Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim
    Rica ederim .

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler Ben fikrimi söyleyim. Papy Degil Douglas isterim.

Savunmada Lider olacak oyuncudur. Fm Verilerindede Hiz konusu haric fark atıyor.

Markaj ve Pozisyon Alma da daha iyidir Douglas..

Papyde ne cikacagini bilmiyoruz..
      Kardeşim oyunlara videolara göre konuşup durmayın Papy alıp alabileceğimiz en iyi stoper oyuncusudur ayrıca liderdir de.
      En son rhaegarr tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 15:56.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fizik gücü düşük oyuncular bizim ligte iş yapamaz. o yüzden Marin transferine kuşkulu bakanlardanım. alanzinho örneğimiz ortada. bizim ligte kazma çok fazla.
        marin ne olur bilmem ama ali ile marin'i karşılaştırmak yersiz. ali'nin en büyük marifeti norveç ligi efsanesi olması. marin'in ise bundesliga efsaneliği var.
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Bu Sezon Ndoye 3 + 2.5
          Mbia 2.5 + 2.5
          Alper 1 + 500
          Okay 2 + 800
          Cavanda 2 + 900

Aldık.

17.7 Milyon Euro. Gecen Sene Bonservislere 35 Verdik 15 Te Maas desek 50 Milyon Euro.

O transferlerin kalite ve parasi , bu transferlerin kalite ve parası.

Nokta Transfer budur..

Bu Arada Cidden İnanılmaz Şanslıyız. Mbia gibisi yok..

Alismisim Orta Sahamizin alip yana geriye oynamasina. Ileriye oynayinca Mbia , şaşırıyorum..

Bekliyorum geri vermesini Birden ileri oynuyor , cok buyuk saskinlik geciriyorum..
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Papy kafamda soru işaretleri bırakıyor güven vermeyen bir stoper

Çok basit hata yapıyor, hızlı oyunculara karşı hamle yapmakta geç kalıyor Buda bize pahalıya mal olabilir zaten bu yüzden çok kart gören birisi

Bize güven veren stoper gerek
            papynin partneri önemli papyden ziyade iki üst düzey stoper alsak daha iyi olur aslında papynin bir tı k üstü daha iyi olur yani 8 milyon euro civarı bir stoper oyuncu daha sağlam iş yaparız.bilmiyorum hani parasına değerse alalım papyi çok izlemedim dediğin gibiyse 8 milyon euroluk üst düzey bir stoper alsak daha iyi olur.

Ayrıca marin çok gereksiz bir transfer daha hazır bir kanat almamız şart marin a kalite bir oyuncu değil.yaramaz bence.dandik.Trabzonspora daha iyileri layık transfer yapmak için yapılıyor saçma...

hani bir tane stoper alıp papyden hem daha iyisini hem daha pahalısını almak da bir çözüm.
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 16:01.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Abilerimiz,kardeşlerimiz nerede Şu Papy-Douglas defansı nasıl olur . Uyumlu olur mu . Erken alışırlar mı ? Bi anlatsalar bize
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim oyunlara videolara göre konuşup durmayın Papy alıp alabileceğimiz en iyi stoper oyuncusudur ayrıca liderdir de.

Yok Hocam.. Fm bir oyundan fazlasi orasi ayri da , Ben Fmye gore konusmadim.. Sadece Gorusum buydu , Fm de de bunu desteklemis oldum.. Zaten Gorusum Douglasin daha net daha bilindik biri oldugunu soyluyorum. Mbia gibidir. Tak Calistir.. Kesinlikle Cd Bozuk degil

Yorum

• Bu stoperler hiç mi hiç tatmin etmedi beni açıkçası.Daha usta, kaliteli oyuncular lazım bize
                  Mbia getirsin kendi gibi bi stoper arkadaşını

Yorum

• Papy 2 Milyon Douglas 5 MilyonsaPapye tamamım.. Ama Eger Ikiside 3 4 E gelecekse Kesinlikle Douglas daha nettir.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stoperler hiç mi hiç tatmin etmedi beni açıkçası.Daha usta, kaliteli oyuncular lazım bize
                      Mbia getirsin kendi gibi bi stoper arkadaşını
                      misal şu ayarda bir stoper alalım bir tane alalım ama bu ayarda olsun:

Antonio Rüdiger, 32, Almanya ➤ Real Madrid, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 3 Mar 1993, Berlin, Almanya
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz kimseden kurtulamayız. Yatabare hariç söylenti bile yok. Pek ümitli olmayın derim.
                        İyi de ister istemez kkurtulacağız kadrodaki kişi sayısı maksimum 28 olabilir.Bizim 30u aşkın oyuncumuz var

Yorum

• Yahu Douglas Moskovalı olan ise Papy'e göre çok daha yavaş bir oyuncu. Ayağı düzgün diyenler var onun ayağı düzgünse Papy Pique olur bu ligte.

Yorum

• Fransızlara guvenemiyorum.. Yatabare ve Waris varken hemde..

Hollanda ve Alman Futbolcusu her zaman iyidir..

Marini elestirmeyin icimden gelsinde gorusuruz diyip duruyorum. Nokta Transfer. Gorusuruz cidden

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              misal şu ayarda bir stoper alalım bir tane alalım ama bu ayarda olsun:

http://www.transfermarkt.com.tr/anto.../spieler/86202
                              Ben soğukkanlı, ayakları iyi, lider bir stoperden bahsediyorum.Yanındakilerden çok daha büyük bir oyuncu olmalı.

Yorum

• augsburg cok istemis marini cok istiyen klüp yok ilk sol acik baslamis ters ayakla sonradan 10 numara sag acikda oynar ama.. her türlü is yapsada ben sag acik hatta forvet oyniyabilcek sag acik isterdim

Yorum

Yükleniyor...
                                X