Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Enes Ünal.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?featur...&v=2Q5bI-I8rWM

Oğuzhan Acar- Trabzonspor altyapısından.
      Trabzonspor

Yorum

• Bilmiyorum yazan oldumu, Yattaranin, yegeni Muhammed Yattara 19.yasinda Fransa'nın Troyes takımında kiralık. Direk oynuyor forvet, sag açık oynuyor sanki kopyası. Mutlaka Dinleyin değerlendirilmeli

Yorum

• Pawel Wszolek

'92 doğumlu kanat oyuncusu. Sağ ve sol ayaklarını kullanabiliyor. 1,86 cm. İleride iyi yerlere gelebilir
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol hoca oldugu surece altyapidan kimse uste falan cikamaz. Parlarsa da Serkan Balci ve Halil altintop parlar.....
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Charlie Austin

http://www.transfermarkt.at/de/charl...9627_2012.html
              • Thomas Ince

http://www.transfermarkt.at/de/thoma...7368_2012.html
              • Jordan Luke Rhodes

..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• daha önce burda yaptığım yorumlar

14.03.2009
                g.birliğinden mustafa. bir maçını izledim, gencecik çocuk. fener maçında resmen döktürdü, acil takıma kazandırılması gerekir diye düşünüyorum. fiziği de çok iyi, stili yusuf şimşek e benziyor. Adından çok söz ettirir kanımca.

03.03.2010
                mustafa pektemek ile ilgili bir haber okudum. 4 büyük takımda oynarım vs. ya geçen sene bu adamı bir maçta izledim (fb-gb 1-0lık maç) ve yaşını öğrendim hemen almamız gerekir dedim. tabi bi girişim falan olmadı, şimdi al alabilirsen!.. çok yetenekli bir oyuncu, büyük topçu olacağı düşüncesindeyim

bu yazın da pektemeki almak için ne uğraşlar verildi. 2009da 1 milyon euroyu geçmezdi bonservis bedeli. sakatlık falan yaşamasaydı mustafa şuanda çok iyi yerlerdeydi. oyuncu bulmak zor değil. illa brezilyalara, avrupalara gitmeye gerek yok. iyi topçu kendini belli eder. henriqueyi alan adam nesini beğenmiş, ne yapmış da almış. 150 maçını izledik bir esprisini göremedik.
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Gurbetçiler

Gurbetçi futbolcular
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=2Q5bI-I8rWM

Oğuzhan Acar- Trabzonspor altyapısından.
                    bu çocuğu istiyorum, en geç iki sene içinde alsınlar a takıma.

Yorum

• İlk olarak Rama61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyorum yazan oldumu, Yattaranin, yegeni Muhammed Yattara 19.yasinda Fransa'nın Troyes takımında kiralık. Direk oynuyor forvet, sag açık oynuyor sanki kopyası. Mutlaka Dinleyin değerlendirilmeli
                      Abi yok böyle bir şey, fotokopi

Yorum

• Artun Akcakin, Genclerbirligi

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aynen Alper kardeş tıpkı aynısı!!!!!!

Yorum

• Ozan Sol - Altınordu

Yorum

• Yusuf Mersin-Liverpool,Carlos Fierro-Guadalajara,Erick Torres-Guadalajara,Yaya Sanogo-Auxerre.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• tarihi not düşeyim. 19.01.2013
                                dardanel spor u14 takımı
                                Cesur Daldal
                                Bir maçını izledim fb14 e karşı ama yetti. İnanılmaz yetenekli ,quaresmanın küçüklük hali diyebilirim. Daha çok küçük 2000 doğumlu ama kendine dikkat ederse büyük yıldız olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim