Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evt baska türlü yürütemezler bu düzeni..ama bu gerceklesirse sampiyonlugumuzu satanlari kahraman olarak kutlayacagiz..bakalim uefa bu isin neresinde..fb nasil aklanacak cok merak ediyorum..eger toplum vicdanina uymayacak sekilde olursa uefa cativdav gercekten..umarim fb cezasini ceker..
    Evet kahraman olacakar dediginiz gibi olursa, sistemin carkinin bir dislisi de biz olacagiz maalesef. Bu bizi sisteme dahil etmenin en kolay yolu ...
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1461 çöpleri hariç diğer kadro dışı isimler süper ligde rahat kiralanabilir.. Celustka ve Emre'nin taliplisi çok olur özellikle..
      Celustka'nın talipleri olsa çoktan isterlerdi. Zaten Jester da sözleşmesini fesh edeceğimizi söyledi. Yabancı sayımız 10 olduğu için 2 yabancının ismi bu oyuncular gitmediği takdirde UEFA'ya bildirilemeyecek. Bu yüzden 3.yabancı için mecburen yer açacaklar. Celustka artık o saatten sonra 5+3 kuralı içerisinde Türkiye'de şans bulur mu yoksa Avrupa'nın sıradan bir takımına mı gider bilemiyorum.

Borç konusu demişken geçen hafta açıklanan bilançoda oyuncu ve teknik ekip giderlerinin 80 milyon TL olmasnın beklendiği yazıyor ama daha şimdiden 130 milyon TL oldu. Gideceklerle birlikte en iyi ihtimalle 110 milyon TL'ye düşebilir ama daha gelecek oyuncular da var diyoruz...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu orta saha ile en fazla 3. olunur
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu ülkenin ne futbol elitleri ne de siyaseti bizi şampiyon yapmaz bırakın bu saçmalıkları..Bu şekilde şampiyon olacaksan Mhk Pfdk Tahkim Yönetim gibi kurullarda adamın ve çevren olması lazım..Bu kurumların alacağı kararları etkiyecek basının olması lazım..Şehir ve kitle olarak ortaya bi tepki duruş kalite vasıf koyman lazım..Vaktiyle şikecilerin sözde üniversiteli teröristlerini savunan başvekile şehir ve ardındaki kitle gerekli cevabı vermiş sonrasında başvekilin akıllanmasını sağlamıştı şimdi zaman değişti devir başka devir herkes kabuğunda..Siyasete girmek istemiyorum ama siyasetin bizi şampiyon yapacağı iddiasını görünce de çıldırıyorum..

Kaldı ki seni hem siyaset hem de futbol camiasının elitleri şampiyon yapmak istese gene şampiyon olamayız..O kadar da uyanık camiaya sahip değiliz hani..33.hafta Avni Aker'de biri sahaya girer maçı tatil ettirip hükmen mağlup olarak şampiyonluğu kaybederiz..Bi provakosyondan bi sabotajdan bahsetmiyorum son hafta olsa bile bunu gerçekleştirebilecek akıl sağlığı yerinde olmayan kişiler mevcuttur Trabzon'da..

Bizim şampiyonluğumuz için kimseye minnet etmemize gerek yok..15 yıldır her renktaşıma söylemişimdir şu Avni Aker'de 17 de 17 yapsak her sene şampiyonuz bunu becerecek kadro lazım bize eski Avni Aker şimdinin İstanbul statlarına bin basardı ve bu şekilde şampiyonluğa oynar olamasakta 2. sırada yer alırdık..
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ülkenin ne futbol elitleri ne de siyaseti bizi şampiyon yapmaz bırakın bu saçmalıkları..Bu şekilde şampiyon olacaksan Mhk Pfdk Tahkim Yönetim gibi kurullarda adamın ve çevren olması lazım..Bu kurumların alacağı kararları etkiyecek basının olması lazım..Şehir ve kitle olarak ortaya bi tepki duruş kalite vasıf koyman lazım..Vaktiyle şikecilerin sözde üniversiteli teröristlerini savunan başvekile şehir ve ardındaki kitle gerekli cevabı vermiş sonrasında başvekilin akıllanmasını sağlamıştı şimdi zaman değişti devir başka devir herkes kabuğunda..Siyasete girmek istemiyorum ama siyasetin bizi şampiyon yapacağı iddiasını görünce de çıldırıyorum..

Kaldı ki seni hem siyaset hem de futbol camiasının elitleri şampiyon yapmak istese gene şampiyon olamayız..O kadar da uyanık camiaya sahip değiliz hani..33.hafta Avni Aker'de biri sahaya girer maçı tatil ettirip hükmen mağlup olarak şampiyonluğu kaybederiz..Bi provakosyondan bi sabotajdan bahsetmiyorum son hafta olsa bile bunu gerçekleştirebilecek akıl sağlığı yerinde olmayan kişiler mevcuttur Trabzon'da..

Bizim şampiyonluğumuz için kimseye minnet etmemize gerek yok..15 yıldır her renktaşıma söylemişimdir şu Avni Aker'de 17 de 17 yapsak her sene şampiyonuz bunu becerecek kadro lazım bize eski Avni Aker şimdinin İstanbul statlarına bin basardı ve bu şekilde şampiyonluğa oynar olamasakta 2. sırada yer alırdık..
            Su mesaji gorunce bir olasiligin nasil carpitilabilecegini gordum. Ben boylesi iyidir demedim siyasete minnet edelim de demedim boyle bir sey yapabilirler dedim, o bahsettigin kurullarin hepsi basbakanin emrinde bu ulkede basbakan ne derse o olur sikebahceo istemedi diye ceza almadi
            Ve iki tane gostergeden bahsettim iki ay once gizli arsiv twitter hesabindan atilan mesajlar ve de kredi olayi ve sonrasinda ekledim bu su an komplo teorisidir. Sacmalik olarak nitelendirmene gerek yok o yuzden, ileri donuk sadece bir tahmin
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:02.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Bu kadar agresif soylem gelistirilmesini anlayamiyorum bir turlu...
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su mesaji gorunce bir olasiligin nasil carpitilabilecegini gordum. Ben boylesi iyidir demedim siyasete minnet edelim de demedim boyle bir sey yapabilirler dedim, o bahsettigin kurullarin hepsi basbakanin emrinde bu ulkede basbakan ne derse o olur sikebahceo istemedi diye ceza almadi
                Ve iki tane gostergeden bahsettim iki ay once gizli arsiv twitter hesabindan atilan mesajlar ve de kredi olayi ve sonrasinda ekledim bu su an komplo teorisidir. Sacmalik olarak nitelendirmene gerek yok o yuzden, ileri donuk sadece bir tahmin
                Hangi hesaptı Twitterdaki?

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi hesaptı Twitterdaki?
                  Cemaat hukumet kavgasindan hemen sonra acilan gizliarsiv (kendileri) bir grup kullaniyor bu hesabi, tam bir hukumetin ajani gibi calisakta
                  fb sampiyonlugunda mayis ayi gibi TS nin bir suru kaliteli transfer yapacagini yazmisti
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:12.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Cemaat hukumet kavgasindan hemen sonra acilan gizliarsiv (kendileri) bir grup kullaniyor bu hesabi, tam bir hukumetin ajani gibi calisakta
                    fb sampiyonlugunda mayis ayi gibi TS nin bir suru kaliteli transfer yapacagini yazmisti
                    İlginç valla

Yorum

Bende diyorum ki ne idüğü belirsiz twitter hesabının yazdıklarıyla veya verilen banka kredisiyle Trabzonspor'un şampiyon olmasını sağlama iddiası veya bunun olasılığı saçmalıktır..Sen şehir olarak ''o ne derse o olur'' dediğin kişiye şehir ve kitle olarak gerekli tavrı göstermezsen o senin için taşın altına elini sokmaz bu 1..

İkincisi ben futbolu lisanslı olarak oynadım..Çimi çamuru az buçuk yedim yuttum..Dünya'da bugüne kadar 500 maçta şike varsa bunların 450 si başarıya ulaşmamıştır ulaşamazda..Futbol denilen oyun maç öncesi hesapların çim saha üzerinde tutması çok zor olan bir oyundur..Bunun yağmuru var çamuru var sıcağı var dış ve iç etkenleri var kale direkleri var girmedi mi girmez gitmedi mi gitmez..Nereye geliyorum banka kredisine..Senin o kredinle yapacağın yatırımlar alacağın topçular 1 maçta heba olup seni hayal kırıklığına uğratabillir..Çünkü en klas adamları da getirsen futbol üç direğin arasına soktukların kadardır sokmakta garanti değildir..

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlginç valla
                        Dedigim gibi su an bu komplo teorisindn oteye gecemez
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Bende diyorum ki ne idüğü belirsiz twitter hesabının yazdıklarıyla veya verilen banka kredisiyle Trabzonspor'un şampiyon olmasını sağlama iddiası veya bunun olasılığı saçmalıktır..Sen şehir olarak ''o ne derse o olur'' dediğin kişiye şehir ve kitle olarak gerekli tavrı göstermezsen o senin için taşın altına elini sokmaz bu 1..

İkincisi ben futbolu lisanslı olarak oynadım..Çimi çamuru az buçuk yedim yuttum..Dünya'da bugüne kadar 500 maçta şike varsa bunların 450 si başarıya ulaşmamıştır ulaşamazda..Futbol denilen oyun maç öncesi hesapların çim saha üzerinde tutması çok zor olan bir oyundur..Bunun yağmuru var çamuru var sıcağı var dış ve iç etkenleri var kale direkleri var girmedi mi girmez gitmedi mi gitmez..Nereye geliyorum banka kredisine..Senin o kredinle yapacağın yatırımlar alacağın topçular 1 maçta heba olup seni hayal kırıklığına uğratabillir..Çünkü en klas adamları da getirsen futbol üç direğin arasına soktukların kadardır sokmakta garanti değildir..
                          Yazdiklarina artik saygi duymuyorum sacma sacma oyalanmana bak, eger hakaret vari yazmasa idin seninle tartisirdim ama seviyemi dusurmeyecegim iyi geceler
                          En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 08.08.2014, 03:18.
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Yazdiklarina artik saygi duymuyorum sacma sacma oyalanmana bak,
                            Saygı duyarsın duymazsın beni ilgilendirmez Trabzonspor'un siyasetle bi yerlere geleceği kafasındaki kişiyle tartışacak değilim..Tahminlerini kendine sakla..Burası transfer forumu..

John Lennon

Yorum

• Hakaret mi? Yazdıklarımın neresinde hakaret var hayret doğrusu..

John Lennon

Yorum

Saygı duyarsın duymazsın beni ilgilendirmez Trabzonspor'un siyasetle bi yerlere geleceği kafasındaki kişiyle tartışacak değilim..Tahminlerini kendine sakla..Burası transfer forumu..
                                Okurken beyninin idrak mekanizmasini calistirrsan ts nin siyasetle bir yere gelecegini yazmadigimiz anlarsin eger okumak istemiuorsan forumun kurallarinda enggele butonu var bas orya gec polemige girme
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X