Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mbianin aynı ülkeden olan takıma rkadaşı dehşet bir stoper olurdu: http://www.transfermarkt.com.tr/nico.../spieler/60577

bu da forvet versiyonu http://www.transfermarkt.com.tr/vinc...spieler/147487
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Douglas Mı Papymi kimse kim gelsin artık..
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben soğukkanlı, ayakları iyi, lider bir stoperden bahsediyorum.Yanındakilerden çok daha büyük bir oyuncu olmalı.
        NICOLAS N'KOULOU o zaman
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Önceki sayfalarda bir yorum gördüm. Arkadaşımız diyor ki; "Bu galibiyetler Hacıosmanoğlu'na yarar."

Arkadaş Hacıosmanoğlu nefretin Trabzonspor'un başarısız olmasını gerektiriyorsa sen bu takımı tutma, senin gibi bin tane çürük taraftarım olacağına on tane sağlam olsun yeter. Ayıptır ayıp.

Hacıosmanoğlu'nun yaptığı çok çok yanlış işler var. Kesinlikle gitmelidir. Bunu tartışmam.

Ancak bu yılki isabetli transferler yine onun yönetiminde gerçekleşmiştir. Mbia, N'doye, Okay, Cavanda bu sezon nokta atışı olanlar. Vahid isteği/dönemi harici transferlerinde de Bosingwa, Malouda, Ekici, Cardozo, Erkan, Medjani gibi olumlu transferler var.

Yanlış anlayın, asla İho'yu savunmuyorum. Ancak siz İho'dan nefret ediyorsunuz diye bu takımın başarısızlığını it gibi, çakal gibi beklerseniz ve buna ümit bağlarsanız tepki görürsünüz.

Yorum

• Yarın somut gelişmeler bekliyorum artık

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, 2-3 oyuncu transferi daha gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Hurma, yaptığı açıklamada, stoper mevkisi için Dinamo Moskova'dan Douglas Franco ve Nantes'ten Papy Djilobodji ile görüşme halinde olduklarını, bu oyuncuların 2'sini de kadrolarına katabileceklerini belirtti.

Hücum oyuncusu olarak da geçen sezon kiralık olarak Anderlecht'te forma giyen ve bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin'in gündemlerinde olduğunu söyleyen Hurma, "Bu hafta 2-3 oyuncu transferini netleştirmek istiyoruz. Yapacağımız transferlerle daha da iyi bir Trabzonspor olacak" dedi.

(Trt Spor)
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Torje aşşağı yukarı Dzudsak la aynı zamanların oyuncusu. Eskiden Torjeyi ben cok begenirdim hatta Dzudsak tan iyidi bile diyebilirim ama sonra baş aşağı çakıldı kariyeri Konyalara kadar düştü Dzudsak bence arkasından vahlanılacak bi adam değil özellikle takip edicem
                Dikkate değer bir yorum.

Bende aynı fikirdeyim hocam. Bu transferde bir bit yenigi var ve yakinda meydana cikar.
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Marin saçmalık bir transfer olur
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İki stoper gelirse Medjani çok iyi bir hamle oyuncusu olabilir. Dün maçın fişini çeken Medjani'nin oyuna girişi oldu. Mustafa ya da Aykut da yedek stoper olarak ideal. Bosingwa geri dönecek , Erkan ya da Yusuf birisi kulübede olacak, Cardozo ve Ndoye çoğunlukla tercihen oynayacak görünüyor. Mehmet geri döndüğünde Sefa ya da Özer kulübede olacak.

Bosingwa' nın dönuşü aralık ayını bulur onun dışında düşündüğümüzde de milli maç arasından sonra gerek kulübe gerekse ilk 11 kağıt üzerinde hayli yeterli bir takım çıkacak gibi görünüyor.

Son olarak geriye dönüp baktığımda uefa kupasından elenişin bir hayal kırıklığı değil strateji tercihi olduğunu düşünür oldum.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fransızlara guvenemiyorum.. Yatabare ve Waris varken hemde..

Hollanda ve Alman Futbolcusu her zaman iyidir..

Marini elestirmeyin icimden gelsinde gorusuruz diyip duruyorum. Nokta Transfer. Gorusuruz cidden

hadi yine iyisin avatarında masum masum bakıyordu şimdi izleyeceğiz
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önceki sayfalarda bir yorum gördüm. Arkadaşımız diyor ki; "Bu galibiyetler Hacıosmanoğlu'na yarar."

Arkadaş Hacıosmanoğlu nefretin Trabzonspor'un başarısız olmasını gerektiriyorsa sen bu takımı tutma, senin gibi bin tane çürük taraftarım olacağına on tane sağlam olsun yeter. Ayıptır ayıp.

Hacıosmanoğlu'nun yaptığı çok çok yanlış işler var. Kesinlikle gitmelidir. Bunu tartışmam.

Ancak bu yılki isabetli transferler yine onun yönetiminde gerçekleşmiştir. Mbia, N'doye, Okay, Cavanda bu sezon nokta atışı olanlar. Vahid isteği/dönemi harici transferlerinde de Bosingwa, Malouda, Ekici, Cardozo, Erkan, Medjani gibi olumlu transferler var.

Yanlış anlayın, asla İho'yu savunmuyorum. Ancak siz İho'dan nefret ediyorsunuz diye bu takımın başarısızlığını it gibi, çakal gibi beklerseniz ve buna ümit bağlarsanız tepki görürsünüz.
                        +1

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hadi yine iyisin avatarında masum masum bakıyordu şimdi izleyeceğiz

Şükür

Yorum

• En az 3 transfer olacaktır.Belki 1 tane sürpriz beklenmedik transfer daha olur bence.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki stoper gelirse Medjani çok iyi bir hamle oyuncusu olabilir. Dün maçın fişini çeken Medjani'nin oyuna girişi oldu. Mustafa ya da Aykut da yedek stoper olarak ideal. Bosingwa geri dönecek , Erkan ya da Yusuf birisi kulübede olacak, Cardozo ve Ndoye çoğunlukla tercihen oynayacak görünüyor. Mehmet geri döndüğünde Sefa ya da Özer kulübede olacak.

Bosingwa' nın dönuşü aralık ayını bulur onun dışında düşündüğümüzde de milli maç arasından sonra gerek kulübe gerekse ilk 11 kağıt üzerinde hayli yeterli bir takım çıkacak gibi görünüyor.

Son olarak geriye dönüp baktığımda uefa kupasından elenişin bir hayal kırıklığı değil strateji tercihi olduğunu düşünür oldum.
                              Aynı düşünce de olmakla beraber uzun vadede bir santrafora daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Ya Muhammed gelsin yada yabancı bir forvet daha alıp Cardozo'yu okutalim.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Marko Marinin tipine bakinca bile basarili olacagini anliyorum , sacmalik diyorsunuz. Yakisiyormu arkadaslar ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X