Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaş yumluyu rabotnicki maçında görmedinmi böyle yeteneksiz bi adamı bu kadroya yazma be renkdaşım
    Hocam bi stoper daha alsinlar yazmayayim..Benim nazarimda tüm eksiklerine rağmen takimin en iyi stoperi..

Aykut un her hava topuna cikisi rakibe duran top kazandiriyor..

Uğur un ayağına top geldiğinde kalp atislarim hızlanıyor. .

Medjani nin ayağı güzel ama çok ağır kalıyor. .

Benim nazarimda 2 net stoper lazim takima..

Yorum

• Onur kaliyormu gidiyormu? Ona göre Transfere bakariz. Kalirsa ilk stoper almaliyiz, kalmaz ise Transfere gerek yok, defolsunlar yeter.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam bi stoper daha alsinlar yazmayayim..Benim nazarimda tüm eksiklerine rağmen takimin en iyi stoperi..

Aykut un her hava topuna cikisi rakibe duran top kazandiriyor..

Uğur un ayağına top geldiğinde kalp atislarim hızlanıyor. .

Medjani nin ayağı güzel ama çok ağır kalıyor. .

Benim nazarimda 2 net stoper lazim takima..
        Benim içinde öyle renkdaş bi önceki sayfada yazımda belirttim zaten fakat yumluya gelince salihi stoper oynatırım yumluyu oynatmam hele rabotnicki maçında oynayan o tandemi oynatcağıma gider alt yapı oyuncusu oynatırım daha iyi bu arada alper çok kolay çalım yiyiyor

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur kaliyormu gidiyormu? Ona göre Transfere bakariz. Kalirsa ilk stoper almaliyiz, kalmaz ise Transfere gerek yok, defolsunlar yeter.
          Benim anlamadığım niye stoper transferini Onura göre yapıyoruz onur gitsede kalsada bu takıma biri yerli biri yabancı sağlam iki stoper şartttt

Yorum

• Zambrano instragram hesabi.

3,402 likes, 183 comments - carloszambrano5 on August 1, 2015: "Die Liebe zu meinem Club war stärker! Nach vielen Spekulationen habe ich mich entscheiden hier zubleiben, Geld ist nicht alles im Leben⚽️CZ5⚽️😉⚽️🙏El cariño por mi club pudo mas ! Después de muchas especulaciones decidí quedarme aquí ,el dinero no lo es todo😉⚽️🙏 ⚽️CZ5⚽️".

Frankfutta kaliyorum diyor.Menejer oyunu degilse bu defter kapandi.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zambrano instragram hesabi.

3,402 likes, 183 comments - carloszambrano5 on August 1, 2015: "Die Liebe zu meinem Club war stärker! Nach vielen Spekulationen habe ich mich entscheiden hier zubleiben, Geld ist nicht alles im Leben⚽️CZ5⚽️😉⚽️🙏El cariño por mi club pudo mas ! Después de muchas especulaciones decidí quedarme aquí ,el dinero no lo es todo😉⚽️🙏 ⚽️CZ5⚽️".

Bu işi bukadar uzatmaya gerk yoktu ki ilk baş douglası bitirip geçeceklerdi sonra taşçı sonra bedimo al sana defans işi tamam bunlrın hepsi gündeme ilk gelen oyunculardı alıp bitirecektin işi yok dante falan adamı deli ediyler ya

Yorum

• Yönetimin sözcüsü HaberTS'de de Hurma Zambrano için gitti diyor. Kulübü pembe dizi entrikalarında boğmaya çalışırken topçu belli ki elden kaçtı, yakında kriz yüzünden alamadık diye damlarlar.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim içinde öyle renkdaş bi önceki sayfada yazımda belirttim zaten fakat yumluya gelince salihi stoper oynatırım yumluyu oynatmam hele rabotnicki maçında oynayan o tandemi oynatcağıma gider alt yapı oyuncusu oynatırım daha iyi bu arada alper çok kolay çalım yiyiyor
                  Salih önde oynadigimiz maclarda 75 ten sonra girsin kostursun baska bir yarari olmaz benim gözümde. .Alper i ben begendim top teknigi hizi falan gayet iyi savunma noktasinda zaafiyeti olmasi orta saha orjinli olmasindan da kaynaklanıyor biraz..Caner in de vardi hala var ama ülkenin en iyi sol beki oldu..

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    murat kosova bu adam ne anlatsa dinlenir

hayret bizim takımdan sanki istanbul takımıymışızcasına bahsediyolar, ayrıntılı analizler filan..
                    Cunku bahsettikleri konu trabzonspordaki karmasa

Yorum

• Bu takım için ayırdığım her saniyeye lanet olsun!
                      Şu futbolcular gitsin şunlar gelsin, iho yönetimi gitsin seçim olsun felan hepsi boş.Anlamadığımız şey kişilerin değişmesiyle hiçbir şeyin değişmediği!Ya radikal bir değişiklik olmalı ya da bu lige meze olmaya devam edicez!

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salih önde oynadigimiz maclarda 75 ten sonra girsin kostursun baska bir yarari olmaz benim gözümde. .Alper i ben begendim top teknigi hizi falan gayet iyi savunma noktasinda zaafiyeti olmasi orta saha orjinli olmasindan da kaynaklanıyor biraz..Caner in de vardi hala var ama ülkenin en iyi sol beki oldu..
                        Alperden umudum var fakat bir caner çıkar mı soru işareti rabotnicki maçında çok olumly hareketlerine rastlamadım salihe gelince benim gözümde yeteneksiz yumludan çok daha faydalıdır rabotnicki maçında yumlunun yüzünden yediğimiz golü görmediminmi salih hakkında niye böyle düşündüğümü sorarsan sağ bek iyi kötü oynuyor ön libero yoklukta oynayabiliyor stoperde oynayabilme özelliği var yumlunun neyi var? Sonra öz ewlat denilen mustafanın üzerinden vurulan kafaların haddi hesabi yok beğenilmeyen salih ise rakiple kafa kafaya çarpışcak kadar hırslı ve mücadeleci mustafada salihin yarısı kadar hırs yok keza mücadele de aynı

Yorum

• Ibrahimovic - Transfer sorusuna. BÜYÜK SÜRPIZ dedi takim Trabzonspor olabilir mi ?
                          I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Yorum

• İlk olarak Mike Tyson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ibrahimovic - Transfer sorusuna. BÜYÜK SÜRPIZ dedi takim Trabzonspor olabilir mi ?
                            "Çok büyük sürpriz" oluruz biz ancak

Yorum

• Onur u satacaklar bence. bir kaç gazetede Onur u satışı alt yapısını yapıyorlardı. Buradan gelen para ile göz boyama transferler yapacaklar. Onur un yerinde olsam gitmem. aralık ayına kadar beklerim
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zambrano instragram hesabi.

Adam bize gelmeyecek kadar akıllıymış. Aferin zambro.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X