Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Constant galiba
    Constanta yakisir valla
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Constant galiba
      Bence de...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Pardon da o silah ruhsatlıysa kime ne? Olay mı yapmış silahla anlamadım?

Arkadaşının ağzına mı sokmuş? İster antrenmana götürür, ister duşta yanına alır.

Bu kadar ucuz habercilik, ayıptır.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Papa'da gelişme var mı?

Yorum

• Yusuf'ta olabilir.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• yaa kardeşim türkiyede tüm futbolcularda silah var .antrenmana silahla geldiyse arabasındadır silah.zaten hepsinin arabasında vardır.heralde antrenmana silahla çıkmadı.

emre belezoğlu olayını görmedinizmi nasıl jipten silahı çıkardılar hemen.bence normal bir durum.

Yorum

• Bjk macina ts pasolig ile girilirmi...

Girilmezse....1461 ts passoligi alirsak uyarmi....
                Yada ofspor pasolig...
                Yoksa istemeyerek ..tff passolig almak gerek sanirim..

Bilgisi olan...yazarsa sevinirim...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• La dangalak herife bak ya sanane kardeşim adamın ruhsatlı silahından isterse beline bağlar sahaya çıkar sanane la sanane mal mıdır nedir bu millet ya
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bursa maçının özeti

KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        La dangalak herife bak ya sanane kardeşim adamın ruhsatlı silahından isterse beline bağlar sahaya çıkar sanane la sanane mal mıdır nedir bu millet ya
                        ohaaa o kadarda değil vahşi batımı burası nasıl beline bağlayıp çıkıyormuş sahaya sende abarttın ha renkdaş

Yorum

• Yok psikologmuşta yok oymuşda zekaya bak bi kere sen böylelerini adam yerine koyup sohbet bile edilmez mal herif ya yaptığı habere bak bende silah hastasıyım her insanın hobisi vardır.Geçen Mehmet Topal'ın silahla saldırı olayındada millet laf ediyo neymiş efendim cam kurşun geçirmezmiş yok arabası kendiliğinden öyleymiş yok değilmiş kendi yaptırmış yav kendi yaptırsa nolacak benim durumum olsa arabamı full kurşun geçirmez yaptırırdım hobi abi illa bir şey olması lazım değil millet ne kadar garip ya
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
                            Salihle karşılaştırmak da yuh olsun yani. Tamam ileri çıkışlarla ilgili beklentiyi karşılamıyor olabilir ama bu kadar da yerin dibine sokulmaz ki.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Budur işte yea adam çözmüş tek maçta helal olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ohaaa o kadarda değil vahşi batımı burası nasıl beline bağlayıp çıkıyormuş sahaya sende abarttın ha renkdaş
                                trabzon da bu tip şeyler normaldir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X