Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Douglas KAP 'a neden bildirilmiyor acaba ba ba ba
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bugün Lig Tv de Gaziantepspor un hocasi Mutlu Topçu yu dinledim...Muhammet i kesinlikle bırakmaz, takım için çok önemli olduğunu söyleyip durdu...

Su saatten sonra da Cardozo da hiçbir yere gitmez ve gitmemeli de zaten...

Yabancılardan Yatabare gitti, belki Papy için Medjani gidebilir Nantes a.

Lütfen şu stoperlerle imzalayın artık.

Bir işimiz de tam olsun.
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• anlaşılan p.tesi transferler gerceklesecek.
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Douglas KAP 'a neden bildirilmiyor acaba ba ba ba
          Uğur sana söylenen devlet sırrı mı ortaya dök hepimiz öğrenelim...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• douglas franco stoper gibi bakıyo gülmeyen adamı seviyorum. cıvık kız gibi futbolcu olmaz.

Yorum

• Fenerle bjknin gruplar Iyi en azından ciddi rakipler. Gsnin de oyle bu sene sanki ligi ilk 3 de bitiririz gibi gorunuyor.

Yorum

• arkadaş bişe biliyosanız söyleyin ne o öyle bilmece çözdürür gibi uğraştırıyorsunuz insanı..
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Milli mac arasinda zemine el atmak lazim. Iki haftada bir zaten zor kaldiriyor ve bu sezon 1461 Trabzon Avni Aker'de oynuyor.

Yorum

• Ben 3. forvet konusunda tamamen Serdar Abi'ye katılıyorum.

Orası için Deniz'de lüks, Muhammet'de. Hele para verip alınacak Muhammet çok çok daha lüks. En iyisi Denizi'de gönderip Muhammet Beşir'i kullanmak.

Ts: Cardozo-N'Doye-Deniz
                    Gs: Burak-Umut
                    Bjk: Gomez-Cenk-Pektemek
                    Bursa: De Sutter-Necid
                    Fener: Fernandao,Persie(çift forvet) hiç yedekleri yok

Öncelikle başka yerleri bir dolduralım.

Yorum

• Herkes gaza geldi, geçen sene bu zamanlar da yine şampiyonduk, süperdik, uçuyorduk vs.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Muhammed veya herhangi bir Türk oyuncuya para falan verilmemeli.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkes mi bir şeyler kopartmaya çalışıyor bu klüpten. Bir gün bu forumda kafa patlatan adamlardan biri başkan olur inşallah... Şimdi başkan adayı da olur o adam.

Anladığım kadarıyla halen ortam bulanık ve bu bulanıklıkta nasıl balık avlanacak hayırlısı...

Bir soru daha Ersun Yanal için Trabzonspor önemli miydi? Bir planı gerçekten var mıydı? Ben çok ciddi biçimde adamın gelmesine karşıydım geldikten sonra da gitmesini istedim.

Bunu Özer özelinde değerlendirmeyiniz. Özer bu takım için gerçekten bu saatten sonra olsa da olur olmasa da olur. Kendisi Oğuzhan'a karşı dahi ikili mcadele kazanamıyor...

Ersun hocanın takıma ilk gelişi ile ikinci gelişi arasında çok fark vardı

ilkinde gerçekten gelmişti ikinci de asla ilki gibi gelmedi

hurma konusu işin koptugu andı işin dogrusu bu gerisi hikaye

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Douglas KAP 'a neden bildirilmiyor acaba ba ba ba
                            Neden bildirilmiyor Uğur Kardes ?
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerle bjknin gruplar Iyi en azından ciddi rakipler. Gsnin de oyle bu sene sanki ligi ilk 3 de bitiririz gibi gorunuyor.
                              5 te 5 yapabilirsek neden o sene bu sene olmasın?? akhisarı kayseriyi evire çevire yenmememiz lazım. gs ile zaten içerde oynayacağız önemli maç inanırsak seyircide ilgili olursa onu da alırız. bu sene inanılmaz derecede etkili ayak var takımda. nerdeyse her bölgenin oyuncusu gole yakın isimler. o yüzden ben bu sene avantajlı görüyorum bizi. kadro kalitemize ve sotanın dinamik ve inançlı olmasına güvenim tam.
                              HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• En geç 2 saate Kap gelir.

Hem geliş hem gidiş Kap'ı gelebilir hatta.
                                En son Bekir tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 16:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X