Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.
Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
Ben macin en iyisiydi diyorken senin su cumleni gulerek okudum Ciddisin galiba sen harbi yilin en ilginc yorumunu yaptin.
En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 19:02.
Ben macin en iyisiydi diyorken senin su cumleni gulerek okudum.
Ciddisin galiba sen
Haftaya Beşiktaş Maçında orası yol geçen hanı olacak. Hocam ben ikilik çıkarma huzuru bozma amacında değilim ama Cavanda'ya baktım gerçekten Salih 5 hafta sonra formayı alır. Tek maçla yargılamıyorum Uefa'da elendiğimiz 5.ci Lig maçında da gördüm. Neyse ben çıplak gezeceğim. Söyledim varsa karşı iddianız görelim Yemek ısmarlarım size eğer 5 hafta sonra olmazsa.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
ohaaa o kadarda değil vahşi batımı burası nasıl beline bağlayıp çıkıyormuş sahaya sende abarttın ha renkdaş
Abartma yok renkdaş emin ol 7 yaşından beri silahlarla ilgileniyorum ya anamın üstüne kaç tane kurusıkı aldırdığımı bilirim 19 yaşındayım 2 tane av tüfeğim var 21 yaşına geleyim 2 tane bulundurma ruhsatlı silah alacam elimde olsa taşıma ruhsatlı alırım yani hobi ilgi alanı bu kimseyi ilgilendirmez yakalatmadığı sürece kaçak silahlada gezsin bizene ya adam futbolcu yerine psikolog transferi yapılsın diyo la sen kim boksun sanane ya dangalak herif muallebi çocuğu
Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.
Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
yok canım bu espri olmalı.kesin şaka yapıyorsun.
constant milan gibi üst düzey takımda oynamış bir sol bek.
cavanda türkiyenin açık ara en hızlı sağ beki yani 10 metre geriden gelsin rakibi yakalıyor paslarıda iyi adam italyadan napoliden gelmiş.
bosiye bişey demem süper adam ama sen diğerlerini resmen yok etmişsin be renkdaş
Yorum