Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o golü forumdaki herkes yapardı 2 metreden kaleye vurdu golunde ne varki.

he yapardı görduk Fatih Atik in 2 metreden attığı golleri... edit : dağlara taşlara......
    En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 00:33.
    t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene zam geldi diye biliyorum 1.200
      5 senenin ortalaması olarak başlarda 900 bin falan alıyordu , ortalama olarak 1.070 alıyor hep

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malkoçoğlu son maçımızda engelsiz atlamada rekor rıkıp , komaya girme pahasına gol atan oyuncumuz
        Evet gördüm abi, güzel yapmis, no risk no fun mottosu

Yorum

• Christopher Samba'yi transfer etsek pahali olmaz mi ? Moskova iki sene önce 10 milyon € ödemis ve 1 yil sözlesmesi kaldi kaca alabiliriz ? Zambrano transferi daha gercekci gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu oynadığımız maçta bence

takımdan gönderilme potasında olanlara son şans verildi

ama constantı anlamadım bu adam sol bek oynamayacakmıydı neden orta sahada oynadı
            Oynayamayacağını tekrar gösterdi.. Forvet arkası oynayabilir sadece..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Medjaninim Fatih atikten tek artisi attigi gollerdir. Takimin el frenidir. Onlibero mevkisi icin diyorum ama stoperdede cok iyi diyemem...
              Bi ihtimal stoper başlayıp stoper bitirse performansı artabilir. Bi stoper bir orta saha adam da şaşırmış olabilir. Kendisini severim ama şu ana kadar izlediğim orta saha performansı da stoper performansı da yetersiz. İleriye gelişi güzel şişirdiği toplar beni kanser edecek. Orta sahaya direnç kattığı doğrudur ama yanındaki adama pas atamayacak gibi oluyor bazen arkasına falan atıyor. Bunların dışında anlayamadığım düzeyde sinsilik mevcut. Rakip iki saniye afallasa cezayı keser. Hoca soneri falan deneyeceğine Medjani stoperde denese daha hayırlı olur bizim için. Şimdiden alışsın oraya.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şaka maka renkdaş bi bakıyormuışsun trübünler malkoçoğlu malkoçoğlu diye çağırıyormuş biz taktık aslında o lakabı
                Başlatalım bir kampanya

Yorum

• Yeryüzünde Cardozo' yu tamamlayacak bir forvet yok. Ama Cardozo' yu tamamlayacak birçok kanat oyuncuları ve 10 numaralar var.

Özetle, Cardozo' nun yanına değil, yedeğine forvet almamız gerek. Cardozo gittiğinde hazır duruma gelecek genç bir forvet. Muhammet Demir mesela.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• takımda medjani ye gelene kadar katkısı ondan az 10 adam yazabilirim net. hatta daha fazla. geçen senenin ekici ile en iyisiydi açık ara .

Yorum

• Melo nun gitmesine de transfer yapmisiz gibi sevinirim..Giderse dikis tutturamazlar bir daha...

Yorum

• Canhan demişki stoperler sağlam olursa ofans oyuncularına özgüven gelir. Burdaki arkadaşlar da çok doğru tespitler yaptığını söylemiş.

Ee heralde Yumlu-Medjani yerine Samba-Zambrano olsa Sefa' nın performansı artacak tabi.

Aynı şekilde Kanatlarda Dszudzsak-Campbell olsa stoperde Medjani-Yumlunun performansı da aynı oranda artar.

Geçen seneki herhangibir maçtaki 11' den Atik' i çıkar Mbia' yı koy. Diğer tüm oyuncuların performansı %20 artardı.

Canhan tespitin dibine vurmuş gerçekten. Sorun stoperde. Milletçe alkışlıyoruz.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• valla dün akşamki maçtan sonra kesinlikle....

sağ bekgeldi....
                          sola acil adam lazım....
                          defansa acil adam lazım.....
                          forvete acil adam lazım....

bu 3 mevkiye direk 11 de oynayacak adam alınmalı....

en kötü 10-15 milyon demek buda...

bakalım yönetim;

sefa-waris-soner-yatabare-fatih-ishak-musa

satışlarından bu kadar para elde edebilecek mi?

yoksa nereden kaynak bulunupta adam alınacak

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Samba kesmez yorumları okudum
                            Allah aşkına yapmayın abiler
                            Lukaemburg takimi rezil etti bizim tandemi samba nefesimizi keser merak etmeyin
                            Ama gelmez

Yorum

• size basit bir tespit;

cardozonun oynadığı maçlarda ortalama 3-4 orta yapabiliyoruz..

sadece dün warise yapılan orta sayısı neredeyse bir sezonda cardozoya yapılan orta sayısı kadardı....

eğer takımda bir gruplaşma varsa en çok nasibi cardozo alıyor.....

adama doğru dürüst top gelmiyor.....

basan oyunu rakip sahaya yıkan bir takımda cardozo her sene 20 golün üzerine çok rahat çıkar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yaşım 37.az önce halı sahada döktüm. Iyi bir galibiyeti. 2 gol ve sayısız asist.hemi de stoper oynadım.bende ki bu istek ve oyun görüşü takımda olsun bize rakip dayanma.

Yorum

Yükleniyor...
                                X