Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı arkadaşlar olayı iyi idrak edememişler Ahmet abi.hemde gözümüzün önünde gs örneği dururken.adamlar yeni stad,kombine vs doğru hamlelerle iki sene üst üste şampiyon oldu avrupada çeyrek final oynadı.hâlâ 1461 zihniyetine saplanmış fikirler savunuluyor.
    Eğer idrak edemiyorlarsa o zaman Zeki Yavru'ya kızmayacaklar,çocuğun kumaşı bu,sen bunu Gerrad diye almadın ki takıma,sadece ucuz,bizim evladımız diye aldın.O zaman o çocuğun günahı nedir.Parana göre malzeme bu olur.En iyi peyniri yiyeceğim ama en ucuza yiyeceğim dersen anca,kireçten yapılmış peynir yersin,mevzu bu kadar basittir.
    Basarilar
    Sevgiler Saygilar

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocadaki bu caner takıntısı nedir ?
      ne yaptı bu adam da her maç 11
      Caner'i 1461 deyken bir maçta izlemiştim müthiş oynamıştı. Bu adamı niye A takıma almıyolar diye baya bi söylenmiştim. Herhalde hocanın da onu ilk seyrettiği maç böyle bi maça denk geldi.

Yorum

• hoca medjaniyi orta da kullanacaktır belkide, bu diziliş sağlıklı olmayabilir,bosingwa stoperdedir tahminimce ya da caner
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• soner reyiz yine yerinde
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Serdar Gürler ilk 22'de bile yok, gönderilme ihtimali var demek ki.

Yorum

• hoca 6 yabancı oynatıyor, hükmen b takımı galip
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer idrak edemiyorlarsa o zaman Zeki Yavru'ya kızmayacaklar,çocuğun kumaşı bu,sen bunu Gerrad diye almadın ki takıma,sadece ucuz,bizim evladımız diye aldın.O zaman o çocuğun günahı nedir.Parana göre malzeme bu olur.En iyi peyniri yiyeceğim ama en ucuza yiyeceğim dersen anca,kireçten yapılmış peynir yersin,mevzu bu kadar basittir.
                Aynen abi bu kadar basit...

Yorum

• dsmart maçi veriyormu arkadaslar?

Yorum

• As kadro Caner disinda aynen bekledigim gibi. Yeni transfer olmazsa genellikle bu 11 ile oynariz muhtemelen.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serdar Gürler ilk 22'de bile yok, gönderilme ihtimali var demek ki.
                      yedklerde var serdar
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• A takımı 1.01
                        B takımı 10.00
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• haber61 çok donuyor di mi?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takım A- Onur Kıvrak - Caner Osmanpaşa, Essaid Belkalem, Carl Medjani, İshak Doğan, Bosingwa - Constant, Yusuf, Sefa, Malouda - Cardozo

Takım B- İbrahim Demir - Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Musa Nizam - Salih Dursun, Ferhat Yazgan, Soner Aydoğdu, Fatih Atik - Gökhan Karadeniz, Deniz Yıldız

Yedekler - Fatih Öztürk, Serdar Gürler, Hasan Batuhan Artaslan, Anıl Taşdemir, Uğurca Çakır, Mustafa Akbaş
                            ? Soner Aydoğdu
                            ? Anıl Taşdemir

Bunlar gitmedi mi halen
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• onur

bosi-caner-belkalem--ishak

constant-medjani-malouda

sefa-------yusuf

cardozo

Yorum

• maçın youtube uzantısı falan yok mu ya
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                                X