Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Obaaa Rize geri döndü 3-2
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      33 34 yasinda ki Emrullah i bugün izliyoruz hafta sonu da 21 yasinda ki Okay i izleyip arada ki genclik atesi farkını görelim. .

Irfan 4 5 senedir bu piyasada 1461 icin iyi olur..Bu gözler Mbia yi izledikten sonra kaliteyi dusuremez..Futbolcu atletik olacak hızlı olacak iki ayagini kullanacak...Aldığı milyon eurolarin hakkini verecek..
      irfancan mı 1461 de oynayacak

Aksam aksam iyi güldüm.İrfancan agzınızın suyu aka aka izlediginiz oguzhandan cok daha kaliteli bir oyuncu.

Zaten istesekte gencler vermez bize.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• rize macıda fena mac bir o tarafta bir bu tarafta

Yorum

• tv emi açın tv emi

Yorum

• kweuke hikmeti g.t etti resmen.

Yorum

• EfsaneSpor ‏@Efsanespors 26 sn.26 saniye önce
              Sporting Lisbon forması giyen Zakaria Labyad, Bursaspor ve Trabzonspor'dan gelen teklifleri reddetti. (Ajans Spor)

Yorum

• Ahahah 1461deki adam ben haburaya geçim nolur nolmaz dedi, cizgiden topu cikardi. 😁😁

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son İlkhan tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 23:54.
                MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İbrayı Türkiyeden hiçbir takım alamaz. Adam Pariste 13 milyon yıllıkla oynuyor buraya nasıl getireceksin? Yıllık 15 mi verecekler yoksa Paristen güzel ve modern(!) İstanbulla mı kandıracaklar?
                  Buraki satip ibrahimovici rahat 1 sene oynatirlar hele bide avrupa da basari gelirse 2 sene bile oynatirlar

Yorum

• şaklaban adnan aybaba ts topu göremicek diyor ts.

ts şenol güneşe değer vermedi diyor ts li bi konuşan var tanmıyorum süper yapıştırıyor cevapları. ama bu adnan tüm bjk liler gibi kola olduğu için amura yatıp ortalığı kızıştırıyor.

sağllam dyaklık bu adnan aybaba ziya şengül şimdi sardı adnana

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      irfancan mı 1461 de oynayacak

Aksam aksam iyi güldüm.İrfancan agzınızın suyu aka aka izlediginiz oguzhandan cok daha kaliteli bir oyuncu.

Zaten istesekte gencler vermez bize.
                      Abicim Irfan oynayamaz diyorsam oynayamaz 2 mac var ya farkli maclari konusuyoruz simdi anladim..Ben Yeni Malatyasporda ki Irfani diyorum

Yorum

• Hikmet Karaman'la Kweuke arasında ne oldu bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          EfsaneSpor ‏@Efsanespors 26 sn.26 saniye önce
                          Sporting Lisbon forması giyen Zakaria Labyad, Bursaspor ve Trabzonspor'dan gelen teklifleri reddetti. (Ajans Spor)
                          Biz Bursa ile yarisacak duruma mi geldik anlamiyorum

Yorum

• 1461 mucize galibiyet aldı.Bu hoca mutlaka degismeli.

kadro cok zayıf

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abicim Irfan oynayamaz diyorsam oynayamaz 2 mac var ya farkli maclari konusuyoruz simdi anladim..Ben Yeni Malatyasporda ki Irfani diyorum
                              yok hacım genclerdeki irfan can.

İnanılmaz bir adam.Ben bu kadar teknik ve bu kadar sogukkanlı adam gormedim.

Yorum

• Toivonen'in menajeri Trabzona geldi diyorlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X