Malouda, bu yıl 10 numara oynarsa çok iş yapabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo da mutsuz havası var sanki bu adam Benfica da da böyle miydi?Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİSTİHBARAT: Trabzonspor, Uğur Demirok için Akhisar'a teklif götürmüş. 2 oyuncu + bir miktar para konuşuluyor. Ancak Akhisar istekli değil."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Yayın-1
Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Yayın-2
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİSTİHBARAT: Trabzonspor, Uğur Demirok için Akhisar'a teklif götürmüş. 2 oyuncu + bir miktar para konuşuluyor. Ancak Akhisar istekli değil.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şaka olmalı heralde ? oyuncularla anlaştıktan sonra mı hocaya fikri soruluyor ?
Muhtemelen...hocam biz şöle şöle bi adamla anlaştık sen ne dersin diye sormuşlardır...Geçenlerde bi arkadaş söylemişti Hoca geriye dönmüyor diye söylüyordu...Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu ptt 1. lig de oynayacak demedim, ptt 1. lig de oynaması muhtemel dedim. üstüne basa basa 2 kere söyledim. sonuçta bjk istemese yada kayseri gıcıklığına kimseye vermese ptt de oynayacak adam. sabit fikirli olan ben değilim. Sefaya 750 bin € verseydik, nasıl bu parayı kabul etti diye çok mu şaşırırdın ?
Yorum
-
tribünde taraftar var mı ?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca Mustafa veya Aykut'tan biri yerine Caner'i as takımda oynattığına göre hakikaten kadroda düşünmüyor demektir...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
O stadyum dolmalıydı oyuncular havaya girmeliydi.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
yine beceriksizlik
eminim ki şehir bugün bu maçın olduğunu bilmiyordur@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum