek derdi takımımım başarılı olması....
ve Onursuz takımımızı kötü günler bekliyor. görünen köy kılavuz istemiyor.....
ben bunları söylüyorum söylemeye de devam ediceğim.....
inşallah yine haklı çıkmayız.....Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
Yorum