Bu arada Karabük yeniliyor 1-0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFellaini Manchester'da tutunamıyorsa bir kiralama formulü de ona uygulansa. İşte Cardozo'yu gölgede bırakacak transfer böyle olur. Zor mu illaki kolay değil. Burada bahsedilen de böyle biridir umarım.traşlı muffinin elinden geçerse belki
Yorum
-
beyler özetler misiniz köydeydim 2 3 gündür haber alamadık. en son haber61 in hoca ben bir takımı göreyim transferleri durdurun talimatını okumustum
2.yabancı forvet olayı noldu
orta sahaya yabancı kaliteli isim noldu
stopere basa noldu
yerlilerden cok bomba isimler gelcekti noldu özet gecer misinizManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkalem yerine Basa alınmış şuan da Bourceanu yerine ortasahaya bu kalitede isimler geçiyor olsaydı hayaller 3-4 kat artardı..Medjani önde
Belkalem arkada ne kadar fayda verecek..
Diri ve fizik olarak ta iyiler, Savaşçı kimlikli oyuncular olduğunu ve takıma bu duyguyu aşılamaya çalıştığını ümit ediyorum. Zaten kafasındaki kurgu için bu oyuncular uygun olmasa mutlaka taşı koyardı....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
hoca 10 transfer isterken de ben esasinda konusulanlardan bunun en az 12 oldugunu tahmin etmistim, simdi 8 geldi daha da 5 gelecek gibi duruyor
stoper-ortasaha-forvet-sagbek-ortasol araniyor belli ki
ben de beklemiyordum ama henuz katilmadigim hicbir bir sozu veya eylemi olmadi vahid hoca.nin
vahid hoca.nin kesinlikle sampiyonluga kitlendigini anlayabiliyorum, iyi bir alternatifi olmayan tek bir mevkii kalmasin istiyor anlasilan??!onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehir başkanının "Trabzon ile aramızda çok az fark kaldı" lafından kıllanıyorum.
Gs ye mesaj veriyor bence.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
Yigidi öldür hakkini yeme, IHO iyi transferler yapiyorEn son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 20:17."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum