Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aferin hurma, aferin...

Papy 2. Slimani vakasi olarak tarihe gecti, gecen yil bizim icin kadro disi kaldi alamadik, sporting de iyi direndi zaten hep bizi buluyor bu tip paragoz ve inatci takimlar... Slimani simdi cok iyi bir golcu, burak ve fernando karisimi bir sey. Bunu alsaydik hicbir derdimiz kalmazdi tam super lig topcusuydu.

Papy defterinin kapanmasi cok kotu oldu, Douglas in yaninda Medjani oynar ama hoca onu begenmiyor, Yumlu ve Aykut ile biz zirveye oynayamayiz ilk 3 icin zorlariz ama...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hücum defanstan başlar. Aykut ve Yumlu gibi stoperlerin varsa şampiyon filan olamazsın. 4. olursun.
      8. Kuşatma

Yorum

• biliyodum böyle olacağını trabzonspor'u tanıyorum çünkü.. neyse..

yine de 24:00'e kadar her şey olabilir.
        #

Yorum

• Papy eğer alınmaz ise yazık olur gerçekten. Mutlaka son bir stoper transferi ile bu kadronun tamamlanması gerek şimdilik. Umarım bu vazgeçtikten açıklaması bir taktiktir. Forumun duyumculari ne diyor buna...

Yorum

• Bu Hasan Tüncel dün de Papy bitti dememis miydi?
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Görebilene ümit veriyor takım. Marin bu futbol zekası ve yetenekleriyle Yusuf,Erkan ve Özer'i kesmekle kalmaz biçer, döver, parçalar. Milli maç arası iyi gelicek takıma. Papy bugün olmazsa Medjani-Douglas ikilisibi oraya oturtmalıyız. Cardozo içerdeki maçların tamamında oynamalı. Ceza sahası içinde Türkiye'de daha iyi bitirici bir adam yok. Benim kadrom;

Onur
              Cavanda-Douglas-Medjani-Constant(Alper)
              Mbia-Okay
              Marin-Ekici-N'Doye
              Cardozo

İçerde ki maçlarda kadro bu olmalı. Dışarda Cardozo yedek bekleyebilir, Yusuf veya Erkan'dan biri 11'e girebilir. Devre arasında bir solbek transferi de yapabiliriz. Şu da unutulmasın ki bu kadro rekabeti her anlamda başarıyı beraberinde getirecektir.
              surda anlasalım bu kadro benim

10 kere yazdım aynı kadroyu
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Transfer kapandi mi simdi
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forvet? Kanat forvet diyelim
                  Yani aslinda forvette olsa olur Deniz'i gonderip Muhammet alinabilir

Yorum

• Forvet Falan Lazım degil , Nereye Koyacagiz 3 tane Forveti.

Kanat Oyuncusu oluyorsa Schaub olsun diyecektim olmuyor.

Tek ve Kesin eksigimiz Stoperdi. Papyde olmuyor. Şampiyonlugu unutun
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekici'yi geri çekmesi büyük hata olur, Okay orada defansif anlamda beklediğimizden de fazlasını veriyor.
                      Hissiyatım Marin'in performans durumuna göre Ekici'nin yedek kalacağı yönünde.
                      M'bia'nın yanında oynayacak oyuncu konusunda Okay/Ekici arasındaki tercihim Okay olur. Aslına bakarsanız daha sert bir ortasahayı tercih ederdim ama eldeki seçenekler bunlar.

Yorum

• Arkadaşlar 2010-2011 sezonunda'da sağ bekimiz Serkan Balcı ve stoperimiz Giray Kaçar'dı.

Not: Kendimizi avutma totemi

Yumlu veya medjani douglos yanında yederli
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Devre arası Güney Amerikalı bir yıldız gelecekmiş güya
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Hasan Tüncel dün de Papy bitti dememis miydi?
                            Dün Papy ve Schaub aciklanir aksami bekleyin demisti.

Yorum

• papy takımına gider yaptı,
                              takımı onu kadroya almadı,
                              bu saatten sonra almasalar terbiyesizlik olur, ayıp ederler...

Yorum

• -----------onur--------
                                cavanda--medjani---douglas--constant

---------mbia--------okay---------------

------ekici----------------------------

-------------------------marin

--------ndoye------------------------

---------------cardozo------------------

asimetrik taktik en sevdigimden
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X