Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani acayip çıkmış :/ bizim fotoğrafçıda da iş yok.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kadrosunun fotoğrafları yenilenmiş. Kadro dışı olan ve gitmesi kesin olanların yenilenmemiş.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik
Pardon yenilenmişEn son BirolKarali tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 12:52.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparlar tabi sponsorlardan para yağıyor şimdi de yandex ile sponsporluk imzalamışlar.
Biz de sponsorluk için uğraşıyoruz ama net bir sonuç yok henüz
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki'yi üstüne para vermeden göndermek başarıdır.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
abel hernandezi şayet 6 ya falan alırsak patladığı zaman 20ye avrupaya satarız. hem waristen bekleiyp alamadıklarımızın hepsini yapar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hani tam hazır şampoyonluğa oynayacak, sakatlık ve cezaları da göz önüne alaka oluşturulacak kadro;
____________ Cardozo ____________
(N' Doye)
Transfer ___ Transfer ___ Transfer
(Yusuf) (Kevın) (Sefa)
________ Ekici ______ M'Bia _______
(Okay) (Aytaç)
Transfer Medjani Transfr Cavanda
(Alper) (Uğur) (Aykut) (Salih)
______________ Onur ______________
(Esteban)
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kadrosunun fotoğrafları yenilenmiş. Kadro dışı olan ve gitmesi kesin olanların yenilenmemiş.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r&IND=1#Icerik
en iyisi
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün türkiye şikebahçe için elini taşın altına sokuyo deseneYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparlar tabi sponsorlardan para yağıyor şimdi de yandex ile sponsporluk imzalamışlar.
Biz de sponsorluk için uğraşıyoruz ama net bir sonuç yok henüzhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
biz bu ligde 34 maçı dahi kazansak bizi şampiyon yapmazlar algısı var bende. bu algı çok tehlikeli ve altı dolu bir algı. Bencede realist...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum