Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Medjani acayip çıkmış :/ bizim fotoğrafçıda da iş yok.
    Hey Allahim ya bu kulüp te hicmi kimse dogru is yapmaz ya?Ben kendim bile senede Kamerayi iki kere anca elime alirim bu resmi siteye koyulan fotolardan iyi yapardim.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz bu ligde 34 maçı dahi kazansak bizi şampiyon yapmazlar algısı var bende. bu algı çok tehlikeli ve altı dolu bir algı. Bencede realist...
      katılıyorum ben hep diyorum bütün maçları kazansak inan bana fener'de falan kazanır şampiyon olur

Yorum

• Yüksek olasılıkla Yatabare, Sefa Yılmaz, Bourceanu ve Aytaç takımda kaldı.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takım kadrosunun fotoğrafları yenilenmiş. Kadro dışı olan ve gitmesi kesin olanların yenilenmemiş.
          http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik
          MEdjani tam suriyelilere benzemiş
          3-4 kişi dışında fotoğrafa bakan yok

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Onur'un sözleşmesi 2016 yazıyor 2018'e kadar değil mi
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yüksek olasılıkla Yatabare, Sefa Yılmaz, Bourceanu ve Aytaç takımda kaldı.
            En son olasılık verdiğinde Onur Gs de , Mehmet'te satılmıştı !!

Yorum

• Ulan yarın maç var. Kaybetsek transferi hızlandırmak zorunda kalacaklar o iyi ama kaybetmiş olcaz o kötü. Kazansak kazandığımıza sevincem ama korkuyorum "gadro yederli" derler diye.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Genel olarak kadro kalitesi yakalamak için yapılması gereken transferler belli.
                Stoper, solbek, 2 kanat.
                Nani-Feghouli
                Töre-qyidi
                Yasin-podo
                Vargas-Dzsudzsak olmalı.
                Melo-topal-atiba<Mbia
                Ekici okay.
                Stoper ve solbek ile birşeye benzeriz. Cardo, NDoye bizi idare eder zaten..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım kadrosunun fotoğrafları yenilenmiş. Kadro dışı olan ve gitmesi kesin olanların yenilenmemiş.
                  http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik
                  buna göre yatabare kaliyor.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ooo çok iyi gerçekten. valla daha kaliteli stopermiş.

Yorum

• Aslında gadro yederli. Nasıl mı ?

Onur-Ekici sakatlanmazsa, Medjani düzgün pas atabilirse, Yumlu oyun kurmayı öğrenirse, M'Bia Batum' u keşfetmezse, Constant' ın canı isterse, Okay Soner ile kanka olmazsa, Yusuf kafasını kaldırmayı denerse, Sefa adam eksiltmeyi öğrenirse, Erkan Eskişehirden gelebilirse, Cardozo kariyerini unutmazsa, N'Doye Zokora ile görüşmezse, tüp satışları artarda tüpçü bizle uğraşacak vakit bulamazsa, Ibrahim Usta MHK' ya ayar verip şaşırtırsa, biraz da şansımız olursa kesin şampiyonuz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Öyle bir kadro var ki, 2-3 takviyeyle zirveye oynar guzel futbol izletir ama takviyesiz hali cümle aleme rezil ettirir, raboticki misali... Ortasi yok yani. Raboticki den gerekli dersi cikaramadik kanatlar yetersiz dolayisiyla cardozo etkisiz.. Ekici disinda yildiz isim sayamiyoruz dananin kuyrugu zaten ilk 5 hafta kopacak yarin mac var zorlu maclarimiz var ama hala 3 takviye yapabiliriz diyen bir sportif direktorumuz var. ) Gitmesi gereken de en az 4 isim var... Ne ara olacak bu işler ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• uğur abi papy'nin ptesi geleceğini yazmıştı. papy transferine kesin oldu gözüyle bakabiliriz. vargas da gelirse gerçekten zirve mücadelesinde biz varız diyebiliriz.
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• 1- stoper
                            2- sol bek
                            3- kanat...

sıralama bu olmalı.. kimse dillendiriyor ama takımda sol bek yok... constant diyorsanız geçiniz lütfen... kaleye koyarım yine de sol bek e koymam...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaparlar tabi sponsorlardan para yağıyor şimdi de yandex ile sponsporluk imzalamışlar.

Biz de sponsorluk için uğraşıyoruz ama net bir sonuç yok henüz

olsun ağabey.. Bu gidişle bunlarını takımının 2015-2016 maaliyeti 150 milyon € bulur.. 475-500 Milyon TL, İsterse RTE Sponsor olsun..Sportif Başarı gelmez ise BJK den beter olurlar..
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En son olasılık verdiğinde Onur Gs de , Mehmet'te satılmıştı !!
                                Adaş aynı duyguları taşıyoruz.şuan Rize'deyim,yakın olduğumuz için kan çekiyor olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X