Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Karabük yeniliyor 1-0
    .

Yorum

• Ne stoper aldık ya yeter
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• @Coolank
        Erkan ve Batalla haberi çıkmıştı bir kaç gün önce.
        Erkan'ı bittiğini duydum dediniz Batalla ilgili var mı birşey ?

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fellaini Manchester'da tutunamıyorsa bir kiralama formulü de ona uygulansa. İşte Cardozo'yu gölgede bırakacak transfer böyle olur. Zor mu illaki kolay değil. Burada bahsedilen de böyle biridir umarım.
          Fellainiyi alırız da bonus kafasını biraz zor traşlı muffinin elinden geçerse belki

Yorum

• beyler özetler misiniz köydeydim 2 3 gündür haber alamadık. en son haber61 in hoca ben bir takımı göreyim transferleri durdurun talimatını okumustum
            2.yabancı forvet olayı noldu
            orta sahaya yabancı kaliteli isim noldu
            stopere basa noldu
            yerlilerden cok bomba isimler gelcekti noldu özet gecer misiniz
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Belkalem yerine Basa alınmış şuan da Bourceanu yerine ortasahaya bu kalitede isimler geçiyor olsaydı hayaller 3-4 kat artardı..Medjani önde

Belkalem arkada ne kadar fayda verecek..
              Bence bunlar hocanın tercihleri.
              Diri ve fizik olarak ta iyiler, Savaşçı kimlikli oyuncular olduğunu ve takıma bu duyguyu aşılamaya çalıştığını ümit ediyorum. Zaten kafasındaki kurgu için bu oyuncular uygun olmasa mutlaka taşı koyardı...
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• hoca 10 transfer isterken de ben esasinda konusulanlardan bunun en az 12 oldugunu tahmin etmistim, simdi 8 geldi daha da 5 gelecek gibi duruyor

stoper-ortasaha-forvet-sagbek-ortasol araniyor belli ki

ben de beklemiyordum ama henuz katilmadigim hicbir bir sozu veya eylemi olmadi vahid hoca.nin

vahid hoca.nin kesinlikle sampiyonluga kitlendigini anlayabiliyorum, iyi bir alternatifi olmayan tek bir mevkii kalmasin istiyor anlasilan??!
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• Toure düşünülüyorsa medjani orta saha oynayacak demek ki.
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Stoperden orta saha olmaz.Defans ikilisi Toure-Medjani olur Belkalemde yedek düşünülüyordur.

Yorum

• eskişehir başkanının "Trabzon ile aramızda çok az fark kaldı" lafından kıllanıyorum.

Gs ye mesaj veriyor bence.

Yorum

• Sabahtan beri belli aralıklarla okuyorum başlığı. Ama artık Tarık ve Erkan isimlerini okumaktan midem bulandı. Yönetim transferi bitirdik dese de rahatlasam.
                        FxY

Yorum

• Toure gelirse Borçe güle güle halısaha da başarılar
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskişehir başkanının "Trabzon ile aramızda çok az fark kaldı" lafından kıllanıyorum.

Gs ye mesaj veriyor bence.
                            Verecek tabi ki ne koparırsam kar diyor.Bak gidiyor haaa satıyom haaaa

Yorum

• Bu saatten sonra
                              1 forvet
                              1 defans
                              1 orta saha
                              ve
                              Tarık
                              Sefa
                              yapılırsa ve Bosi,malouda gönderilerse mükemmel olur.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Yigidi öldür hakkini yeme, IHO iyi transferler yapiyor
                                En son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 20:17.
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Yükleniyor...
                                X