Yahu sensasyonel bi transfere gerek yok..alalim slimani yi oturalim asagiya..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMitro da olmayacak.
Gökhan İnler'le bizim bir ilgimiz yok, gs uzun süredir ilgileniyor.
Birde bir arkadaş Nuri Şahin yazdı var mı aslı astarı?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam...
Bariş Yurduseven, Gökhan Dinç, Djevat cole ve(ya) Karakaş yarin Kalou duyumlari paylaşmazsa ne olayim...
Ne olayim, sen karar ver
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ayrıca Arif abi Slimani tamam diyordu ancak halen daha açıklanmadı Mitroglou'dan başka ilgilenilen biri daha mı var ?
Orta alana düşünülen bir isim var mı ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu da anlamam ne için ikinci yabancı forveti alıyoruz.Bence gerek yok.
Ona harcanacak parayı orta sahada kullanırdım.
Maoluda'yı merkez orta saha mı düşünüyorlar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChantome + Erkan + N'doyeŞu Chantome'ı okadar ucuza alırız ki akıl hayal almaz milletin bu kalitede adam bu fiyata nasıl geldi bize diye
Neden adi geçmiyor bilmiyorum
Iyi bir yillikla seve seve gelir, Constant var Cezayirliler var takilirlar rahat rahat
Ve Chantôme Constant ikilisi ortasahada olursa var ya, 10 numara olarak ya da daha dogrusu "9,5" olarak Mitro'yu rahat rahat kullaniriz, Cardozo ile beraber bazen yan yana bazen arka arkaya çok etkili bir sekilde oynarlar diye düsünüyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu da anlamam ne için ikinci yabancı forveti alıyoruz.Bence gerek yok.
Ona harcanacak parayı orta sahada kullanırdım.
Maoluda'yı merkez orta saha mı düşünüyorlar.
İkinci forvet yabancımı olur bilmiyorum ama alınması şart.
Eğer tek forvet oynarsak ozaman ortasahanın merkezine ve 10 numara mevkine iki adam almak şart olur.Maloudayı veya özeri 10 numaraya yazmayın onlar asla bir 10 numara olamazlar.
Çift forvet oynayacaksak sadece ortasahanın merkezine bir adam yeterli olabilir.
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi peki Cardozo'yu gölgede bırakacak isim diyip duruyorlar bu iş nedir?
Birde bir arkadaş Nuri Şahin yazdı var mı aslı astarı?
Nuri neden Türkiye'ye gelsin?Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Slimani mi o zaman, N'Doye de olur ama 2yillik kiralik vermezler onu, Slimani beelki
Ömrümü yedin lan Mitroglu MitrTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSallamak bedava nasılsa.
Nuri neden Türkiye'ye gelsin?
Abi peki Cardozoyu gölgede bırakacak isim kim?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan İnlerde yıllarca beklediğim sert, ölümcül pas atan, kaleyi deşebilecek, orta sahada topu alıp kimseye vermeyecek ve efendi bir adam profili görüyorum
Ama gel gör ki Gökhan İnler film artizlerine aşık olmaya benziyorHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
Yorum