Şuan takımın en büyük eksiği gol atamıyoruz. Mehmet Ekici hariç ortasahamız gol atamaz. Beklerimiz ve kanatlarımızın skora katkısı çok düşük. Arkadaş Umut bulut Varken bile bu takım pozisyona giriyordu. Şimdi top taşıyamıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetle ilgisi yok..bu yönetim başta olduğu sürece Onur faydalı olamaz diyorum..sağa sola çekmenin anlamı ne ?
burada yazı yazanları az çok tanıyoruz.....
sizin görüşlerin nedense hep birileri nasıl söylüyorsa o şekilde oluyor.....
milim sapmıyor....
hepside tesadüfmü bence değil tabiki ?
Birde hep Ali Kemalleri örnek gösterirsinizde Dozer Cemili neden hiç göstermeszsiniz çok merak ediyorum......
Hani futbolu bile bırakıp başka takıma gitmeyen kaptanımızı , cebinde 5 tl ile vefat eden efsanemizi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi yaa...
nerden vardınız bu fikre...
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğur hocam kaleci alalım tabi ama benim korkum bu adamlar onuru gönderme peşinde oldukları için kötü düşünmüyor değilim
Yorum
-
Benim bildiğim bir uzuv kangren olduysa o uzuv kesilir ama bazı arkadaşlar çürümüş uzuvlardan kurtulmak yerine vücudun en sağlam uzuvlarından birinden kurtulmamız gerektiğini düşünüyor. Onur'la uğraşacağınıza bu çürümüş zihniyetlerden nasıl kurtuluruz onun gayretinde olunuz.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
Onur'un üzerine oynadıklarını düşünüyorum.
Takım kaptanına düzgün davranmak zorundasın. Karşında çocuk yok. Bir o araca bir bu araca. Yanılmıyorsam hazırlık maçında da o varken sahaya kaptan Mustafa çıktı. Hani sen varken Mustafa takımda oynayamazdı? Şimdi de diyorsun ki sen varken Onur satılmayacak. Kim inanır? Bir de ekliyorsun Selçuk gibi giderse gidebilir. Ne demek bu? Ardından olay soğusun kisvesi altında Makedon kalecimizin mezarına Onur'un eline çiçek tutuşturup yolluyorsun. Onur da diyor ki maçta kaptanlık ondaydı, madem o götürsün. Burdan da kin güdüyorsun. Onur'u havalimanında karşılıyorlar, ben küfür duymadım ama rahmetli anama küfür edilmesine vesile oldu imasında bulunup ordan da kin güdüyorsun. Taraftarın Onur'u koruyup başkanın Hurma'nın yanlışlarını yüzlerine çarpmasını kimse kulüpten büyük değildir kisvesi altında yine kin güdülüyor...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda 11 . yılım benim....
burada yazı yazanları az çok tanıyoruz.....
sizin görüşlerin nedense hep birileri nasıl söylüyorsa o şekilde oluyor.....
milim sapmıyor....
hepside tesadüfmü bence değil tabiki ?
Birde hep Ali Kemalleri örnek gösterirsinizde Dozer Cemili neden hiç göstermeszsiniz çok merak ediyorum......
Hani futbolu bile bırakıp başka takıma gitmeyen kaptanımızı , cebinde 5 tl ile vefat eden efsanemizi....
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam mensubu olduğunuz siyasi görüşün size söyletmek istedikleri gibi konuştunuz....
bu sözler gerçek bir Trabzonsporlunun söyleceği sözler değil....
Roma Tottisini , juve Buffonunu satmadı ise Trabzonda Onurunu satmayacak , satmamalı....
ha sizin anlayışa göre herkesin her şeyin bir fiyatı vardır hatta Onurun bile...Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEeee görünen köy kılavuz istemez...onur'un faydalı olması için yönetimin değişmesi şart..bu saatten sonra kadroya bile girmesi mucize..haa Hacıosmanoğlunun deli tarafı tutarda oynatırsa bilemem.
bunu anladım doğru mu?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Hakan Arıkan'ı neden gönderdin ? Yok gs gidecek yok bilmem ne istiyor diye karalamaya kalktın ? Gerçi herkes karalanıyor,sadece aynı düşüncedekiler ne yapsa mübahdır mantığı var ! Cardozo sakatlanırsa ne yapacağız ?
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar sakatlık,bu kadar olaydan sonra artık onur'dan verim alamayız..bence en iyi yol en yüksek parayı verene satılmasıdır..hiç kimse satılamaz demeyin Ali Kemal gibi bir efsaneyi,Hami gibi bir bombacıyı bile sattı bu kulüp.
Yorum
Yorum