Onur İstanbul a geliyormuş kaynak:yes
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
saka gibi arkadas..ben haberlere inanmamistim ama ciddi ciddi Onur'a mi sardilar..vayy Trabzonspor'um vayy, kimlerin eline kaldin..
ben hala olayin ic yuzunu ogrenmek taraflardan aciklama bekliyorum..ama hurmanin olusune dirisine yedi ceddine sovesim var..
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel Manager Serhat Altıncı : 0531 333 61 61TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Bu klupte Onur,Mehmet ekici,Cordoza,yusuf hepsi kalacak!Adam gibi forvet ve defans ortasaha alacaksınız!Bu dört oyuncu özellikle kalacak ki bunu dememe bile gerek yok!Hele ki Onur yıllarca emekliliğini burada yapacak kadar takımımıza olacak. İstediği ücret ona verilecek! A kalite oyuncuları satmadan takıma a kalite transfer yapılacak.Yönetemiyorsanız ve art niyetli olmaya devam ederseniz yönetimle beraber teknik heyet hepsiniz defolup gidersiniz bu kadar basit!Şota sen de taraftarın arkasında ol olamıyorsan ,konuşamıyorsan sen de defol git."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefonla ya da mesajla, İHO'ya karşı birden bire neden tavır değiştirdiğimi, Sülüman beye karşı neden bu kadar sert eleştiriler yönelttiğimi soran forum sakinlerine ne demiştik: "takımı ele geçirebilmek için tek engel kaldı, o da Onur, kaptanla problem yaratılır ve bir şekilde gönderilirse şaşırmayın"...
Bunu dinleyen kardeşler ne demişlerdi : "Ümit abi fantazinin dibine vurdu artık, o kadar da değil"...
Ne kadarmış gördünüz mü şimdi... Burada yazamadık ama " Hakan çok lazım olacaktı " derken kastettiğimiz buydu. Ha, şunu da söyleyeyim ki planları tıkır işliyor. Daha da beterleri olacak. Şok olacaksınız...
Net söylüyorum: "başkan büyük yanlışlar içindesin, o kafandaki şeyleri yapamayacaksın! Yol yakınken bu iki kafadarı yolla ve Ersun'dan özür dileyerek geri çağır. Yoksa bazı şeyler başını yiyecek! Senin başın umurumda değil de, Trabzonspor'un başı herşeyin başı... Anladın sen onu"...
Yorum
-
Şota, ne yazık ki Hurma'nın kuklası olmuş. Bu takıma takviye gerektiğini en iyi bilen Ersun Hocaydı. Yönetimin şampiyonluk hedefi olmadığı için istifa etti. Düşünün yıllık 1,8 Euro'yu Bıraktı. Şota daha futbolcusuna sahip çıkamıyor. Hurma'nın ahırı olduk.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur İstanbul a geliyormuş kaynak:yesMeşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
Onuru satmalarini bile akilarindan gecirmesinler.Avrupadan bu aptallik yüzünden elenelim kalaylamanin kralini yapacam yüzlerine.Numaralarin kolay bulurum tanidiklardan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum