İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 çöpleri hariç diğer kadro dışı isimler süper ligde rahat kiralanabilir.. Celustka ve Emre'nin taliplisi çok olur özellikle..
Borç konusu demişken geçen hafta açıklanan bilançoda oyuncu ve teknik ekip giderlerinin 80 milyon TL olmasnın beklendiği yazıyor ama daha şimdiden 130 milyon TL oldu. Gideceklerle birlikte en iyi ihtimalle 110 milyon TL'ye düşebilir ama daha gelecek oyuncular da var diyoruz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu ülkenin ne futbol elitleri ne de siyaseti bizi şampiyon yapmaz bırakın bu saçmalıkları..Bu şekilde şampiyon olacaksan Mhk Pfdk Tahkim Yönetim gibi kurullarda adamın ve çevren olması lazım..Bu kurumların alacağı kararları etkiyecek basının olması lazım..Şehir ve kitle olarak ortaya bi tepki duruş kalite vasıf koyman lazım..Vaktiyle şikecilerin sözde üniversiteli teröristlerini savunan başvekile şehir ve ardındaki kitle gerekli cevabı vermiş sonrasında başvekilin akıllanmasını sağlamıştı şimdi zaman değişti devir başka devir herkes kabuğunda..Siyasete girmek istemiyorum ama siyasetin bizi şampiyon yapacağı iddiasını görünce de çıldırıyorum..
Kaldı ki seni hem siyaset hem de futbol camiasının elitleri şampiyon yapmak istese gene şampiyon olamayız..O kadar da uyanık camiaya sahip değiliz hani..33.hafta Avni Aker'de biri sahaya girer maçı tatil ettirip hükmen mağlup olarak şampiyonluğu kaybederiz..Bi provakosyondan bi sabotajdan bahsetmiyorum son hafta olsa bile bunu gerçekleştirebilecek akıl sağlığı yerinde olmayan kişiler mevcuttur Trabzon'da..
Bizim şampiyonluğumuz için kimseye minnet etmemize gerek yok..15 yıldır her renktaşıma söylemişimdir şu Avni Aker'de 17 de 17 yapsak her sene şampiyonuz bunu becerecek kadro lazım bize eski Avni Aker şimdinin İstanbul statlarına bin basardı ve bu şekilde şampiyonluğa oynar olamasakta 2. sırada yer alırdık..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkenin ne futbol elitleri ne de siyaseti bizi şampiyon yapmaz bırakın bu saçmalıkları..Bu şekilde şampiyon olacaksan Mhk Pfdk Tahkim Yönetim gibi kurullarda adamın ve çevren olması lazım..Bu kurumların alacağı kararları etkiyecek basının olması lazım..Şehir ve kitle olarak ortaya bi tepki duruş kalite vasıf koyman lazım..Vaktiyle şikecilerin sözde üniversiteli teröristlerini savunan başvekile şehir ve ardındaki kitle gerekli cevabı vermiş sonrasında başvekilin akıllanmasını sağlamıştı şimdi zaman değişti devir başka devir herkes kabuğunda..Siyasete girmek istemiyorum ama siyasetin bizi şampiyon yapacağı iddiasını görünce de çıldırıyorum..
Kaldı ki seni hem siyaset hem de futbol camiasının elitleri şampiyon yapmak istese gene şampiyon olamayız..O kadar da uyanık camiaya sahip değiliz hani..33.hafta Avni Aker'de biri sahaya girer maçı tatil ettirip hükmen mağlup olarak şampiyonluğu kaybederiz..Bi provakosyondan bi sabotajdan bahsetmiyorum son hafta olsa bile bunu gerçekleştirebilecek akıl sağlığı yerinde olmayan kişiler mevcuttur Trabzon'da..
Bizim şampiyonluğumuz için kimseye minnet etmemize gerek yok..15 yıldır her renktaşıma söylemişimdir şu Avni Aker'de 17 de 17 yapsak her sene şampiyonuz bunu becerecek kadro lazım bize eski Avni Aker şimdinin İstanbul statlarına bin basardı ve bu şekilde şampiyonluğa oynar olamasakta 2. sırada yer alırdık..
Ve iki tane gostergeden bahsettim iki ay once gizli arsiv twitter hesabindan atilan mesajlar ve de kredi olayi ve sonrasinda ekledim bu su an komplo teorisidir. Sacmalik olarak nitelendirmene gerek yok o yuzden, ileri donuk sadece bir tahminEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:02.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Bu kadar agresif soylem gelistirilmesini anlayamiyorum bir turlu...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu mesaji gorunce bir olasiligin nasil carpitilabilecegini gordum. Ben boylesi iyidir demedim siyasete minnet edelim de demedim boyle bir sey yapabilirler dedim, o bahsettigin kurullarin hepsi basbakanin emrinde bu ulkede basbakan ne derse o olur sikebahceo istemedi diye ceza almadi
Ve iki tane gostergeden bahsettim iki ay once gizli arsiv twitter hesabindan atilan mesajlar ve de kredi olayi ve sonrasinda ekledim bu su an komplo teorisidir. Sacmalik olarak nitelendirmene gerek yok o yuzden, ileri donuk sadece bir tahminGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi hesaptı Twitterdaki?
fb sampiyonlugunda mayis ayi gibi TS nin bir suru kaliteli transfer yapacagini yazmistiEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:12.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemaat hukumet kavgasindan hemen sonra acilan gizliarsiv (kendileri) bir grup kullaniyor bu hesabi, tam bir hukumetin ajani gibi calisakta
fb sampiyonlugunda mayis ayi gibi TS nin bir suru kaliteli transfer yapacagini yazmistiGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu mesaji gorunce bir olasiligin nasil carpitilabilecegini gordum. Ben boylesi iyidir demedim siyasete minnet edelim de demedim boyle bir sey yapabilirler dedim, o bahsettigin kurullarin hepsi basbakanin emrinde bu ulkede basbakan ne derse o olur sikebahceo istemedi diye ceza almadi
Ve iki tane gostergeden bahsettim iki ay once gizli arsiv twitter hesabindan atilan mesajlar ve de kredi olayi ve sonrasinda ekledim bu su an komplo teorisidir. Sacmalik olarak nitelendirmene gerek yok o yuzden, ileri donuk sadece bir tahmin
İkincisi ben futbolu lisanslı olarak oynadım..Çimi çamuru az buçuk yedim yuttum..Dünya'da bugüne kadar 500 maçta şike varsa bunların 450 si başarıya ulaşmamıştır ulaşamazda..Futbol denilen oyun maç öncesi hesapların çim saha üzerinde tutması çok zor olan bir oyundur..Bunun yağmuru var çamuru var sıcağı var dış ve iç etkenleri var kale direkleri var girmedi mi girmez gitmedi mi gitmez..Nereye geliyorum banka kredisine..Senin o kredinle yapacağın yatırımlar alacağın topçular 1 maçta heba olup seni hayal kırıklığına uğratabillir..Çünkü en klas adamları da getirsen futbol üç direğin arasına soktukların kadardır sokmakta garanti değildir..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç vallaNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende diyorum ki ne idüğü belirsiz twitter hesabının yazdıklarıyla veya verilen banka kredisiyle Trabzonspor'un şampiyon olmasını sağlama iddiası veya bunun olasılığı saçmalıktır..Sen şehir olarak ''o ne derse o olur'' dediğin kişiye şehir ve kitle olarak gerekli tavrı göstermezsen o senin için taşın altına elini sokmaz bu 1..
İkincisi ben futbolu lisanslı olarak oynadım..Çimi çamuru az buçuk yedim yuttum..Dünya'da bugüne kadar 500 maçta şike varsa bunların 450 si başarıya ulaşmamıştır ulaşamazda..Futbol denilen oyun maç öncesi hesapların çim saha üzerinde tutması çok zor olan bir oyundur..Bunun yağmuru var çamuru var sıcağı var dış ve iç etkenleri var kale direkleri var girmedi mi girmez gitmedi mi gitmez..Nereye geliyorum banka kredisine..Senin o kredinle yapacağın yatırımlar alacağın topçular 1 maçta heba olup seni hayal kırıklığına uğratabillir..Çünkü en klas adamları da getirsen futbol üç direğin arasına soktukların kadardır sokmakta garanti değildir..En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:18.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdiklarina artik saygi duymuyorum sacma sacma oyalanmana bak,Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygı duyarsın duymazsın beni ilgilendirmez Trabzonspor'un siyasetle bi yerlere geleceği kafasındaki kişiyle tartışacak değilim..Tahminlerini kendine sakla..Burası transfer forumu..NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
Yorum