İlk olarak iyattara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu kulupte ihtilal olmadan bişi düzelmeyecek arkadaş bunu o kafaya sokun
Adamların zihniyeti şu avrupadan elenmek için onur kadrodışı bırakılabilirmiş
Hani kulupte ödeme sıkıntısı yoktu he hani ekonomimiz çok iyiydi he noldu
Önce demirörene yavşadılar ordan indirdiler sırada da onur mu
Sizin adamlığınıza takayım ben
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur takıma müdahale ediyor, bu yanlıştır diyen arkadaşlar. Dünyanın her yerinde takımda ağırlığı olan bir isim kaptan ise, aynı müdahaleleri (!) yapar. Müdahale değildir tabi, fikrini söylemektir. Bu tarz gazlara gelmeyin.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur takıma müdahale ediyor, bu yanlıştır diyen arkadaşlar. Dünyanın her yerinde takımda ağırlığı olan bir isim kaptan ise, aynı müdahaleleri (!) yapar. Müdahale değildir tabi, fikrini söylemektir. Bu tarz gazlara gelmeyin.
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir transfer gelse ortam düzelir camia kendine gelir açıklayın daa şu zambaronoyu
Yorum
-
İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, dün gece 21:00 den beri bugün akşama kadar kan boğuyordu beni. Bu akşam yerel gazeteleri okudum, bmn deki yorumları takip ettim, ağırlıklı olarak Onur u haklı bulup diğerlerine giydirenleri gördüm, bir arkadaşın bir önceki sayfada paylaştığı Karadeniz de Son Nokta nın bu akşam yayınladığı yazıyı okudum, inanmak istemedim.
Gel gelelim konuyla alakalı birkaç kişiyi aradım Trabzon dan. Konuştuğum kişilerden biri İHO karşıtı, Süleyman Hurma yı sevmeyen (Yıllardır sevmeyen) biri. Onur un geçen yıl sakatlık zamanından başlayıp düne kadar, bu akşam Şota nın bahsettiği, futbolcunun sorumluluk sınırını çok defa aşıp takıma taktik ve idman olarak müdahale ettiğini söyledi. Yani bir geç gelen bir uyarıolmuş dünkü olay.
Yönetimin Onur u kazanmaya yönelik isteği varmış. Satmayı istemiyorlarmış ama bu biraz da Onur un davanışlarına bağlı. Olay yürüyüşünün beğenilmeme mevzusu değil. Olay Onur un Şota nın taktiğine, defansta oynayacak oyuncunun ismine (ki stoperde Yumlu oynasın diye defalarca müdahale etmiş), kaleci antrenörünün değişme talebine kadar futbolculuk sınırların aşan davranışları olmuş.
Şimdili gelelim sonuca, benim 1 oy hakkım var seçimde, IHO ya vermem, Hurma ya karşıydım, gelmesini istemezdim ama geldi, Şota yı da Hurma getirdi ama Şota yı Hurma getirdi diye Şota yı sevmedik biz, Şota bize çok iyi hizmetleri oldu diye sevdik, dolayısıyla Şota yı Hurma nın piyonu diye adlandırmam, Şota başarılı olursa takımda kalmasını, başarısız olursa da girmesini isterim. Olay bu kadar basit.
Gelelim Kaptan Onur a. Lig maçlarının hepsinde oynasa maç başı ücretlerle beraber yıllık 3 Milyon Euro yu kazanacak. Helali hoş olsun, fazlasını da kazansın AMA yukarıda bahsedilen davranışları yapmasın, Yaptıysa özür dilesin, onun kalbinin temiz olduğunu düşünüyorum, belki yaptığını objektif olarak görememiştir, olabilir ama artık görüp tüm enerjisini bizlere ve takıma versin. Olay bir şekilde limoni de kalsa tatlıya bağlansın.Aksi durumda Onur un bu şekilde devam etmesi takıma zarar verecektir.
Iho ve Hurma ya itibar etmesek de en azından Şota ya biraz hak vermek lazım. Bu akşam ne kadar zor durumda kaldığını basın toplantısında görüldü. Takımının en iyi oyuncusunu o da istmez mi oynatsın. Bu tarz yazıları inşallah birileri görüp hem Onur a hem de teknik kadroya ve İHao ya iletir de herkes aklı aelim davranarak bu virajı kazasız döner.
Bize transfer lazım ama kalede se Onur lazım.
IHo zaten Aralık seçiminde gidici. Bana sorarsanı aday bile olmayabilir. Bir vefa borcu vardı Usta ya onu da TFF y seçtirerek ödedi. Yeter bu kadar...
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir transfer gelse ortam düzelir camia kendine gelir açıklayın daa şu zambaronoyu
Görmüyor musun adamlar hırsız, cukkacı hala transfer diyorsun hey Allahım
Yorum
-
Onur adamin dii.Bunlarin bir ek Allah bir dedine inanin.Bu tepkiyi hesaba katmadilar simdi geri vites yapiyorlar.Antrönörsüz yönetimsiz sezonu gecirelim iho ve saz arkadaslari ile girdimizden daha basarili oluruz.Adam dedin sözünde durur kac kivirtmalarina sahit olduk.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek sorun maaş ve ödemeler mi çok tuhaf geldi bana bu olay ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ben bu Hacıosmanoğlu'nun telefonuna bir sürü mesaj yazdım... Küfür içermeden... Örneğin"Şota'yı tetikçi gibi konuşturup Onur'u taraftarın gözünden silerim sandınız. Ama planınız ters tepti.9 yıldır kırmızı çizgiyi aşmayan adam şimdi mi çizgiyi aştı? Bilin ki taraftar Onur'un yanında. Onursuzların değil" gibi... Başıma iş almışmıyımdır?
Yorum
Yorum