Roney ne pas verdi be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegötürülmediğini bilmiyordum abi.
bi yandan gitsin belki bizede bişey düşer diyorum.bir yandanda bunlar Burakın yerine daha iyisini alırlar diye gitmesin diyorum.
ama bizim takıma gelse de süper olur bence
Yorum
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen golü yedi türk hakem
Jimmy nerde oynuyor şu an bilen var mı ?
Hezimet yaşamayız bjk'ye karşı .. Ne de olsa eski hocamız var başında .. Acır bize herhalde .!McLas was Here
Yorum
-
Hasan Tüncel
1 Min.vor 1 Minute
Hasan Tüncel @hasantuncel61
Papy Trabzonspor'a daha yakın..
Labyad transferinden yüksek bonservis maliyeti nedeni ile vazgeçildi..
Hasan Tüncel
10 Min.vor 10 Minuten
Bilgi Köksal Güney'den..
22 Min.vor 22 Minuten
Mehmet Ekici Beşiktaş maçında oynamayacak
oynasa şaşardımEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:09.
Yorum
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen golü yedi türk hakem
United a 1 forvet 1 stoper alsa çok güzel olurOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitsin abi gitsin ne kadar az eski Trabzonsporlu olursa o kadar iyi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Jimmy sol acikmis zaten.. alalim seneye sol bek ya da sag acik oynar mi denemelerine o da katilsinTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Takımda kanat oyuncusu bağlamında vasatı aşamıyoruz ve yine aynı tipte oyuncu almaya çalışıyoruz.
Bakalım adam gibi Aaron Lennon klasında topçuyu getiremesekte şanımız yürür yahu Jimmy Durmaz ne..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Bizim taraftarı anlamak çok güç gerçekten .. Transfer yapılmaz niye transfer yapılmaz diye eleştirilir, transfer yapılır fiyatı çok yüksek denir .. Alınınca herkes Coşkuyla sevinir, futbolcu 2 maç kötü oynadı mı sizin yaptığınız transfere denir .. Alemiz valla ..En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:15.McLas was Here
Yorum
Yorum