Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancıları yazıp duruyorsunuz... Kimse demiyor ki "Bu kadar adam nasıl oynayacak?".

Yerli kalitesi yükseltilmek mecburiyetinde! Soner'in gidişiyle orta sahaya üst kalibre bir yerli takviyesi ŞART!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ben olsam Tarık-Erkan-Slimaniye vereceğim bonservisi gider Doumbia'ya verirdim. İlk kez Vahid döneminde milli takıma alındı ve sözleşmesinin son senesi. 7-8'e kesinlikle değer. Bırak İst. takımlarını çoğu cl takımında dahi olmayan bir forvet hattımız olurdu. Ortaya da Tolgay'ı alırsın. Başka transfer yapmana gerek yok. Bu 2 transferle Constant ve Cardozo'dan da maksimum verimi alırsın.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .................Onur...............
        Bosingwa Basa Mustafa İshak
        ..Medjani(Bource) Constant..
        Sefa........Gökhan........Erkan
        .............Cardozo..............

Bu kadro zor gol yer ama kaç tane atar bilemem
        Bakin arkadaslar hepimiz yillardir yapilamayan transferden sonra bu sene epey heyecanlandik haliyle ve eminim herkes bi kadro yapmistir bu forumda.ama kadro yaparken bize guzel superde gelse kiyas olarak istanbul takimlarinin arasindan siyrilip sampiyon olabilirmi bence bu onemli yoksa suan kim kadro yapsa eminim son yillarin en iyi kadrosu olur gecmis kadrolara nispeten.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Beyler karabük maci hangi kanalda ?
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Bugün Feyenoord ve Rosenborg için tehlikeli rakip yazılmıştı. Bu adamlar iki maçta 5 tane çakarız.

Yorum

• Trabzonspor Firtinasi şuan Antalya yi da vurmak üzere
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sefa trabzonsporludur bize gelmek çok istemiştir zamanında almadık çok yakından biliyorum giresunlu
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Şu muhtemel rakiplerimize baktım birde bizim kadroya açıkcası telaşlandım kesinlikle ortasaha ve forvet lazım..
                  2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Karabük maçı nerden izleniyor?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mitroglou, Brentford'a gitti gidiyor...
                      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Cardozon sakatlanmış gibi bişey okudum bi yerde nedir o?

Yorum

• Dakika : 43

Chikhura Sachkhere 1 - 3 Neftçi Baku PFK

Goller : Ernest N'For (3)
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Soner'in yerine yerli alınmaz. Büyük ihtimal hoca o bölge de Fatih Atik'i yedek olarak düşünüyor.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mitroglou, Brentford'a gitti gidiyor...

Bunun kaynağı nedir?

Oraya gideceğine bence Fulham'da kalır.
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• beyler yeri değil ama emlakcıya para kaptırmak istemiyorum nasıl ev bulucam samsunda
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X