Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda 3.veya 4.alternatif olarak aynı performansı veren yeteneksiz iki oyuncudan 1 milyon euro alan fatih atiği mi takımda tutarsın yoksa 150-200 bin euro alan zeki yavruyu mu ?

Ben öncelikle maliyeti yüksek ama performansı çok düşük oyuncuları elden çıkaralım diyorum maliyeti çok düşük oyunculara sonra zaten tekrar bakarız.Zeki trabzonspor oynayabilecek bir oyuncu değil ama 90 dk boyunca hiçbir şey yapmayan ama 1 milyon eurodan fazla alan yeteneksiz ordusunun oynadığı trabzonsporda zeki yavrudan önce gönderilmesi gerekenleri gönderirim sonra duruma gelecek oyunculara göre onun da icabına bakarım.
    Fatih Atik, Zekiden kat kat iyi futbolcu. Erdoğdu lisesinden getireceğin adam Zekiyi cebinden çıkarır. Zeki futbolcu falan olamaz. Bizden sonrada 1-2 sene futbolculuğa devam eder. Sonra bırakmak zorunda kalır çünkü onu takımda tutacak keriz yok Türkiyede bizden başka.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hurmanın aldığı paranın çeyreğine onun yalanlarının çok daha iyisini söylerim. Yıllardır söylenen aptal sloganlarını tekrarlamaktan başka bir şey yaptığı yok:
      "İnce eleyip sık dokuyoruz."
      "Aceleci olmayacağız."
      Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." Bla bla bla...
      Ben 10 yıldır bunları duyuyor bunlarla dalga geçiyorum...
      800.000 TL'ye bari kendine has bir palavra üret be adam, bu kadar beleşçi olma.
      Ya transferin son gunu adini bile duymadığımız birini alırlar ya da gadro yederli hocaya guveniyoruz

Yorum

• oyunun ruhunu aidiyetini sıkştığı anda yüreğini koyan adamlar şampiyon olur

Onur türü Mustafa türü ait adamların sinerjisi şampiyon olur

Mbia gibi adamların bazısı profesyoneldir yardımcı olur

onlarla şampiyon olamazsın

Mbia gibi adamlardan bazısı da takımı benimser vinerdir kaybetmeyi sevmez

işte onlarla şampiyon olursun

peki şampiyon olacak adamlarda benimserken ya a ait hissederken gördüğümüz bir özellik var
        nedir o

bir nevi gaz la çalışıyorlar

Onur Mehmet Cardozo bu tür aadamlar

peki b ir soru

peki biz taraftar olarak takıma daha çok gaz mı veriyoruz

fren mi yaptırıyoruz

biz sahaya çıkıp oynayamayız belki ama

içimizdeki irlandalıyı ekarte edip

takımı pozitif etkileyebiliriz

ne yapalım herkes kendi işini yapsın mı?
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oyunun ruhunu aidiyetini sıkştığı anda yüreğini koyan adamlar şampiyon olur

Onur türü Mustafa türü ait adamların sinerjisi şampiyon olur

Mbia gibi adamların bazısı profesyoneldir yardımcı olur

onlarla şampiyon olamazsın

Mbia gibi adamlardan bazısı da takımı benimser vinerdir kaybetmeyi sevmez

işte onlarla şampiyon olursun

peki şampiyon olacak adamlarda benimserken ya a ait hissederken gördüğümüz bir özellik var
          nedir o

bir nevi gaz la çalışıyorlar

Onur Mehmet Cardozo bu tür aadamlar

peki b ir soru

peki biz taraftar olarak takıma daha çok gaz mı veriyoruz

fren mi yaptırıyoruz

biz sahaya çıkıp oynayamayız belki ama

içimizdeki irlandalıyı ekarte edip

takımı pozitif etkileyebiliriz

ne yapalım herkes kendi işini yapsın mı?

Güzel düşünce kardeşim katılıyorum.Ama bu kadroyla olmaz bu dediklerin.O bahsettiğin mehmeti onuru mbia ve cordoza tamam ya geriye kalan kadro? gerçekçi olmak lazım şampiyonluk hem kaliteli adamlarla hem yüreğini koyan adamlarla kazanılır.hadi yusufu da bu listeye ekleyelim.Yani yetenekli kumaşı iyi olan oyuncun çok çok az.Hani yetenek de lazım yürekle olmuyor bu iş sadece ikisinin de olması lazım.11 kişinin 5 i yürekli diyelim yeteneği de var.geriye kalan yürekli ama yeteneksiz kurtarmaz hocam.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Hani A Spor'da İHO vardı.

Yorum

• İnce eleyip sık dokuya dokuya baklava unu hazırlıyor heralde.
              Transfermarkt ın detaylı aramasında adam kalmadı, bakıyorum sol bek yok adam gibi bakıyorum forvet yok. İlla verecekler dünyanın bonservisini. Serbest oyuncu alamıyo beceriksizler.

Yorum

• Telefonla bağlanacak dediler ama yalan olacak gibi...

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Atik, Zekiden kat kat iyi futbolcu. Erdoğdu lisesinden getireceğin adam Zekiyi cebinden çıkarır. Zeki futbolcu falan olamaz. Bizden sonrada 1-2 sene futbolculuğa devam eder. Sonra bırakmak zorunda kalır çünkü onu takımda tutacak keriz yok Türkiyede bizden başka.
                  Ben zeki yavruyu savunmuyorum hatta en gıcık kaptığım nefret ettiğim topçulardandır.Fatih Atikte gördüğüm en yeteneksiz oyunculardan biridir.Ben diyorum ki önce maliyeti yüksek performansı berbat oyuncular gitsin sonra zekiyi de gönderirsin.Zekiyi yollamakta ne var istediğin zaman takımdan çok rahatlıkla gönderebileceğin bir oyuncu.
                  En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 21:07.

Yorum

• İlk olarak Chivas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doumbia + Cuccak = 7000 kombine = her maç 20000 taraftar.
                    İnşallah İHO bu potansiyeli görür bu transferleri yapar.
                    Abartisiz turkiye liginin en iyi ofansif takimi oluruz. Bir stoper de aldikmi tamam dir.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hurmanın aldığı paranın çeyreğine onun yalanlarının çok daha iyisini söylerim. Yıllardır söylenen aptal sloganlarını tekrarlamaktan başka bir şey yaptığı yok:
                      "İnce eleyip sık dokuyoruz."
                      "Aceleci olmayacağız."
                      Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." Bla bla bla...
                      Ben 10 yıldır bunları duyuyor bunlarla dalga geçiyorum...
                      800.000 TL'ye bari kendine has bir palavra üret be adam, bu kadar beleşçi olma.
                      Hocam Tl mi alıyor Euro mu?
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İHO iyi ki Sayın Süleyman Hurmayı kulübümüze kazandırmış. O olmasaydı şimdiye 5-6 transfer yapmıştık. Allah başımızdan eksik etmesin.
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kadro Değerlendirmesi

Onur : En iyi oyuncumuz.Yetenek var,profesyonellik var,karakter var ne ararsan var.
                          Medjani : Joker bir oyuncu.Pozisyon bilgisi iyi bu nedenle stoper olarak oynatılabilir.
                          Uğur : Saatli bomba gibi en fazla yedek olur.Alınması büyük hataydı.
                          Aykut : Maliyeti yüksek olduğu için takımdan gönderilmeli.
                          Yumlu: Yüreğiyle oynuyor ama pozisyon bilgisi zayıf.En fazla yedek olabilir.
                          Akbaş : Çok düşük bir maaşla oynuyor yetenek tartışması yapmıcam takımda kalabilir.
                          İshak : Mücadele gücü çok düşük,tembel bir adam takımdan gönderilmeli.
                          Musa : Mücadele gücü yüksek ama hücum gücü vasatın çok altında gönderilmeli.
                          Alper : Oyuncuyu hiç izlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz.
                          Cavanda : Lazio maçlarında çok beğenmiştim.Hücum gücü çok yüksek.
                          Zeki : Çok düşük maaş alıyor gönderilmesi için acil bir neden yok.
                          Mbia : Çok iyi bir kesici ama önündeki adamlar iş yapmazsa sıkıntı yaşayabilir.
                          Salih : Sıradan takımların yeteneksiz boş koşan adamlarından biri.
                          Aytaç : Kendini geliştirebilirse çok iyi bir önlibero olabilir.Potansiyeli var.
                          Bourceanu : Hami zamanında defansif anlamda çok ciddi bir direnç katmıştı takıma.
                          Okay : İzlemedim ama potansiyeli yüksek diyorlar hayırlısı diyelim inşallah iyi olur.
                          Constant : Disiplin sorunları var.Solbekte saatli bomba gibi birşey olur.
                          Soner : Fizik gücü çok zayıf,temposu çok düşük ve sorumluluk almıyor gönderilmeli.
                          Fatih : Trabzonspor formasıyla gördüğüm en yeteneksiz adamlardan biri gönderilmeli.
                          Özer : Vasat bir oyuncu.Sorumluluk alıyor,tekniği iyi ama final pasları ve şutları etkisiz.
                          Ekici : Takıma inanılmaz katkı sağlıyor.Sözleşmesini uzatmak lazım.
                          Yusuf : Geliştirmesi gereken yönler var,genç bir oyuncu takımda kalmalı ve çalışmalı.
                          Erkan : Tekniği,zekası iyi ama kondüsyonunu üst seviyeye çıkaramıyor bu şekilde olmaz.
                          Gökhan : Orta sırada ki takımlar için ideal ama trabzonspor için yetersiz.
                          Sefa : Gördüğüm en sıradan oyunculardan biri hiçbirşeyi tam yapamıyor.
                          Serdar : Elazığspora geri dönerse forma şansı bulabilir.
                          Waris : 4 milyonluk teklif varsa gönderilmeli.
                          Deniz : Gördüğüm en kazma forvetlerden biri.Bitiriciliği de iyi değil.
                          Yatabare : Sürekli sakatlanıyor gitme vakti geldi artık.
                          Cardozo : Müthiş bir bitirici.Kanatlara takviye gelirse performansını maksimuma çıkar.
                          Özer in vasat olmasi ve Waris in 4 e gonderilmesi disinda tüm yorumlara katılıyorum. .

Özer bu sene sakatlık yasamazsa kampa da katılmanın vermis olduğu kuvvetle daha yararli olacaktir ama ben de çoğu zaman kulübeden gelmesinden yanayim..Waris e de dogru yerde iyi bir takimda bir sans daha verilmeli zaten bir sekilde satariz sıkıntı çıkmaz. ..

Yorum

• Bağlanıyor başkan az sonra

Yorum

• Telefon ile bağlanacak başkan... Şimdi tekrarladılar...

Yorum

• İlk olarak Chivas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnce eleyip sık dokuya dokuya baklava unu hazırlıyor heralde.
                                Transfermarkt ın detaylı aramasında adam kalmadı, bakıyorum sol bek yok adam gibi bakıyorum forvet yok. İlla verecekler dünyanın bonservisini. Serbest oyuncu alamıyo beceriksizler.
                                Değiyorsa versinler forvete dünyanın parasını zaten üçün beşin hesabını yapa yapa bu hale geldik. paraya değen adam bizde her zaman iş yapar.cisse kalitesinde doumbia kalitesindeki oyuncuları bedava alamayız..Ayrıca yaş olarak 26 sında olan bir forvete cisse kalitesindeyse 15 de verilir 20 milyon euroda verdiğin paranın da hakkını alırsın defans için de geçerli bu.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X