Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu saatten sonra ne kimse gider ne de kimse gelir.Elimizdeki kadro ile devre arasına yukarıdan komada gider isek devre arasında 1 veya 2 transfer ile şampiyonluk Uzak değil. Ama artık içeride puan kaybetme lüksümuz yok.
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlatmaktan dilimde tüy bitti renktaş
3 maçtır" çok iyi" oynuyor diyorlar ne yapayım hatasız mükemmel oynuyorlarmış
En son bugün uzun uzun açıkladım cevap alamadım, veremedi cevap ama şimdi sorsan gerek duymadım gibi kendince havalı laf eder arkadaş olsun canı sağ olsun
Sen de yumlu fanıysan bir şey diyemem tabi
Hayalimdeki Trabzonsporda olamaz olmayacak
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBal yapmayan arı = Waris
Balın ne olduğunu bilmeye arı = Yatabare8. Kuşatma
Yorum
-
yönetim gene bizi mecbur bıraktı yederliye : http://www.trabzonhaber.com.tr/image...rum_h13301.jpg
yederliyle mustafanın enerjisi takımı bozuyor di mi ikisinin enerjisi çok ortak
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence eksiğimiz stoper degil sol acik. Stoperler bu ligi her turlu goturur. Oyle ya da Boyle zaten gol yeriz. Önemli olan dondurebilmemiz.
Sag acik suan yusuf yedegi de sefa..
Yorum
-
Daha dün hurma papyi aramıştı merak etme seni alacağım demiş diye haberlerr dolaşıyordu..
Bugün ne oldu da birden bire Chelsea haberi düştü ayrıca resmi bir açıklamada yok..
Bu işte bit yeneği var gibi menajer oyun yapıyor sanki..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer ile Osmanlıspor flörtü ne durumda?
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra ne kimse gider ne de kimse gelir.Elimizdeki kadro ile devre arasına yukarıdan komada gider isek devre arasında 1 veya 2 transfer ile şampiyonluk Uzak değil. Ama artık içeride puan kaybetme lüksümuz yok.
bu defans arkadaşımızla takımımız ligi ne kadar götürebilir?
devre arasına kadar götürebilir miyiz? fotoğraftaki enerji bile as kadro için yeterli olmadığının kanıtı"Annuit cœptis"
Yorum
-
Cardozo ile Ndoye'yi neden kapıştırıyorsunuz anlamıyorum
Bunlardan birisi bjk diğeri gsli mi
İkisinin farklı meziyetleri var ve ikiside bize farklı farklı katkılar sağlayacak
Şampiyon olurken "yok o gollerin bazılarını Ndoye attı vermeyin bize şampiyonluk" diyeceksiniz neredeyse..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
Yorum