Bence djiboldji imzalamicak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya aklıma takıldı.Bu papy 12 kez senegal milli takımında oynamış.İngiltere için millilik kriterini tutturuyor mu acaba?Az değil mi 12 maç. o kural tam olarak neydi?Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca akhisar çok zayıf bir takım bu haliyle küme düşme adayı ve biz bu takıma vb. takımlara yine ve yeniden puan kaybediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş lar.yokmu transfer
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hatırlayın bursa o kıytırık kadrosuyla nasıl şampiyon olmuştu maçları son15 dakikaya kadar berabere götürüyor son 15 dakika ömer erdoganı ileri gönderiyor ve karambollerle gol buluyordu bu ligin matematiği çok basit çözebilirseniz.....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen yok, giden cok.
Yorum
-
egemeni almadık bence egemen şu takıma liderlik hayli hayli yapardı. egemen diyince kızdık köpürdük. egemen gibi savunmacı şu ligde var mı?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer var mı ozer
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin Başoğlu sayende acı gerçeği öğrendim biraz önce.
Haklıymışsın.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemeni almadık bence egemen şu takıma liderlik hayli hayli yapardı. egemen diyince kızdık köpürdük. egemen gibi savunmacı şu ligde var mı?
Yorum
Yorum