Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu sensasyonel bi transfere gerek yok..alalim slimani yi oturalim asagiya..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mitro da olmayacak.
      Gökhan İnler'le bizim bir ilgimiz yok, gs uzun süredir ilgileniyor.
      Abi peki Cardozo'yu gölgede bırakacak isim diyip duruyorlar bu iş nedir?

Birde bir arkadaş Nuri Şahin yazdı var mı aslı astarı?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Şunu da anlamam ne için ikinci yabancı forveti alıyoruz.Bence gerek yok.
        Ona harcanacak parayı orta sahada kullanırdım.
        Maoluda'yı merkez orta saha mı düşünüyorlar.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam...
          Bariş Yurduseven, Gökhan Dinç, Djevat cole ve(ya) Karakaş yarin Kalou duyumlari paylaşmazsa ne olayim...
          Ne olayim, sen karar ver
          Ben pimi çektim. Gerisine karışmam.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Mitro da olmayacak.
            Hocam sizce Erkan gelirse Özer'in boşluğunu doldurabilir mi ?

Ayrıca Arif abi Slimani tamam diyordu ancak halen daha açıklanmadı Mitroglou'dan başka ilgilenilen biri daha mı var ?

Orta alana düşünülen bir isim var mı ?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Mitro da olmayacak.
              Hocam Tarık,Erkan,Ofoe,Mevlüt,Slimani bu oyunculardan hangileriyle ilgili çalışma yapıyoruz.

Yorum

• Jean-Christophe Bahebeck ➤ Fransa'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Palmaflor del Trópico ➤ * 1 May 1993, Saint-Denis, Fransa

Clément Chantôme ➤ Fransa'den eski futbolcu ➤ Ön Libero ➤ Son kulüp: C'Chartres Football ➤ * 11 Eyl 1987, Sens, Fransa

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şunu da anlamam ne için ikinci yabancı forveti alıyoruz.Bence gerek yok.
                  Aynen, olacaksada kiralik olsun.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Alex ve özere çok güveniyoduk halbuki... Sağlık olsun herşeyde bi hayır vardır

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Chantome + Erkan + N'doye Şu Chantome'ı okadar ucuza alırız ki akıl hayal almaz milletin bu kalitede adam bu fiyata nasıl geldi bize diye
                      Ben de geçende yazdim onu, psg 3'e 4'e rahat rahat birakir Neden adi geçmiyor bilmiyorum
                      Iyi bir yillikla seve seve gelir, Constant var Cezayirliler var takilirlar rahat rahat
                      Ve Chantôme Constant ikilisi ortasahada olursa var ya, 10 numara olarak ya da daha dogrusu "9,5" olarak Mitro'yu rahat rahat kullaniriz, Cardozo ile beraber bazen yan yana bazen arka arkaya çok etkili bir sekilde oynarlar diye düsünüyorum
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şunu da anlamam ne için ikinci yabancı forveti alıyoruz.Bence gerek yok.

İkinci forvet yabancımı olur bilmiyorum ama alınması şart.

Eğer tek forvet oynarsak ozaman ortasahanın merkezine ve 10 numara mevkine iki adam almak şart olur.Maloudayı veya özeri 10 numaraya yazmayın onlar asla bir 10 numara olamazlar.

Çift forvet oynayacaksak sadece ortasahanın merkezine bir adam yeterli olabilir.

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi peki Cardozo'yu gölgede bırakacak isim diyip duruyorlar bu iş nedir?

Birde bir arkadaş Nuri Şahin yazdı var mı aslı astarı?
                          Sallamak bedava nasılsa.
                          Nuri neden Türkiye'ye gelsin?
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

Mitro da olmayacak.
                            Yapmaaaaaaaaa
                            Slimani mi o zaman, N'Doye de olur ama 2yillik kiralik vermezler onu, Slimani beelki
                            Ömrümü yedin lan Mitroglu Mitr
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Sallamak bedava nasılsa.
                              Nuri neden Türkiye'ye gelsin?
                              Vallahi bende anlamadım

Abi peki Cardozoyu gölgede bırakacak isim kim?
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan İnlerde yıllarca beklediğim sert, ölümcül pas atan, kaleyi deşebilecek, orta sahada topu alıp kimseye vermeyecek ve efendi bir adam profili görüyorum

Ama gel gör ki Gökhan İnler film artizlerine aşık olmaya benziyor
                                İmzanda Cardozo reyiz yok?
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Yükleniyor...
                                X