Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yasinin bizde basarisiz olupda orda basarili olmasi bu tezi bozmaz, güclendirir
    bu tezin trabzon merkezli oldugunu gösterir, trabzonda performans olarak yetersiz kalsande psikolojik ayakta kalirsan gassaray icin fazlasiyla yeterli oldugunu gösterir benim acimdan

olcanin basarisiz olmasi yazdin sanirim, ama bence olcan hic de basarisiz degil

olcan gassarayda 41 mac 5 gol 7assist 2.444 dakika bizde bu statistige yetisen bi medjani var
    bu basari degilse nedir: sol bek, sol acik, önlibero, sag acik, forvet her yerde adami kullandilar, tam jokerleri oldu
    keske bizim her 4 milyonumuzda bukadar basarisiz olsa

amrabata yeterince sans verilmedi tezine gelirsek

2 sezonda amrabat: 56mac- 22 kezilk 11de 3gol 11asist 2.643 dakika

buda yeterli degilse, nekadar bir oyuncuya daha sabir edilir
    Olcan'ın performansından gsliler memnun değil zaten yalaka medyada Olcan'ın performansını yeterli görmüyor. İstatistikler bazen yetersiz kalır örnek olarak Sefa verilebilir.
    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama adam harbiden Çin'de Messi olur
      Burada Guiza olduktan sonra Çin'de Messi olsa ne olur,zerre üzülmem
      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ona göre yok hocam tüm takımını değeri 13 milyon euro artık gerisini siz düşünün
        Paranın olduğu ülke Çin ... Takım değerlerine çok takılmayın ... Brezilya'dan elemanın tekine 13-15 Milyon € verip getirdiler sezon başında ... Yine Salzburg'daki Alan'ı da 6-7 Milyon € verip aldılar. Henrique'ye 4 Milyon verdiler daha ne olsun ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Waris'i şu performansıyla 12 milyon euroya satabilen adamdan korkulur

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takımın toplam değeri 13 m euro, 12 m euro veriyolla öyle mi bari mantıklı sallasaymış
            adrianin gittigi takiminda degeri 3 milyon du, bu bisey demek olmuyor doguda

sisirilmis bir piyasa var
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Junuzovic noldu vazmı geçildi

Yorum

• Bia gelirse ikinci Musampa vakası olmaz umarım.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 1.2 dir o yanlış yazmıştır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adrianin gittigi takiminda degeri 3 milyon du, bu bisey demek olmuyor doguda

sisirilmis bir piyasa var
                    evet aklıma geldi o da bana yine de saçma geldi...
                    #

Yorum

• transfer gerçkleşirse seyitin yangın söndürme sahnesi aklıma geldi . şuan öyle olurum .delirdim
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ya Warisin yanında bi tane daha iteleyeydik bari 6-6 bölüştürüp Spartaka az verseydik
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer olur da bu fiyata satılırsa, Zağanos Vadisine asılsın bu fotolar
                          .

Yorum

• Buyrun buradan bakın ...

Alan'a 12 Milyon vermişler hatta ...

Die Transfer-Rekordübersicht zeigt die teuersten Transfers der Chinese Super League. Es wird unter anderem der Aufnehmende Verein und Ablösesumme aufgelistet.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• warisin 12 ye satılabileceğine inanmıyorum 12 milyon türk lirasıdır o

Yorum

• constantıda satsalar ayntepin hamemleri
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X