Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bal yapmayan arı = Waris

Balın ne olduğunu bilmeye arı = Yatabare

Yorum

• Bu saatten sonra ne kimse gider ne de kimse gelir.Elimizdeki kadro ile devre arasına yukarıdan komada gider isek devre arasında 1 veya 2 transfer ile şampiyonluk Uzak değil. Ama artık içeride puan kaybetme lüksümuz yok.

Yorum

• Cardozo'nun gideceğini ben demiştim ama kalacağını da demiştim minvalinde kendi yazdıklarından bir deste alıntılayan duyumcu bir kardeşimiz çıkmadı mı henüz ?
        Çıktıda kaçırdıysam affola.
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Bence eksiğimiz stoper degil sol acik. Stoperler bu ligi her turlu goturur. Oyle ya da Boyle zaten gol yeriz. Önemli olan dondurebilmemiz.

Sag acik suan yusuf yedegi de sefa..

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anlatmaktan dilimde tüy bitti renktaş
            3 maçtır" çok iyi" oynuyor diyorlar ne yapayım hatasız mükemmel oynuyorlarmış

En son bugün uzun uzun açıkladım cevap alamadım, veremedi cevap ama şimdi sorsan gerek duymadım gibi kendince havalı laf eder arkadaş olsun canı sağ olsun

Sen de yumlu fanıysan bir şey diyemem tabi

Hayalimdeki Trabzonsporda olamaz olmayacak
            Yok Yumlu fanı değilim. Sadece son zamanlarda çok sık eleştirmenizden dolayı dikkatimi çekmişti.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Seneye bi stoper bi sol bek bi sag acik alalim tamam.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bal yapmayan arı = Waris

Balın ne olduğunu bilmeye arı = Yatabare
                Aynen öyle,benim bildiğim bal yapmayan arı çabalayıp başaramayana denir. Yatabare'de çaba filan yoktu. Waris'de biraz vardı.
                8. Kuşatma

Yorum

• yönetim gene bizi mecbur bıraktı yederliye : http://www.trabzonhaber.com.tr/image...rum_h13301.jpg

yederliyle mustafanın enerjisi takımı bozuyor di mi ikisinin enerjisi çok ortak

"Annuit cœptis"

Yorum

• Özer ile Osmanlıspor flörtü ne durumda?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence eksiğimiz stoper degil sol acik. Stoperler bu ligi her turlu goturur. Oyle ya da Boyle zaten gol yeriz. Önemli olan dondurebilmemiz.

Sag acik suan yusuf yedegi de sefa..
                      Solda da Marin ve Erkan var.

Yorum

• Daha dün hurma papyi aramıştı merak etme seni alacağım demiş diye haberlerr dolaşıyordu..

Bugün ne oldu da birden bire Chelsea haberi düştü ayrıca resmi bir açıklamada yok..

Bu işte bit yeneği var gibi menajer oyun yapıyor sanki..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özer ile Osmanlıspor flörtü ne durumda?
                          Özer ayrı oturmak istemiş Osmanlı sporda annesiyle oturmak isteyince Özer nişanı atmış .

Yorum

• Cardazo bir yere gidemez ve hatta onun ayarında bir santraforda transfer edilebilir. Santrafor hattı 3lenebilir.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu saatten sonra ne kimse gider ne de kimse gelir.Elimizdeki kadro ile devre arasına yukarıdan komada gider isek devre arasında 1 veya 2 transfer ile şampiyonluk Uzak değil. Ama artık içeride puan kaybetme lüksümuz yok.

bu defans arkadaşımızla takımımız ligi ne kadar götürebilir?

devre arasına kadar götürebilir miyiz? fotoğraftaki enerji bile as kadro için yeterli olmadığının kanıtı
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• Cardozo ile Ndoye'yi neden kapıştırıyorsunuz anlamıyorum
                                Bunlardan birisi bjk diğeri gsli mi
                                İkisinin farklı meziyetleri var ve ikiside bize farklı farklı katkılar sağlayacak
                                Şampiyon olurken "yok o gollerin bazılarını Ndoye attı vermeyin bize şampiyonluk" diyeceksiniz neredeyse..
                                Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                                İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

Çalışıyor...
                                X