O degildi 20 trilyon para gelmisti,özel ucakla falan.Ne oldu o paralar.Niye transferi dert ediyorsunuz,20 trilyon yatmisya hesaba.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -7-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım zonguldakspor değil. beşiktaş bile almıyor böyle adam. Ya Trabzonsporun ismine yakışan transfer yapacaksın ya da paçanı kıstırıp oturacaksın 5 milyon kişiyi temsil ediyorsun,yok urfaspordan sümüklü sülo,yok sulukuleden çingen cevat bu nedir ya hiç transfer yapılmasın onuruda satıp borcu ödesinler haciz getirmesinler benim başka beklentim yok bunlardan.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler cesitli haberler okuyorum hangisi dogru bilmiyorum
yardimci olabilecek biri varmi
2013/14 sezonu yabanci kisitlamasi tam olarak nasil gözüküyor?
yani +2 kalktı sınırsız yabancıdan 10 yabancıya çekildi...
sınırsız olmaması bizim için çok iyi 1461 çok yardımcı olacak bize yoksa ara çok açılacak 1461 in pek espirisi kalmayacaktı
Yorum
-
Daha önceki yönetimin işbilmezliğinin sıkıntısı 1-2 yılda bitmez..hayalci olmaya gerek yok.Sadece canlı ve mücadeleci bir takım oluşsun yeter..kalburüstü transfer beklemiyorumVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler cesitli haberler okuyorum hangisi dogru bilmiyorum
yardimci olabilecek biri varmi
2013/14 sezonu yabanci kisitlamasi tam olarak nasil gözüküyor?
Kulüpler birliği ise geçen hafta bir toplantı yaptı ve 6+2 olsun ve bu 6+2'nin +2'sinin kulübe listesine yazılmasını talep ettiler. Fakat şimdilik değişen bir şey yok.En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 07.06.2013, 20:55.
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18/6 yabacı 10 yabancıyla sözleşme hakkı
yani +2 kalktı sınırsız yabancıdan 10 yabancıya çekildi...
sınırsız olmaması bizim için çok iyi 1461 çok yardımcı olacak bize yoksa ara çok açılacak 1461 in pek espirisi kalmayacaktı
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan geçerli olan kural 6+2. Fakat o +2 ilk 18'e alınamayacak, tribünde oturacak. Yani ana kadronda 8 yabancı olabilir fakat sadece 6 tanesini ilk 18'e yazabilirsin, istersen bunların hepsini 11'de oynatabilirsin...
Kulüpler birliği ise geçen hafta bir toplantı yaptı ve o +2'nin de kulübe listesine yazılmasını talep ettiler. Fakat şimdilik değişen bir şey yok.
sagol renktas
-------------------------
ama hangisi dogruEn son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 07.06.2013, 20:55.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım zonguldakspor değil. beşiktaş bile almıyor böyle adam. Ya Trabzonsporun ismine yakışan transfer yapacaksın ya da paçanı kıstırıp oturacaksın 5 milyon kişiyi temsil ediyorsun,yok urfaspordan sümüklü sülo,yok sulukuleden çingen cevat bu nedir ya hiç transfer yapılmasın onuruda satıp borcu ödesinler haciz getirmesinler benim başka beklentim yok bunlardan.
Kupa'nın gelirleri geldi.(Ş.Ligi primi vs.)
Tenekesi kaldı bir tek.
Sanıyor musunuz o sezon kaybettiğimiz adamların paralarını verecekler sana?
Neyse,
Giden ''Kupa Kupa'' dedi gelen de aynı o şekilde.
Hiçbiri vizyon,misyon planımız bu demedi.
Sadri Şener'e sorsunlar bakalım Ş.Ligi paralarını ne yaptı.
Bu 176 milyonluk borç neyin nesidir.
3 sene daha bir şey beklemeyin takımdan.
Yapılanacaksın vs.
İlk 6'ya oynarız yine.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
AW: Transfer Dosyası -7-
1461 oyuncularını ve Mustafa Hocayı yerin dibine sokmaya çalışanlar beşinci haftadan sonra tır çarpmışa dönecekler. Buna kalpten inanıyorum. Çok mahcup olacağınızdan eminim.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok saçma yabancı kuralı....Serbest bırakılmalıburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani oyuncu beni ilgilendirmez, ben oyuncunun adına, kulübünün namına, ligine bakarım diyorsun?
Peki Trabzonspor'un ismine yakışacak oyunculardan örnek verir misin, örnek sormuştum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Eski yönetim eskide kaldi,hala neyin hesabi yapiliyor.Zaten iyi gitseydi isler sen olmayacaktin.Aglama sizlama yeri degil burasi, o borcu bilerek geldin ve gerekeni yapacaksin.Yapamiyorsan cekip gideceksin.Kücülerek büyüyemezsin(Ünal Aysal,Muharrem Usta,Serdar Adali)bende böyle düsünüyorum.Eski yönetimi elestirmekten gina geldi artik.Bu takima kesinlikle 4 tane direk onbir oyuncusu lazim.iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sagol renktas
-------------------------
ama hangisi dogru
6+2 değil de 6+4 olacaktı.
Yorum
Yorum