Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 36 Fedor Kudryashov

Tom Tomsk , Premier Liga (Russia)
    is on loan from ... Spartak Moskau.

Date of birth: 05.04.1987
    Place of birth: Mamakan, Irkutsk Region
    Height: 1,81
    Nationality: Russia
    position: Defence - Fullback, left
    Foot: left Market
    value: 1.000.000 €

National team career

SN National team Matches Goals -
    Russland U21 10 0

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aras Özbiliz

1990 doğumlu, Ajax'ta oynuyor .. Bugün Venlo karşısında 2.yarının tamamında forma giymiş .. Bilgisi olan var mı ?
      Hiç izlemedim ama Ajax taraftarları övgüler yağdırıyor kendisine teknik kapasitesi çok yüksekmiş ve sol ayağını çok iyi kullandığını söylüyorlar ayrıca Hiddink'in takibindeymiş kendisi, ilerde Milli Takım'a seçilebilir.

Yassine El Ghanassy - Gent

Geçen sezon kendisinden bahsetmiştik forumda 1990 doğumlu Fas asıllı Belçika A Milli Takımı'nda da oynuyor. Geçen sezon yetenekli olduğunu göstermişti ama bencil oynuyordu bu sene oyun anlayışında ciddi bir gelişme var daha basit oynamaya çalışıyor ve bu da performansına yansımış durumda şuan Gent takımının en iyi oyuncusu konumunda. Stili C.Ronaldo'ya benziyor onun gibi bire birde etkili ve teknik kapasitesi yüksek her iki kanatta da oynayabiliyor fizik olarak kendisini geliştirmiş durumda ben daha da geliştireceğini düşünüyorum. Şuan ligde 4 gol 7 asistle oynuyor.

Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Daniel Adjei - Daniel Addo , David Nii Addy , Samuel Inkoom , Jonathan Mensah - Emmanuel Agyemang-Badu , Mohammed Rabiu - Dominic Adiyiah , Ransford Osei , Abeiku Quansah , André Ayew

hepsi gana u20'den şu an en yaşlısı 22 yaşında olmalı

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aras Özbiliz

1990 doğumlu, Ajax'ta oynuyor .. Bugün Venlo karşısında 2.yarının tamamında forma giymiş .. Bilgisi olan var mı ?
          Ajaxin A takiminda forma sansi buldugunu soylenemez. Dolayisiyla hakkinda pek bilgim de yok. Arastirmak lazim

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            36 Fedor Kudryashov

Tom Tomsk , Premier Liga (Russia)
            is on loan from ... Spartak Moskau.

Date of birth: 05.04.1987
            Place of birth: Mamakan, Irkutsk Region
            Height: 1,81
            Nationality: Russia
            position: Defence - Fullback, left
            Foot: left Market
            value: 1.000.000 €

National team career

SN National team Matches Goals -
            Russland U21 10 0

Cale'nin yerine düşünülebilir aslında. Tam bir görev adamı ileri geri arı gibi çalışıyor.

Yorum

• Bony Wilfried

Sparta Prag'da forvet oynuyor. Hızlı, güçlü, son vuruşlarda sakin. Top kontrolü iyi. Genelde sağ ayağını kullanıyor ama her 2 ayağınla da gol vuruşu yapabiliyor. Kafa vuruşları güzel.

Boy:1.82
              Doğum Tarihi: Aralık 1988

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ante Vukusic, Hajduk Split, 19 yasinda, 1.77m boyunda, Forvet, 10/11 sezonunun ilk yarisinda ligde 17 macta 11, Avrupa Liginde 8 macta 4 gol atti, yani toplamda 25 macta 15 gol...

Gercekten müthis...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bony Wilfried'i begendim...

Cok güzel gollere imza atmis...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bony Wilfried'i begendim...

Cok güzel gollere imza atmis...
                    Bursa'nın listesindeymiş..

Yorum

• Qpr'da Fas'lı oyuncu Adel Taarabt önümüzdeki yıllar dünyaca ünlü bir oyuncu olur herhalde. Şu an Championship'in (İngiltere 2. Lig) en iyi oyuncusu sol açık oynuyor istatistiği şöyle;
                      22 maç - 11 gol, 13 asist
                      Attığı gollerin beşi penaltıdan ama (sanırım bir penaltı kaçırdığı için) artık kullanmıyor Swansea maçında başkası attı.
                      Henüz 21 yaşında olmasına rağmen Queens Park Rangers'de kaptanlık yapıyor. 2 yıldır Tottenham'den kiralıktı Qpr'de bu sezon transfer etmişler Taarabt'ı ve yalnızca 775.000 € ödemişler.

Son çıktığı Swansea maçını 2 gol ve 2 asist ile tamamladı ve maçın yıldızı oldu:
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ahmed Musa

Bu adam yıldız olacak. Geçen sezon Kano Pillars takımında Nijerya Ligi'nde 18 gol atarak gol kralı olmayı başarmıştı. Bu sezon VVV Venlo'ya transfer oldu. Yaşı 18, boyu 1,70 m. Kanat forvet oynuyor ve yaşı daha çok genç olmasına rağmen Nijerya

Bu sezon Hollanda Ligin'deki istatistiği şöyle:
                        7 Maç - 3 Asist
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ruud Boymans - Venlo
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Olcayli Duisburgumuz Kupada Ceyrek Finale cikti

Böyle devam ederse, seneye Insallah Bundesligada görürüz kendisini Türkiyede oynamak icin Futbol zekasi biraz "Fazla"
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Vallahi ben izleyip gördüğüm oyuncuları yazayım.

By xl_tolga at 2011-01-16

Okan Yıldız.

Bu sezon pek As takımda mücahadele etmedi fakat müthiş bir yeteneği var.Adam eksiltebilen hızlı oynayabilen ve güzel pas yapabilen bir oyuncu.

Sol bek ve orta sahanın her yerinde görev yapabiliyor.Hücum ve oyun çevirme anlamında ben müthiş bir potansiyeli olduğuna inanıyorum.19 Yaşında 2 sene içinde Ligin en iyileri arasına kesinlikle girebilecek kapasitede.

By xl_tolga at 2011-01-19

Fatih Kolsuz

Hasan Ahmet'le birlikte müthiş bir ikinci forvet.18 yaşında ama fırsat buldukça Bank Asya'da gol atabiliyor.Tek eksiği maç tecrübesi.Forvet kalitesi kendisinde mevcut.

By xl_tolga at 2011-01-16

Yakup Ramazan Zorlu

Nam-ı diğer Montana Yakup.Forvette görev yapıyor.19 Yaşında.Ben fiziğini bizim Burak'a benzetiyorum ki yüzüde çok benziyor.Oda santrfor olarak görev yapıyor.Son vuruşları sert ve etkili.Hava toplarına hakim ancak biraz daha çalışması gerekir.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Kayserispor Abdullah Durak

Orta sahanın ortasında oynuyor. İlk olarak Galatasaray ile oynadıkları Süper Kupa Finalinde izledim. Tam bizim orta sahamıza uygun. Bence kulüp bu adamı sene sonuna kadar izlemeli.
                                Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim