ankarademirspor'da emre diye bir genç var, trabzonlu olduğunu duydum, messinin bir alt versiyonu, fizik olarak çok daha gelişmişi, ince uzun bir adam, bilekleri yumuşak, oyun zekası üst düzeyde, son vuruşlar nokta atışı, ilk seyrettiğimizde kim bu adam demiştik, berbat oynamıştı beğenmemiştik, daha sonra hep üzerine koydu, futbolunu geliştirdi, hatta çok önemli bir maçta dört gol atmıştı tarım bakanlığının sahasında, gerçi karşı takımın kısa boylu kalecisinin de payı vardı bunda, ellerini kullanmayıp sadece ayaklarıyla top çıkarmaya çalışan kaleciyi ilk orada görmüştüm, adı fatih miydi neydi kalecinin, sonra zaten kovulmuş takımdan. emrenin yaşını bilmiyorum ama araştırılmalı, böyle gençlerin önünü açmak lazım ilerde türk ve dünya futbolunda adını sıklıkla duyabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
İlkay 3 haftadır ilk 11 de oynuyor. 24.10.1990 doğumlu, kendisini seyretmedim ama yakında adını daha fazla duyuracak gibi.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALMANYA'NIN DİĞER MESUTLARI!..
06 Şubat 2009 16:13
BU ÇOCUKLARA DİKKAT!
İlkay Gündoğan: “Çok iyi bir 10 numara aldık, bize büyük bir katkı yapacak.” Bu açıklamarı geçtiğimiz günlerde, Nürnberg teknik direktörü Michael Oenning yaptı. VfL Bochum’dan transfer edilen İlkay Gündoğan, bu sezon tekrar Bundesliga’ya çıkmak için mücadele veren Nürnberg’te heyecan uyandırdı. Bochum’da tekniği üst düzeyde ve oyunu iyi okuması ile dikkat çeken İlkay, transferin son gününde Nürnberg yolunu tuttu. 19 yaşındaki isim, Almanya’nin U18 ve U19 Milli Takımları’nda görev aldı.
maraton.com.trElbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-

TAM İSMİ: Park Chu-Young
DOĞUM TARİHİ: 10 Temmuz 1985 (24)
DOĞUM YERİ: Güney Kore
BOY:182 cm.
MEVKİİ: Forvet
FORMA NUMARASI:10
KLÜBÜ:MONACO
Bu adamda müthiş Monacodan önce Şenol Güneşin Yakımı Seuldeydi.Müthiş Bir Forvet Adamı Hiç Kaçırmaz.
Ayrıca Bu adam 100 metreyi 11 saniyede koşabiliyormuş.( ゚д゚)
Yorum
-

TAM İSMİ:İvan Raitic
DOĞUM TARİHİ: 10 Mart 1988 (21)
DOĞUM YERİ: İsviçre
BOY:184 cm.
MEVKİİ: Orta Saha
FORMA NUMARASI:10
KLÜBÜ
chalke 04
İsviçre Doğumlu olmasına rağmen Hırvat Milli Takımımın Formasını Giyiyor.
2005-2007 yılları arasında futbola altyapısında başladığı Baselde Forma giydikten sonra 2007 yılında schalkeye transfer olmuştur.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

efans

Yorum