Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Salih Uçan konusunda işi bozan sanırım Nevzat Şakar olmuştu, fazla pahalı bulmuştu diye hatırlıyorum.

Aynı Nevzat Şakar yine Hakan Çalhanoğlu'nun elimizden kaçmasına sebebiyet veren yönetici, doğru dürüst anlaşma yapamamıştı oyuncunun menejeriyle, hem bizle anlaştılar, hem sonra gittiler Hamburg'la anlaştılar hiçbir yaptırıma maruz kalmadan.

Bu iki oyuncu şu an en yetenekli genç Türk orta saha oyuncularından. Belki ilk 2 hatta. Aynı adam yüzünden ikisini de elimizden kaçırdık.
    Nevzat Şakar deme bana ahhh N'Doye ahhh
    Bir Avuç Genç Yürek Yazdı BORDO MAVİ Destanını.

Yorum

• 1461'de yabancı gençler de oynatılabilir, eğer 1. Lig'de de kaldırılırsa kısıtlama. Barcelona B takımında altyapıdan gelen yabancılar da oynuyor.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        The one who wish to see a star,please look to the sky
        So you say our squad is sufficient huh?

Yorum

• Henrique kalsin diyenler var hala.
          Böyle 3.sinif yabancilar Samsunsporda olabilir.Ama Trabzonspor Yabanci hakkini bunun gibi bir beceriksizle doldurmamali.Diger Takimlarin yabancilarina bakin Allah Askina.3 büyütülmüsleri birakin Anadolu Takimlarina bakin.Bobo,Mouche,Uche,Djalma,Batalla,Lualua,gekas ,eneramo......
          Sut bile cekemeyen yabanci forveti napacagiz biz,ozaman Emre oynasin daha iyi.
          Henrique gibi yabancilara karsiyim 2 senede birsey yaptigi yok.Derhal kovulmali.
          Tiryaki bile bundan iyi,Tiryakinin cok sert sutlari var.Calim hayranlarinida memnun eder zaman zaman artist hareketler yapiyor topukla falan
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aksine abi....1461 i daha değerli yapar....Futbolcuya ekstra gaz kaynağı olur abi...

Böyle adam nasıl olsa türk oynatmak zorundalar die ipime kuşağım takılıyor....Göbek yapıyor istediği gibi...Serbest olduğunda yapsın o göbeğide görüyim...

Serbest dediysemde öyle direk serbest olmicak...Belirli cezalar olucak mesela....
            sana katılmıyorum) önemli olan trabzonsporun ivmelenmesi altyapıdan a takıma oyuncu çıkaran süper lige satabilen bir takım olabilmesi bunu hangi sistem sağlar iyi analiz etmek gerekir...

serbest olmayacak bazı kriterler konacak diyorsun ya onunla ilgili bir durum vardı büyüklerden biri yabancı bir futbolcu alacak henüz ligde yabancı oyuncu yok alınacak oyuncular içinde de milli takımda oynamış olma kriteri var adamlar o ülkenin milli takım hocasına alacakları oyhuncuyu milli takıma çağırttırıp o vasıtayla alıyorlar bunu yapan yanılmıyorsam fb... yani diyeceğim türkiyede o kriterlere 70 takla attırırlar yeterki bir oyuncuyu istesinler...

ben max 5 yabancıdan yanayım extra oyuncu ile kontrat yapılamaz... nasıl amma despotum ama...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Henrique kalsin diyenler var hala.
              Böyle 3.sinif yabancilar Samsunsporda olabilir.Ama Trabzonspor Yabanci hakkini bunun gibi bir beceriksizle doldurmamali.Diger Takimlarin yabancilarina bakin Allah Askina.3 büyütülmüsleri birakin Anadolu Takimlarina bakin.Bobo,Mouche,Uche,Djalma,Batalla,Lualua,gekas ,eneramo......
              Sut bile cekemeyen yabanci forveti napacagiz biz,ozaman Emre oynasin daha iyi.
              Henrique gibi yabancilara karsiyim 2 senede birsey yaptigi yok.Derhal kovulmali.
              Tiryaki bile bundan iyi,Tiryakinin cok sert sutlari var.Calim hayranlarinida memnun eder zaman zaman artist hareketler yapiyor topukla falan
              kesinlikle katılıyorum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                So you say our squad is sufficient huh?
                Well ,maybe not so enough but we have no choice but to trust our own lads and pray to Allah

Yorum

• Stopere Senderos alabilme ihtimalimiz var mı acaba. Premier ligde gayet güzel oynuyor, bizde de başarılı olur. Transfermarkta bonservisi 2 milyon euro gözüküyor.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Henrique iyi oyuncu ama son vurus arizali, özgüven kaybolmus veya cok saf. Hocalar anliyamamis herhalde neyin ne oldugunu. Piskolojik ameliyat lazim
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Gekas peşinde koşacağımıza Dokayı alarak transfere başlamalıyız

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4 milyon şu an ki Trabzonspor için gayet astronomik bir bonservis zaten ,daha ne olsun

Taş çatlasın vereceğimiz para 2.5 milyondur.Tabi o da en fazla bir oyuncuya.
                        4 milyon iyi bir adam için verilebilecek bir para. Türk'lere vermezler o parayı.

Yurt dışı için 4 milyon verebilirler.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Burak transfer olsa da ordan da para gelse.

Yorum

• Onur
                            Şener Giray Aykut Kadir

Zokora Soner

Doka(Engin) Adrian Yusuf

Uche(Elmander)

Yorum

• AW: Transfer Dosyası -7-

Borcumuz çok fazla anladık ama forvet almak bir nevi yatırımdır. Forvet maç kazandırır, maç kazanırsan para kazanırsın.

Bu sezon neler çektik forvetsizlikten. 20 kere yazdım, mladen Petric bu adam en az 15 gol atar! Adamın bonservisi yok, bence en fazla 1 mil. Avro ister. Eneramo kazması geçen sene 1.5 istiyordu.

Yorum

• özkan sümer zamnında ,istanbulda geceler yapılıp para felan toplanıyordu iş adamlarından bunlarda aynısını yapsın.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X