Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nefret ediyorum o kaleye abandigi şutlardan, nasıl bir özgüven bu??
    Sen dua et bir tanesi gol olsaydı o zaman yanmıştık

Yorum

• İlk olarak Ali Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zambrano yla alakali bişey dedi mi?

Doumbia yi yalanladığı benden duydum ama.

Sidober ve forvet bakıyor hurma dedi ama Gündemdeki isimlerle hiç ilgilenmedik te dedi

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen dua et bir tanesi gol olsaydı o zaman yanmıştık
        Şu Zambrano gelse tandemi Medjani-Zambrano yapsakda su adamı ilk 11 de görmesem keşke.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Nefret ediyorum o kaleye abandigi şutlardan, nasıl bir özgüven bu??

Hocam onu. Suçu yok shota kaleyi görünce vurun demiş. Yumlu da yanlış anladı, kaleyi nerden görüyorsa vuruyor.

Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• ya arkadas önce bakayrim nasil forvet bize lazim diyen
            sonrada bakayrim drogba serbest
            bu adam 1 sene daha bizde rahat cikarir
            chelseade gecen sene 40 mac 1500 dakika cikardi

1,5 milyona 1 yillik kontrat verin su adama
            sadece deplasman maclarinda oynasa yeter
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 12:41.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Huzeyfe ‏@bisnev_in_saki 9 sa.9 saat önce Çeviriyi görüntüle
              @5zambranocz Usted encontrará la oportunidad de jugar si vienes a Trabzonspor, Oscar Cardozo, Stephan Mbia, Jose Bosingwa

Zambrano fav'lamış bunu twitter'da, ne yazıyor ? .

Bu adam her gün twitter'da arkadaş
              .

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam onu. Suçu yok shota kaleyi görünce vurun demiş. Yumlu da yanlış anladı, kaleyi nerden görüyorsa vuruyor.

Hocam Yumlu önceden de öyleydi, tanımadığımız adam değil, ileri doğru bir pas atsa isabetli hemen kendini ileri çıkarır, kaleyi her gördüğünde topa abanir, zaten antep maçından sonra iyice ayar oldum, inşallah tez zamanda biletini keserler.

Yorum

Şu Zambrano gelse tandemi Medjani-Zambrano yapsakda su adamı ilk 11 de görmesem keşke.
                  Adam yer o zaman Yumlu

Yorum

• Zambrano - Medjani önlerinde Mbia - Aytaç
                    Defans konusunda içimi rahatlariyor.
                    Ah bir de sol bek işini cozebilsek.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Düne kadar Yumluyu sineye çekmiş biri olarak, 1461 stoperlerinin bile yapmaması gereken hatalar yapan bir adamın bu takıma nasıl stoper olduğunu merak ettim.
                      Rakip sağdan geliyor, salih ilginç bir çalım yedikten sonra orta yapıyor ve Yumlu sadece topa baktığı için rakip çok net vuruş imkanını onurun üzerine yapıyor, öyle vuruş yaptırırsın, bir olur iki olur, etrafta iki kişi vardır da hangisini tutacağını bilemezsin, ama her maç olmaz.

Sonraki aşamada, constant, waris, salih, Soner, Yumluda gönderilmeli bence

Yorum

• Zeki yavriyi satmasınlar benim onla ilgili son saniye fantezim var. İmzamda var

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Medjani stoper oynamaz. Yumlu her şeye rağmen stoperde ondan iyidir bence
                          Not Important..

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düne kadar Yumluyu sineye çekmiş biri olarak, 1461 stoperlerinin bile yapmaması gereken hatalar yapan bir adamın bu takıma nasıl stoper olduğunu merak ettim.
                            Rakip sağdan geliyor, salih ilginç bir çalım yedikten sonra orta yapıyor ve Yumlu sadece topa baktığı için rakip çok net vuruş imkanını onurun üzerine yapıyor, öyle vuruş yaptırırsın, bir olur iki olur, etrafta iki kişi vardır da hangisini tutacağını bilemezsin, ama her maç olmaz.

Sonraki aşamada, constant, waris, salih, Soner, Yumluda gönderilmeli bence
                            Yumlunun kafasındaki tek şey artislik, bu çok net şöyle açıklayım hemen, adam stoper olmasına rağmen geride top isteyip oyun kurmak istiyor beceremediği aşikar, top önüne geldiğinde kaleye vuruyor, taaa orta saha çizgisine kadar gelip adam kovalıyor, orda bir çalım yese kendi mevkii bomboş. Yani bu adam bildiğin 8 numara gibi oynamaya çalışıyor, bırak stoper gibi oynamayı.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Huzeyfe ‏@bisnev_in_saki 9 sa.9 saat önce Çeviriyi görüntüle
                              @5zambranocz Usted encontrará la oportunidad de jugar si vienes a Trabzonspor, Oscar Cardozo, Stephan Mbia, Jose Bosingwa

Zambrano fav'lamış bunu twitter'da, ne yazıyor ? .

Bu adam her gün twitter'da arkadaş
                              "Trabzonspora gelirsen Oscar Cardozo, Stephan Mbia, Jose Bosingwa'yla oynama firsatin olacak"
                              gibi birsey yazmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Satis listesi:

Caner Osmanpasa - Akhisarspor bonservis bedeli 100.000 €
                                Abdulkadir Özdemir - Akhisarspor bonservis bedeli 100.000 €
                                Gökhan Alsan - Karabükspor kiralik bedeli 17.000 €
                                İshak Dogan
                                Ferhat Yazgan - 1461 Trabzon kiralik
                                Mustafa Akbas
                                Gökhan Karadeniz - Göztepe bonservis bedeli 300.000 €
                                Zeki Yavru
                                Fatih Atik
                                Serdar Gürler

Fatih Öztürk nerelerde bilen var mi ? Musa, Salih ve Soner'i ekledikten sonra fazlaliklardan kurtulmus oluruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X