Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuan takımın en büyük eksiği gol atamıyoruz. Mehmet Ekici hariç ortasahamız gol atamaz. Beklerimiz ve kanatlarımızın skora katkısı çok düşük. Arkadaş Umut bulut Varken bile bu takım pozisyona giriyordu. Şimdi top taşıyamıyoruz.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu senenin en iyi transferi takıma dönerse Onur olacak sanırım.

Yorum

• Okay'a güvenip yola çıkarsak orta sahamız Soner olur.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyasetle ilgisi yok..bu yönetim başta olduğu sürece Onur faydalı olamaz diyorum..sağa sola çekmenin anlamı ne ?
          Forumda 11 . yılım benim....

burada yazı yazanları az çok tanıyoruz.....

sizin görüşlerin nedense hep birileri nasıl söylüyorsa o şekilde oluyor.....

milim sapmıyor....

hepside tesadüfmü bence değil tabiki ?

Birde hep Ali Kemalleri örnek gösterirsinizde Dozer Cemili neden hiç göstermeszsiniz çok merak ediyorum......

Hani futbolu bile bırakıp başka takıma gitmeyen kaptanımızı , cebinde 5 tl ile vefat eden efsanemizi....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hadi yaa...
            nerden vardınız bu fikre...
            Eeee görünen köy kılavuz istemez...onur'un faydalı olması için yönetimin değişmesi şart..bu saatten sonra kadroya bile girmesi mucize..haa Hacıosmanoğlunun deli tarafı tutarda oynatırsa bilemem.

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uğur hocam kaleci alalım tabi ama benim korkum bu adamlar onuru gönderme peşinde oldukları için kötü düşünmüyor değilim
              Hocam su asamada Onur u satma ihtimalleri hiç yok ama bu aldiklari kaleci iyi cikar güven verir Onur a da yurt disindan iyi teklif gelirse sezon sonunda satilabilir benim nazarimda..Onur yillik 2.5 garanti arti mac baslariyla toplamda 3 250 milyon euro gibi bir rakam kazaniyor..Helali hoş olsun kazansin ama bu cocuk 2 carpraz bag sakatligi gecirdi tekrarlamayacaginin garantisi yok..Son 5 sezonda toplamda nerdeyse 2 sezonu kacirdi..Ve her sey bir yana bu cocugun kulagina kar suyu kacti herhalde...Arac tekmelemek ne demek herkes haddini bilecek yoksa Onur u ben de cok seviyorum ama asolan Trabzonspor dur..Fatih Tekke gittikten sonra herkes gidebilir yeter ki degerini bulsun ve yurt disina gitsin...

Yorum

• Kara bela Constant ise baş belası hala. Ben işin içinden çıkamıyorum artık. Constant'a bu sene vereceğin yıllık para ile iki tane transfer yaparsın.

Yorum

• Benim bildiğim bir uzuv kangren olduysa o uzuv kesilir ama bazı arkadaşlar çürümüş uzuvlardan kurtulmak yerine vücudun en sağlam uzuvlarından birinden kurtulmamız gerektiğini düşünüyor. Onur'la uğraşacağınıza bu çürümüş zihniyetlerden nasıl kurtuluruz onun gayretinde olunuz.
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Onur'un üzerine oynadıklarını düşünüyorum.

Takım kaptanına düzgün davranmak zorundasın. Karşında çocuk yok. Bir o araca bir bu araca. Yanılmıyorsam hazırlık maçında da o varken sahaya kaptan Mustafa çıktı. Hani sen varken Mustafa takımda oynayamazdı? Şimdi de diyorsun ki sen varken Onur satılmayacak. Kim inanır? Bir de ekliyorsun Selçuk gibi giderse gidebilir. Ne demek bu? Ardından olay soğusun kisvesi altında Makedon kalecimizin mezarına Onur'un eline çiçek tutuşturup yolluyorsun. Onur da diyor ki maçta kaptanlık ondaydı, madem o götürsün. Burdan da kin güdüyorsun. Onur'u havalimanında karşılıyorlar, ben küfür duymadım ama rahmetli anama küfür edilmesine vesile oldu imasında bulunup ordan da kin güdüyorsun. Taraftarın Onur'u koruyup başkanın Hurma'nın yanlışlarını yüzlerine çarpmasını kimse kulüpten büyük değildir kisvesi altında yine kin güdülüyor...
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumda 11 . yılım benim....

burada yazı yazanları az çok tanıyoruz.....

sizin görüşlerin nedense hep birileri nasıl söylüyorsa o şekilde oluyor.....

milim sapmıyor....

hepside tesadüfmü bence değil tabiki ?

Birde hep Ali Kemalleri örnek gösterirsinizde Dozer Cemili neden hiç göstermeszsiniz çok merak ediyorum......

Hani futbolu bile bırakıp başka takıma gitmeyen kaptanımızı , cebinde 5 tl ile vefat eden efsanemizi....
                      Faik bey o dönemleri ben çok iyi biliyorum..ilk gittiğim maç'da Liverpolu 1-0 yendiğimiz maçtı..o dönemin kadrosunun hepsi bizim için efsaneydi ..ancak tüm kulüplerin gözü Alikemal'in üzerindeydi diğer futbolcularımıza pek fazla talep yoktu...ve hiç bir taraftar da Ali Kemal'in satılmasını istemiyordu..o yüzden o örnek hep aklımızda.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tam mensubu olduğunuz siyasi görüşün size söyletmek istedikleri gibi konuştunuz....

bu sözler gerçek bir Trabzonsporlunun söyleceği sözler değil....

Roma Tottisini , juve Buffonunu satmadı ise Trabzonda Onurunu satmayacak , satmamalı....

ha sizin anlayışa göre herkesin her şeyin bir fiyatı vardır hatta Onurun bile...
                        Merak etme Faik kardeşim ben bu destekleyenleri,bilinçli algı operasyonları yapanları ligin 5. haftasından sonra göreceğim.Hepsi senden benden daha fazla bağıracak,hatta sana bana laf bile düşmeyecek.Kulüp,takımın durumuyla ilgileneceğine,basit bir olayı büyütme derdinde.Sıradan bile olmayan bir takıma yenilmişsin olayı Onur'a bağlıyorsun.Hocasıda utanmadan omuzlarda dolanıp,amigoluk yapıyor.
                        Basarilar
                        Sevgiler Saygilar

Yorum

Eeee görünen köy kılavuz istemez...onur'un faydalı olması için yönetimin değişmesi şart..bu saatten sonra kadroya bile girmesi mucize..haa Hacıosmanoğlunun deli tarafı tutarda oynatırsa bilemem.
                          şota kurmayacak kadroyu...
                          bunu anladım doğru mu?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman Hakan Arıkan'ı neden gönderdin ? Yok gs gidecek yok bilmem ne istiyor diye karalamaya kalktın ? Gerçi herkes karalanıyor,sadece aynı düşüncedekiler ne yapsa mübahdır mantığı var ! Cardozo sakatlanırsa ne yapacağız ?
                            Hakan bonservisiyle beraber toplamda 2 milyon euro ya malolacakti...Iyi bir Onur varoldugu muddetce baskasi kaleye gecemez bu durumda o maliyetin altina girmek istememeleri normal... Abicim ben Haci taraftari değilim kendi dogrularim cercevesinde yorumluyorum o kadar..

Yorum

Bu kadar sakatlık,bu kadar olaydan sonra artık onur'dan verim alamayız..bence en iyi yol en yüksek parayı verene satılmasıdır..hiç kimse satılamaz demeyin Ali Kemal gibi bir efsaneyi,Hami gibi bir bombacıyı bile sattı bu kulüp.
                              onurdan mı verim alamayız yapma allah aşkına bu düşünceler hep sattırdı efsane dediğimiz adamları. onur satılınca ne olucak biliyormusun her maç kaleciye küfür ediceksin.

Yorum

• Hayır madem kavga edeceksin Constant'la et.

Yorum

Çalışıyor...
                                X