Ula yazin baskanin numarasini burdan arayacam benim numara +44 ile basliyor belki cevap verir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundesligadan top toplayıcıya bile razıyım hey gidi.)))
Umut da koşardı) halen daha da koşuyor
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) ama her dönem 8 oyuncu vs alıp 8 oyuncu satılmaz
Takım değil tüccar olacağız
Tolgay konusunda en hareketli bjk haberlerinde dahi durun
Demiştimgerçi ben bilmiyorum oyuncuyu iyi olur umarım
Aytaç 11 oynar biraz çabuklaşırsaağır biraz
İstikrarı önümüzdeki sene yakalarsak sezon sonunda nokta atisi yabancılar alir, zor ama artık sistem takimi oluruz.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet arslan haberine inanmiyorum ben, serdar gülerden ne artisi var bilmiyorum?
Ama yok ise ; yahu adam bir gelsin bir bakalım
Serdar tutmadı
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından koşar diyorsun)))
Umut da koşardı) halen daha da koşuyor
En azından nerden, hangi şartta geldiğini biliriz diyorum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun için bence ilk başkan, sonra da hoca istikrarı gerekiyor.
İstikrarı önümüzdeki sene yakalarsak sezon sonunda nokta atisi yabancılar alir, zor ama artık sistem takimi oluruz.
Bu şu an için geçerli değil hep böyle idi
Yakın zamanda seçim olsun başkan gene alır öyle ya da böyle
Hele 1 kongre sonrası çok çok zor değişmesi
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundesliga altyapı havası almak bile yarıyor futbolculara. 30 bin lira basıp futbolcu olamıyorsun Türkiye’deki gibi. Bir arkadaşımın babasi 200 300 bin EUR yatırdıda oğlundan bir ot olmadı.
En azından nerden, hangi şartta geldiğini biliriz diyorum.
Sana hakem, TFF, MHK ne varsa alır, seni şampiyon yapar, sahaya bile yansitmazdı...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundesliga altyapı havası almak bile yarıyor futbolculara. 30 bin lira basıp futbolcu olamıyorsun Türkiye’deki gibi. Bir arkadaşımın babasi 200 300 bin EUR yatırdıda oğlundan bir ot olmadı.
En azından nerden, hangi şartta geldiğini biliriz diyorum.
Ama ya tutarsa diye aldı ise kötü))
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor da Başkan'lar kendileri bırakmadığı sürece başkan değişmez
Bu şu an için geçerli değil hep böyle idi
Yakın zamanda seçim olsun başkan gene alır öyle ya da böyle
Hele 1 kongre sonrası çok çok zor değişmesi
Bende artık O istemedikce değişmeyeceğini düşünüyorum.
Ve galiba bir yerlerden yürü ya İbo dendi sanirim...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye gitme ihtimali va?
ersiyes
transfermarktda gitti bile yaziyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle) son cümle var ya
))) Yorumsuz
)
Şunu yazayım kongre Sürecinde kıyamet kopmuştu
Efendim usta siyasi bir yapının adamı
Yahu Başkan'ın listesine onu da bırak destekleyenlere bir
Baksalar)))))) o zaman yani
Ben bizans medyası kavramını, disardan görünenlerin aslinda o görüntüde olmadigini, Trabzon'un spor alanında güneydoğunun şu andaki siyasi halinde olduğunu falan hep BMN ye üyeolduktan sonra öğrendim.
Ve öğrendiğim en net şey şu ki;
Trabzon'da su çok olduğundan herhalde, zemin çok kaygan...
Elinden tutupta guvenecegin çok insan yok.
Kahkaha aynaları gibi, olduğuyla görünen başka.
Birde sabır, tahammül ve saygı çok az be usta...
Ama herşeye rağmen, herkese rağmen Trabzon'lu olmasak bile Trabzonspor'luyuz...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 04:48.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecoolank abi kesin olarak kimlerle anlaşıldı?
Ve yatabare satılması büyük ihtimal
Bunları yazdım aslında
Zayıf ihtimal belki sürpriz yani ; Ugur ve Muhammed
Serdar Aziz durumu gs alırsa önemli ; Bursa da bekleme durumu
Yabancı bir oyuncu duydum ama öğrenemedim
Ama eski bir durum bu ; transfer sezonu başlamadan yazmıştım
Eğer yabancı kon boşalır ve şartlar olursa 1 yabancı diye
10 numara tarzı diye duymuştum
Başka bir şey pek bilmiyorum
Yorum
Yorum