Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -Ozan Okaydan daha iyi diyorlar
    -Sekiz milyon ver al diyorlar.
    -Sezon sonu yolla diye bagriyorlar
    -Oy daglar ben nere gidem
    okay bence ozandan dah iyi futbolcu kumaşına bakarsak ama

okay biraz acemiliğinin cezasını çekiyor

ilk maç izledim

sarı kart gördü sebebi
    Var olmaya çalışıyor çok zorluyor şansını oda beraberinde kart görmesine neden oluyor
    ama bence iyi topçu

Yorum

• En az bir tane kanat transferi yaparsak ortasaha oyunu basbaya domine eder.

Bence bir kanatta constant oynasin.

Yada kanat alinmayacaksa baklava oynayalim
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okay'ın oynamasını çok istiyorum oynaması gerektiğini de düşünüyorum ama Constant'ı oynatmak uğruna Okay harcanacak şimdiden söyliyim..
        Constant bek oynatılsın alper de constantı yedeklesin.Sonuçta ikisi de aynı hücum anlamında iyiler defansları yok.Okayın kesilmesine kesinlikle karşıyım.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir de sener icin ulkenin en iyi sagbeklerinden birisidir denilen sehir efsanelerinden uzak durmak lazim,
          Yarın akşam herşey belli olur.

Bence de boş bir adam. İyi bildirmeleri var ve hızlı, o kadar...

Özellikle defansta acaip saçmalıyor. Adam kaçırıyor, yerini kaybediyor ve defansif tarafı çok sakar..
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay'ın oynamasını çok istiyorum oynaması gerektiğini de düşünüyorum ama Constant'ı oynatmak uğruna Okay harcanacak şimdiden söyliyim..
            O yüzden beyzademezi sol bekte oynatıp verim alamamız lazım. Halbu ki bunu yapabilecek kapasitede bir oyuncu. 2,5 milyon maaş alıyor Müslüman adamsın az utan yahu.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karsiladtirmayi yada degerlendirmeyi neye gore yaptiniz

Okay ozandan daha cok super lig maci oynadi.

Her ikisini de seyretmis biri olarak okay hem fizik guc hemde oyun gorusu acisindan ozandan daha iyi goruntu veriyor

Okay i 2 milyona aldik ozan icin en az 8 isterler.
              ben de izledim ikisini. Birincisi ozan sekiz filan etmez. Edeceği 4 tür bir gram fazla verilen paraya acirim. Neden öyle dediğime gelirsem, okay çok önce wonderkid olarak lanse edilmis bir isim ama oyununu bir tık ileriye tasiyamadi. Zaman zaman iyi isler yapıyor ama standardi yok. ozan ise sunun surasinda iki yıldır bilinir bir oyuncu oldu. Ama her maç belirli bir standardin asagisina düşmüyor. bir de bende ozan sanki daha fazla almaya daha fazla calismaya istekli bir oyuncu profili çiziyor. okay sanki zeki ama çalışmayan bir çocuk gibi.

Yorum

• rovanşta ekici oynamayacak mış

moralim bozuldu

biz gol atamasakta kesin bir frikik gölü garanti adamın olsa bence kesin turu geçerdik

Yorum

• bence tahmin tabi

ilk yarı constant sol bek oynayacak

bosigwa dönünce sol bek cavanda olacak constant ileride kullanacak

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence ortasaha oyununun en önemli parcalari bekler. Bizim orta sahamiz turkiye ligi icin Iyi ama lanet olasi top donup dolasip akbasin ya da zekinin ayagina geliyor sonra oyun tikaniyor. Bosingwa ilk yari akarken ortasaha goze batmiyordu mesela.

Yoksa okay da ekici de mbia da turkiye ortalamasının ustunde oyuncular. Top kaybi yapmayan isabetli pas orani yuksek oyuncular.

Bizim sadece topu ileriye tasiycak kanatlara ihtiyacımız var
                    Bu konu cok onemli. Kac senedir olgun atak yapamiyoruz.ondeki kanat oyunculari kadar beklerdeki yetersizlik de sebep oluyor buna. Salih karadelik gibi. Top hucumda onun ayagina degdiginde atagin ritmi kayboluyor. Ritmi birak topu da kaybediyoruz.akbas icin de gecerli.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O yüzden beyzademezi sol bekte oynatıp verim alamamız lazım. Halbu ki bunu yapabilecek kapasitede bir oyuncu. 2,5 milyon maaş alıyor Müslüman adamsın az utan yahu.
                      Constant : Beni rahat bırakın

Yorum

• Arkadaşlar konu dışı ama merak ettim Transfermarkt'a Monaco yazdığımızda neden ilk sonuç Bayern Münih çıkıyor özel bir nedeni var mı

Yorum

• waris satıldı diyor

var mı gerçeklik payı

4.5 me diyor 6 al

4.5 sat ne külübüz arkadaş ya

Yorum

• Bu transferlere(Ndoye Esteban Samba) bir tane de kanat alıp kapatalım transferi

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rusya performansı yetersiz adam Rusya içersinde oynamak için toplam 35 milyon avro bonservis ödetmiş Rus takımlarına
                              Olur mu canim samba bitmis, 31 yasinda emekli adam, 100 metreyi 10 dakkada kosuyormus, mustafa yumlu vidyolarini gorunce gelmekten vazgecmis ben bu adami kesemem diye

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1 gidenleri düsmelisin
                                2 estebanin ve ndoyenin degerinde onarilma olacaktir, lig kalitesi acisindan

jimnastigin td sini nekadar silsemde, yigite hakkini vermeliyim
                                jaja lig sürerken kacmaya kackere yol aramisti
                                sampiyonluk yarisimizda bizi baltalamisidi
                                yarida kampa gec katilmasaydi ilk maclar 2 yari okadar puanda kayipetmezdik sikeye ragmen
                                yarisin en kizisdigi zaman bilicaylan yaptiklari ortada

jaja tüekiye futbolunun gördügü en büyük yetenek
                                ama ayni zamanda kendine hergün ihanet eden biriydi
                                Selçuk renkdaşım türkiye futbolunun gördüğü en büyük yetenek bence yattaradır onun gibisi bir daha gelmeyecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X