Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....................................onur.......... ..................................
    .......cavanda..........uğur...........mustafa.... ........constant.............

.............................mbia.............mehm et ...................................

.......................................özer....... .............................................

...........sefa................................... ..........................yusuf...............

.........................................cardozo.. ................................................

10-11 sezonu ;

...........................................onur... ...........................................
    .........serkan..............giray...............e gemen...............cale............
    ..................................selçuk.......... ..colman...................................
    ..............burak..........................jaja. ........................?.....................
    ............................................umut.. .................................................

İki kadro arasında ben pek bir fark göremiyorum

Ancak 10-11 sezonu kadrosunu tereddütsüz yazabildim kesin ve net kadroydu bir tek sol açığımız muallaktı.

1.kadroya bir stoper ve birde sağ kanat oyuncusu alınırsa bence kalburüstü bir takım oluruz.
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• lıgın ılk macını hangı tarıhte oynayacagız ark lar

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hic degilse Yatabare - Bia takası olsun. Sefa calim atamiyor, Erkan atmaktan korkuyor.
        Bia fena bi sezon geçirmemiş niye koşmaktan aciz kötü sezon geçiren birisiyle takaslasınlar?

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lıgın ılk macını hangı tarıhte oynayacagız ark lar
          16.08.2015

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            16.08.2015
            tsk ler,trabzona gıdıcem de ona gore ayarlamaya calısıyorum

Yorum

• Inanamıyorum hala bir gelişme yok

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Transfer vs bir kenara da bu doktor muhabbeti başlı başına istifa sebebidir. ..Kafayi yememek elde değil. .!

Yorum

• Ne Yatabare'den ne de Varis'ten istediğimiz sonucu alamadık, bu doğru. Ancak her iki futbolcu'dan da ümidimi kesmedim ..her iki futbolcu da sezonun çoğunu sakatlıkla ve kadro dışı kalmakla geçirdiği için verimli olamadılar...kadrodaki diğer futbolculara gösterdiğimiz tahammülün sabrın yarısını bunlara gösterelim inanıyorum ki çok çok daha iyi olacaklar.

Yorum

O sene gs rezalet bi kadroya sahipti küçük şikeciler de son portekizlilerden kurtulmayı çalışıyordu. Bi şikecilerin fena değildi
                    Evet gs kötüydü doğru

Ama bjk fernandes almeida simao quaresma yı yeni almıştı ve bjk li arkadaşım beni arayıp 17 de 17 yapacağız demişti

fb nin kadrosu gayet iyiydi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yığıldıkça yığılıyorlar. Adam kanat görevini bırakıyor, gidiyor ceza sahasında karambol bekliyor, gol de atınca hah tamam kanat forvet. Ne alakası var kardeşim
                      Sefa'yi daha iyi tarif edemezdim
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ....................................onur.......... ..................................
                        .......cavanda..........uğur...........mustafa.... ........constant.............

.............................mbia.............mehm et ...................................

.......................................özer....... .............................................

...........sefa................................... ..........................yusuf...............

.........................................cardozo.. ................................................

10-11 sezonu ;

...........................................onur... ...........................................
                        .........serkan..............giray...............e gemen...............cale............
                        ..................................selçuk.......... ..colman...................................
                        ..............burak..........................jaja. ........................?.....................
                        ............................................umut.. .................................................

İki kadro arasında ben pek bir fark göremiyorum

Ancak 10-11 sezonu kadrosunu tereddütsüz yazabildim kesin ve net kadroydu bir tek sol açığımız muallaktı.

1.kadroya bir stoper ve birde sağ kanat oyuncusu alınırsa bence kalburüstü bir takım oluruz.
                        özer jajnın verdigi katkıyı asla veremez.O kadronun en kilit adamları jaja ve burak olmustu.

Sefa-özer yerine daha kreativ adamlar gerekli.Özer ve sefa cok iyi alternatif oyuncular.

mesela marin,cisse transferleri ve akil bir stoper alınsa kadro 2010-11 den cok daha iyi hale gelir.

Ama bir tane delici şart.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer vs bir kenara da bu doktor muhabbeti başlı başına istifa sebebidir. ..Kafayi yememek elde değil. .!
                          Saha dışında durum vahim, ciddi bir yönetilememe durumu var; doktor, forma, federasyon seçimleri...

Bir de ne olduğu belli olmayan swarovski gazlamaları var...

Yorum

Bia fena bi sezon geçirmemiş niye koşmaktan aciz kötü sezon geçiren birisiyle takaslasınlar?
                            Istiyorlar.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• zekiyi orta sahada kadrolarınıza neden yazmıyorsunuz. şota zekiyi orta sahada deniyor. orda da tutmazsa onurun yerine kalede deneyecek heralde. ne tölerans tanındı. bu çöplere

yok o değilde orta sahada zeki kimi kesecek. ekiciyi satmasınlar zeki var diye
                              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Constant'dan solbek falan olmaz. Nafile bir denemedir. Dua edelim de Alper bu sezonu iyi geçirsin.
                                Savunma bloku bizi bu sene çok zorlar. Keza dua edelimde kanat oyuncuların performansı yükselsin yoksa halimiz duman. Geçen yıldan farklı bir oyun beklemiyorum.
                                Takımdaki tek artı oyuncuların birçoğu geçen sezon vasat bir performans sergilediler. Üstüne koyarlarsa ne ala yoksa yine bize hüsran. Tüm iyi niyetimle kadro kurmaya çalışsamda takımda bir-iki bölge hep eksik kalıyor. Oysa ki
                                Takımda 5 stoper, 3 solbek, 3/sağbek(çakma olsa da), 7 orta saha, 5 kanat, 4 santrafor var. Bu listeye Soner, Ferhat ve Fatik Atik dahil edilmemiştir.
                                Stoperler: Medjani, Aykut, Uğur, Yumlu, Akbaş
                                Solbek: İshak, Alper, Musa
                                Sağbek: Cavanda, Boss, Salih, Zeki
                                Ortasaha: Mbia, Bourceanu, Aytaç, Okay, Ekici, Özer, Constant
                                Kanat: Erkan, Yusuf, Sefa, Serdar, Gökhan
                                Forvet: Cardozo, Yatabare, Wariss, Deniz..
                                Kadro yeterli değil mi daha ne olsun...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

liste kalabalık ama her bir mevkiide nitelikli adam sayısı toplamda 6 'yı geçmiyor.

Türkçede kuru kalabalık deniyor buna.
                                En son Courage tarafından düzenlendi; 21.07.2015, 13:15.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X