İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel @hasantuncel61 46 sn.47 saniye önce
Trabzonspor transferi kapattı. Papy ve Schaub'dan an itibarı ile vazgeçti.
0 retweet 0 favori
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
Daha fazla
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel @hasantuncel61 46 sn.47 saniye önce
0 retweet 0 favori
Daha fazlaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlıyorum hocam, sizce ihtimal nedir peki?
Yorum
-
Nantes bizden ne kadar koparsam kardır diye bakıyor. Transferin uzama sebebi bu.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer olacak...8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu bunu beğendi.
Yorum
-
Dün en büyük hayal kırıklığı ise tercihlerinden dolayı Ekici oldu. Özer'i saymıyorum zaten kalitesi belli ama Mehmet 90+'da 30 metreden şut çekiyorsun rakibin nefes almasını sağlıyorsun. Sonra orta açılacak yerlerde kaleye şut çekiyorsun vs. takımın ritmini bozdu. Hoca uyarması gerekiyor.
Ayrıca dün Vitor Pereira'nın oyunu soğutan takımlara eleştirisini beğendim. Adamların derdi futbol oynamak değil dün Akhisar 2. golden sonra her türlü pisliği yaptı hele o kalecileri beni deli etti. Buna çözüm bulunması lazım.
Yorum
-
0 retweet 0 favori
Daha fazla#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarin sağ kanatta oynamaz ki.birebir oynayıp orta mı yapıcak? Oynamaya alışkın olduğu yer forvet arkası ve sol kanat. Problem de o zaten.nasıl çözülecek göreceğiz. ekici'yi geri çekebilir.forvet arkası olarak bakmıyor zaten.başından beri oyunu yönlendiren bir 10 numara istiyorlae diye bir haber var.o isim marin olsa gerek.erkan'ı sağ kanada alır belki.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
............................................onur.................................................
......cavanda........douglos............papy.............constant........................
...........................................mbia.....................................................
.........................okay..........................mehmet.....................................
........marin.........................cardozo..............................erkan...................
Papy mutlaka gelmesi lazım, sol ayaklı ve oyunkurucu stoper ve aynı zamanda Papy'nin gelişiile Constant'ın performansının artacağını düşünüyorum.
Okay Yokuşlu-Mbia-Ekici bu takımın değişmeyecek tek oyuncuları.
İç saha maçlarında çift forvet ndoye-cardozo ikilisi oynamalı !
Marco Paşa iyi değil, çok iyi izlenimler verdi ,onuda bekleyeceğiz bakalım ....& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum