Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youssouf Sabaly bonservissizmiş
    Transfermarkt da Psg ile 2018 yılına kadar gözüküyor sözleşmesi..

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Madrid Danilo'ya 31 milyon €, Valencia Rodrigo'ya 30 milyon € vermiş. ManU'da Depay'a 27 milyon € ödemiş.

Ulan ne paralar dönüyor. Ayrıca Porto bu yıl yine inanılmaz kazanç sağlayacak. Jackson Martinez de 30 milyon üstünde satılacak.

2 oyuncudan en az 60 milyon alacaklar.

Yorum

• amavi kimdir bilmiyorum hiç izlemedim ama eminim olur da gelirse onu da iki haftada kadir keleş'e çeviririz. motivasyon kalmaz adamda.

yani şu bize gelse ne oynar ilaç olur dediğimiz futbolcuların çoğu burada zeki yavru olur çıkar. malouda bile ilk geldiğinde nasıldı sonra nasıl oldu
        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 10.06.2015, 11:00.
        #

Yorum

• Dış basında; Mancini'nin Mbia için onay verdiği ve yıllık 2,3 milyon €'dan 3 yıllık sözleşme önerileceği yazılıyor.
          .

Yorum

• içimden bir his bugün KAP gelecek diyor en azından alper okay hakan için
            Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amavi kimdir bilmiyorum hiç izlemedim ama eminim olur da gelirse onu da iki haftada kadir keleş'e çeviririz. motivasyon kalmaz adamda.

yani şu bize gelse ne oynar ilaç olur dediğimiz futbolcuların çoğu burada zeki yavru olur çıkar. malouda bile ilk geldiğinde nasıldı sonra nasıl oldu
              Yabancı futbolcularda oluyor bu genelde. Waris'in ilk maçını ve Constant'ın ilk maçını hatırlıyorum çoğı kişi beğenmişti. Sonra ne oluyorsa adamlar çöküşe geçiyor.
              .

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu nerden çıktı şimdi

Beşiktaş Yusuf Erdoğan ile anlaştı
                Beşiktaş, Şenol Güneş'in isteği üzerine Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ile anlaştı.

Teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirecek olan Beşiktaş ilk transferini bitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ile kahvaltıda buluşan Şenol Güneş, Trabzonspor'un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan'ı kadroda görmek istediğini belirtti.

Fikret Orman'ın talimatıyla harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Yusuf Erdoğan için 3,5 milyon euro teklif sunan Siyah Beyazlı yönetimle el sıkışan Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma'dan da onay aldı.

Sözleşme detaylarının konuşulduğu belirtilirken resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.

http://spor.haber7.com/besiktas/habe...an-ile-anlasti
                beşiktaşın tüm transfer bütçesi o kadar asdfghklas
                Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İşin garip yani gidende yok.Kampa kadar yetişmeyecek büyük ihtimalle.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla sadece bi kaç maçta denk geldim göz ucuyla Amavi'ye. Sonra aklıma sırasıyla Celalettin-Lee Eul Yong-Mustafa Keçeli-Cale-Emerson-Musa-İshak geldi.

Bende oturdum çay demledim.
                    Sayed moawad, murat ocak gelmedi mi
                    afrikanın karlosu
                    benimki demli olsun

Yorum

• Yusuf-Erkan-Sefa-Serdar-Gokhan-Waris

Elimizdeki kanat oyunculari + olarak ambarat ve aatif konuşuluyor.
                      En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 10.06.2015, 11:13.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf-Erkan-Sefa-Serdar-Gokhan

Elimizdeki kanat oyunculari + olarak ambarat ve aatif konuşuluyor.
                        İsmi geçen Bia bunların hepsinden çok iyi oyuncu
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Trabzonspor'da Süleyman Hurma ile Ersun Yanal arasında devam eden kriz çözümsüz şekilde masada kaldı.
                          Ersun Yanal 30 kişilik transfer listesini Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun masasına bırakıp giderken, Hurma ise Yanal'ın istediği oyunculardan sadece Geoffrey Bia için Club Brugge ile görüşmeler yapılmasına izin vermiş durumda. Bia dışında Yanal'ın istediği hiçbir oyuncu ile temas kurulmadı. Danny'nin menajeri aracılığıyla, Trabzon'a gelmek istediğini belirten mesajı cevapsız kaldı. Mark Uth, Sam Larsson, Eliseu ve Haraguchi gibi isimler için de herhangi bir hamle yapılmadı.

Haber Doğru mu bilmiyorum ama Mark Uth ve Sam Larsson çok yetenekli ve oyun görüşü mental seviyeleri oldukça iyi oyuncular.Eliseu 31 yaşında ama müthiş bir solbek.Gelirse bosingwa etkisi yapar en az 3 yıl oynar.Bende isterim jordan amavi gibi genç yetenekler alınsın ama alamıyorsak da gidip yetersiz oyuncular alacağımıza şampiyonluk için böyle üst düzey adamlar alalım.Diğer yazılan isim haraguchi hakkında pek bir bilgim yok.

Yorum

• Para Yok beyler..

Üstüne Eşşekleri yarış atı fiyatına kastırdılar.

O Eşşekleri atsan atılmaz,Satsan satılmaz.
                            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• @trabzondan: Mbia mı geliyormuş Hani İnter ile anlaşmıştı bu adam...

Kaynak, HaberTS ise rahat olun...

Yazıldı mı bilmiyorum ama bayağı iddalı davranıyor adam.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Kamp başlama tarihi : 1 temmuz
                                Gelen futbolcular : hakan,alper,okay
                                Giden oyuncular : yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X