Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hem Biliç hemde bir Beşiktaş yöneticisi açıklama yaptı bugün; "Tolgay ile ilgileniyoruz ama bitmiş birşey yok" diye. Siz de beğenmenize rağmen Bjk aldı sanıp çamur atıyosunuz çocuğa. Ne gerek var ? Ben iddaa ediyorum; ya ben futboldan anlamıyorum ya da Tolgay gelirse Mehmet Ekici' den bile çok katkı sağlar.

İstanbul Medyası Tolgay' a 10 günde 10 imza attırdı hala KAP bildirimi yok. Zamanında Yekta'ya yapılanların aynısı Tolgay'a yapılıyor. Geçen sezon Yekta burda en gözde transferdi. Sonra parayı beğenmeyip gelmek istemeyince kazma oldu.
    En son kyodou tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 14:49.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haberin altında bu iki videoyu paylaşmışlar. Ne heyecanlanmıştır adamlar.

Ulan Colman!

acaba biz colmanı geri çağırsak

bu adam gibi yeteneklerine ihanet eden adam görmedim

Yorum

• Colmani para ederken saticaktik Benficaya en büyük hatamiz bu . Kap gelir mi bugun acaba ?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelecek sezon için alternatif bir futbolcu önerelim bizde.
          Asya kupasında izleyip beğendiğim bir oyuncu.
          Bileklerine çok hakim hızlı yürüyerek çalım atan tek olumsuz yönü fizik gücü.
          Suudi Arabistanlı Nawaf Al Abed
          Bu verdıgın tanıma Alanzinho ne kadar da uyuyoe dostum
          Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hem Biliç hemde bir Beşiktaş yöneticisi açıklama yaptı bugün; "Tolgay ile ilgileniyoruz ama bitmiş birşey yok" diye. Siz de beğenmenize rağmen Bjk aldı sanıp çamur atıyosunuz çocuğa. Ne gerek var ? Ben iddaa ediyorum; ya ben futboldan anlamıyorum ya da Tolgay gelirse Mehmet Ekici' den bile çok katkı sağlar.

İstanbul Medyası Tolgay' a 10 günde 10 imza attırdı hala KAP bildirimi yok. Zamanında Yekta'ya yapılanların aynısı Tolgay'a yapılıyor. Geçen sezon Yekta burda en gözde transferdi. Sonra parayı beğenmeyip gelmek istemeyince kazma oldu.
            Yalan yok tek macini izledim ama o izledigim adamin balon olmasi imkansiz belki de hayatinin en iyi macini oynadi Ama arkadaslar cok net bu konuda anlam veremedim sahsen

Yorum

• Costant'ı iyi bir fiyata elden çıkarabilirsek o parayı olduğu gibi Gökhan İnler'e gömebiliriz. Benitez kadroda çok fazla düşünmüyor. Rahatlıkla 3 sene bizde oynar. Önlibero sorununu kökten çözer. Çok iyi omurga kurma şansını yakalarız..
              Boss.......xxxxx.......Moisander.......xxxxx
              ....................İnler......................... ...
              ....................Ekici....................Erkan
              ..................Cardozo........................B u fırsat kaçmaz..
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Ozan-Tolgay-Yabancı x

Kimse artık gelsin görelim. Şikebahçe maçına hazır olsun.

**

Bu arada Gökhan İnler'i son 6 maç oynatmamışlar kadroda olmasına rağmen. Acaba?
                En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 14:54.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak mehdix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu verdıgın tanıma Alanzinho ne kadar da uyuyoe dostum
                  Alanzinho'dan bitiriciliği çok daha yüksek ama
                  Alanzinho kadar da pahalı değil

Yorum

• ----------Onur
                    Şener Boss Belkalem İshak
                    ----------Ozan
                    Özer Ekici Constant Erkan
                    ---------Cardozo

Yedek:Waris,Yusuf,Sefa,Uğur,Medjani,Musa,Hakan

Ozan+Şener alınırsa seneye transfere bile gerek kalmayabilir.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozan-Tolgay-Yabancı x

Kimse artık gelsin görelim. Şikebahçe maçına hazır olsun.

**

Bu arada Gökhan İnler'i son 6 maç oynatmamışlar kadroda olmasına rağmen. Acaba?
                      Benitez pek tutmuyor onu. Daha çok David Lopez'i ve Gargano'yu tercih ediyor. Başka bir sebebi olduğunu düşünmüyorum..
                      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hem Biliç hemde bir Beşiktaş yöneticisi açıklama yaptı bugün; "Tolgay ile ilgileniyoruz ama bitmiş birşey yok" diye. Siz de beğenmenize rağmen Bjk aldı sanıp çamur atıyosunuz çocuğa. Ne gerek var ? Ben iddaa ediyorum; ya ben futboldan anlamıyorum ya da Tolgay gelirse Mehmet Ekici' den bile çok katkı sağlar.

ben de iddia ediyorum tolgay mehmet ekicinin tırnagı olamaz

Yorum

• keşke dün asporda hazır başkana twitterdan yazılanlar sorulurken millet gökhan inlere yüklenseydi.
                          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkan'a bir mesajda Gökhan İnler için at kardeş.. Önlibero konuşmaktan sıkıldım.
                            Ziya Doğan bile bizim kadar konuşmuyordur.

Yorum

• tolgay ekici kadar yetenekli degil....

ama bu lig icin süper bir oyuncu olur tipki oguzhan gibi..

500 bin € ya daha iyisini alamayiz...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de iddia ediyorum tolgay mehmet ekicinin tırnagı olamaz
                                Tolgay'ı iyice tü-kaka yaptınız arkadaşlar. İki ayağını da kullanan, pas becerisi yüksek, alan paylaşımını iyi bilen top sürme kabiliyeti yüksek bir isim Tolgay. Kesinlikle ön libero değil. Orada oynatırsak Costant gibi çok küfür yer. Bjk de muhtemelen Atiba'nın durumu için düşünüyorlar. Yani çapa Veli'nin yanına.. Malum Veli'nin oyun kurma becerisi Salih Dursun'dan biraz fazladır neredeyse..

Yorum

Yükleniyor...
                                X