İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine başlamış "çöp" muhabbetleri.
Futbol insanla oynanan bir oyun. Sen o insana "çöp" diyorsan izleme bu oyunu. Yetersiz, vasat, kalitesiz başka çöp başka.
Biz bu işin her şeyden önce bir "eğlence" olduğunu unuttuk. Şike lobisi, siyasiler, mafyacılık oynayan tipler, menajerler, beleşçi taraftarlar vs.. Hepsinin emeği var bunda.
Futbolda çöp varsa bunlardır.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasel'de ki forvetten bahsediyor olabilir.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekenan karaman o gen gurbetci forvet
Ama bu adam 19 yaşında değil#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekenan karaman o gen gurbetci forvet
benim zoruma giden yattara yi kacirdik.Bakalim belcikada ne yapacak.Kafasini kulanirsa patlama yapar ingiltere gider ordan.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 15:39.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yatabare - Waris - Deniz
Bunlardan daha mı iyi Kenan Karaman? Hiç izlemediğimden soruyorum. Bir de bonservis verilecek çünkü.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes harıl harıl sorunlarına çözüm bulurken bizimkiler çok ince eleyip çok sık dokur
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi topcu. hoffenheim zamaninda ilgilendik diye hatirliyorum.Ama bu yabanci kurali ile alinmali mi? dün hannover hazirlik macinda güzel gol atti.kumasi iyi ama zamana ihtiyac var, onu vermez bizim taraftar.1461 de gitmez.gecen sezon sakatlanmasaydi daha fazla süre alirdi hannover de.
benim zoruma giden yattara yi kacirdik.Bakalim belcikada ne yapacak.Kafasini kulanirsa patlama yapar ingiltere gider ordan.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare - Waris - Deniz
Bunlardan daha mı iyi Kenan Karaman? Hiç izlemediğimden soruyorum. Bir de bonservis verilecek çünkü."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
X futbolcuyu taraftar ister, yoneticiler alir takima kazandirir.
Bu x futbolcuyu isteyenler yine tatmin olmaz. Ya bonservisi ya da aldigi ucreti cok bulur.
Iki mac iyi oynayan ve ucuncu mac kotu oynayan x futbolcu, taraftarlar tarafindan linc edilir ve kusturulur.
Bir sonraki mac yine iyi oynayan x oyuncu birden kral ilan edilir.
Cogumuzun ahlak bekcisi oldugu kanaatine de varabiliyorum forumda. Normal hayatta hic hata yapmayan, herkese ve herseye sadik kalan taraftar profiline sahibiz (ironidir), hal boyle olunca da bir futbolcunun (nedenini bilmedigimiz) herhangi bir olaydan oturu kotu performansi ihanet ile suclanir ve ne namusu ne serefi kalir.
Bizler once aynayi kendimize tutalim ve sonra milletin is ahlakina serefine haysiyetine dil uzatalim (hic yapmamamiz gerek aslinda).
Ozer fenerbahcede top kosturuyordu ve para aliyordu. Azizeye baskanim demis diye adami serefsiz ilan edenler coktur. Fakat ayni pozisyonda kendisi olsa, Ozerin yaptigini yapacak olan kisiler tarafindan yerle bir ediliyor bu insan.
Burada insan fikrini, dusuncesini paylasmaya korkuyor. Korkuyor cunku arkasina aciklama yapiyor "ben x partici x yoneticiyi tutmuyorum" diye. Cunku hemen damga yiyecegini biliyor.
Birisi kadro kuruyor, sen mac izleme sen futboldan anlamiyorsun sen git yat gibi cevaplara mahruz kaliyor.
Karsindaki insani kucuk dusurmek, karsindakini rencide etmek ve gunahini almak sanki moda olmus forumda.
Kucugun buyuge, buyugun kucuge saygisi kalmamis.
Benimde hatalarim oldu ve bu hatalardan ders cikardigimi dusunuyorum.
Yoneticiler ve forumcular herkes gorevini bilmeli. Herkesin bu platforma katkisi olmali ki guzel fikirler guzel projeler ciksin.
Forumun seviyesi son bir kac aydir yerlerde hakikaten. Buna bugun degil dunden itibaren cozum gerekmektedir. Gerekirse ceza verilmelidir her Allahin gunu. Bu cezalari verirken de kimseyi kayirmamak gerekiyor.
Ben ve benim gibilerin dusuncesini yazmaktan cekinmemeleri gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare - Waris - Deniz
Bunlardan daha mı iyi Kenan Karaman? Hiç izlemediğimden soruyorum. Bir de bonservis verilecek çünkü.
Yorum
Yorum