Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur İstanbul a geliyormuş kaynak:yes
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• Aynen Hurmanın numarasını verin. Ona daha beter şeyler yazacam.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• saka gibi arkadas..ben haberlere inanmamistim ama ciddi ciddi Onur'a mi sardilar..vayy Trabzonspor'um vayy, kimlerin eline kaldin..
        ben hala olayin ic yuzunu ogrenmek taraflardan aciklama bekliyorum..ama hurmanin olusune dirisine yedi ceddine sovesim var..

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genel Manager Serhat Altıncı : 0531 333 61 61
          Adamsın . Başka numara bilen varsa yazsın.
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Bu klupte Onur,Mehmet ekici,Cordoza,yusuf hepsi kalacak!Adam gibi forvet ve defans ortasaha alacaksınız!Bu dört oyuncu özellikle kalacak ki bunu dememe bile gerek yok!Hele ki Onur yıllarca emekliliğini burada yapacak kadar takımımıza olacak. İstediği ücret ona verilecek! A kalite oyuncuları satmadan takıma a kalite transfer yapılacak.Yönetemiyorsanız ve art niyetli olmaya devam ederseniz yönetimle beraber teknik heyet hepsiniz defolup gidersiniz bu kadar basit!Şota sen de taraftarın arkasında ol olamıyorsan ,konuşamıyorsan sen de defol git.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Telefonla ya da mesajla, İHO'ya karşı birden bire neden tavır değiştirdiğimi, Sülüman beye karşı neden bu kadar sert eleştiriler yönelttiğimi soran forum sakinlerine ne demiştik: "takımı ele geçirebilmek için tek engel kaldı, o da Onur, kaptanla problem yaratılır ve bir şekilde gönderilirse şaşırmayın"...

Bunu dinleyen kardeşler ne demişlerdi : "Ümit abi fantazinin dibine vurdu artık, o kadar da değil"...

Ne kadarmış gördünüz mü şimdi... Burada yazamadık ama " Hakan çok lazım olacaktı " derken kastettiğimiz buydu. Ha, şunu da söyleyeyim ki planları tıkır işliyor. Daha da beterleri olacak. Şok olacaksınız...

Net söylüyorum: "başkan büyük yanlışlar içindesin, o kafandaki şeyleri yapamayacaksın! Yol yakınken bu iki kafadarı yolla ve Ersun'dan özür dileyerek geri çağır. Yoksa bazı şeyler başını yiyecek! Senin başın umurumda değil de, Trabzonspor'un başı herşeyin başı... Anladın sen onu"...
              sebeb nedir?? hurma simdi ne kazanc alacak??

Yorum

• Beni en çok sinirlendiren hurmanın " onurun morali bozuktu antrenmana çıkma dedim "diyerek zekiden bahseder gibi açıklama yapması.adamdaki rahatlığa bak taraftar ne der Trabzon tepki gösterir diye düsünmeden açıklama yapmıs bir de

Yorum

• Şota, ne yazık ki Hurma'nın kuklası olmuş. Bu takıma takviye gerektiğini en iyi bilen Ersun Hocaydı. Yönetimin şampiyonluk hedefi olmadığı için istifa etti. Düşünün yıllık 1,8 Euro'yu Bıraktı. Şota daha futbolcusuna sahip çıkamıyor. Hurma'nın ahırı olduk.

Yorum

• Onur recep kıvrak saat 23:25 de Atatürk havalanına inecek hasan tuncet twitter

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur İstanbul a geliyormuş kaynak:yes
                      ..
                      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

skskskaiğalqsöq diye bi kulupte şöyle bişi olsa gülerim valla

Ama iho allah belanı verecek hayatımda gördüğüm en cahil yaratıksın

Yorum

• Hurmanın telini bilen lutfen yazsın suraya
                          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Shota = MRA... Etkisiz eleman
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hurmanin teli lazim bize hattini degistirelim sunun.

Yorum

• Onuru satmalarini bile akilarindan gecirmesinler.Avrupadan bu aptallik yüzünden elenelim kalaylamanin kralini yapacam yüzlerine.Numaralarin kolay bulurum tanidiklardan.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X