Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saviola bu ligde gol atamaz, Vittek 5 tane Saviola eder
    Hangi ligde oynadıysa attı. Burda da atabilir
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• emersonu tanımıyorum ama saviola bitik haliyle bile bu ligde çok iş yapar...
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• saviola kotu topcu demek harbiden herneyse.../
        saviola bizim aradigimiz adammi bize ne kadar yararli olur onu anlamak lazim
        bi kere boyu kisa adam bence ancak kenarlarda forvet arkasinda is yapar volkan ve olcanin daha ofansif versiyonu yani
        hava toplari?
        pivot santrofor?
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saviola bu ligde gol atamaz, Vittek 5 tane Saviola eder
          Tabi La Liga'da atıyordu burada atamayacak çok kaliteli savunma yapılıyor ligimizde dünya çapında stoperler var sonuçta Bekir falan nasıl geçer bu adamları Saviola manyak mısınız siz yahu Ayman'ı geri alıp forvete koyalım defansif forvetimiz olur gol de yemeyiz hem çıldırttınız gece gece ya ne diyorum ben töbe töbe sahura gidiyorum ben kafayı yiyecem yoksa
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• WEBOO aramaya gerek yok
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sakatlik bahane, bana göre yetersiz. yeterli olsa hoca oynatirdi. ama ben onu 1461e bile almam. demk görüslerimiz ayri. o benim gözümde bi sifir. demek ben futboldan bu kadar anliyorum. ha INSALLAH ben yanilirim da bize katki saglar. ozaman özür dilemesini de biliriz. bi adim ileriye gidiyorum, alanzinho bile dogru dürüst topcu degil. fizik gücü yetersiz, son paslari fos, gol vuruslari zaten yok. simdi deme bana hazirlik maclarinda 2 gol atti. o zaman cidden sinirlenirim ha ama alanzinho idare eder, henriqueden 1000 kat daha verimli.
              Henrique de sorun, adam icin dogru dürüst pozison yok!
              Kanat oynatsan, cogu kez yavas kaliyor, cevik degil adam kolay eksiltemiyor, defans sifir!

Forvet de zaten tek kaliyor, cogu kez topu kontrol edemiyor, gol vuruslari iyi degil, pozisyon almasini bilmiyor!

Forvet arkasi onatsan kreatif degil, dikine gidemiyor, iki üc kisi arasina dalip topu kaybediyor!

Tipki burakta oldugu gibi henriquenin üzerine bir sistem yapmamiz gerek basararili olmasini istiyorsak!.

Ben halen bu paralara onu nasil aldigimizi inanamiyorum, kim izledi onu! Kac macini izledi, celutska gibi ucuz fiyata gelseydi, Tmm yetenekli ama zaman ihtiyaci var derdik ama yaklasik 4mio € ya geldi, hazir oyuncu alirsin o para ya, Bremen Elia yi aldi 5 Mio. € ya.
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                WEBOO aramaya gerek yok
                olabilir
                sakin olun...

Yorum

• Saviola'nın kumaşına kalitesine lafım yok. Eskiden beri takip ederim beğenerek kendisini. Ama ligi ve takımımızın oyun yapısına uygun olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir tezatlık var zaten. N'Doye olmadıysa onun tarzına benzer biri olmalı . Aradığımız tarz o tarz çünkü . Özetle , N'Doye nire Saviola nireee..

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani trabzonspor = besleme yuvası
                    olay bu kadar açık ve net
                    madem transfer yok bazı şeyleri derinlemesine konuşmak lazım
                    giray bulak ın ayda 60 bin tl maaş almasına yapabileceğim tek yorum,okuduğum okulun da sahip olduğum bilginin de çarkına tüküreyim
                    Her transfer donemi boyunca bu Kulubu yonetenlerin planli yalanlarini yazarim..transfer donemi sonunda da toplu bir sonuc yazisi. Tepki verip inanmaxanlar cok olur ama zamanin beni hakli cikardiginda ise bir tecrube kazanmis olurlar. Her sezon bu sayi haliyle yukselir. Ben simdi daha cok 5 milyona giden Ndoyeyi nasil oluyorda 6 milyona alamadigimizin cozumlemesini yapmaya calisiyorum...
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Varmi yeni haber
                      Neden burasi cok sakin???
                      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Ironi yaptim beyler

Saviola bizim alabilecegimiz en iyisi, Toivonen felan hepsi zor imkansiz transferler.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bizim yönetim, her sınava son gece hatta sınav sabahı çalışan öğrenciler gibi. Ula mevsimler döndü mevsimler ya transfer politikası diyeceğim ama ne politikası ya sigara kutusunun üstüne 2-3 isim yazmışlar almaya çalışıyorlardır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sabah biri UğurAK'ı anmıştı değil mi? Buyrun geldi.

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Varmi yeni haber
                              Neden burasi cok sakin???
                              Haberler sende ?

Yorum

• yisyiri forveti unutalim
                                sakin olun...

Yorum

Çalışıyor...
                                X