İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -7-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Saviola'yi alacagima (ki ben tecrubeli isimleri severim), Henri'yi kiralar, Mayuka-Konate'yi alirim. Hele ki hucumda hicbir etkinligi olmayan Emerson'u da almam..defansa, takimi one tasiyabilecek bir isim sart..stoper olur, bek olur farketmez!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Saviola 2 Mio. € ya filan gelcekse Tmm derim!
Yedek, 31 yasinda girecek, son sezonlar 10 gol barajino gecememis, zaten benfica onu istemiyor!
Emerson hakkinda benficalilar diyorki, asi kötü bir sol bek degil ama sampionlar ligi icon yetersiz, bizim ihtiyaclarimizi karsilayabilecek düzeyde, zaten ugur abi be futbalski de bunu diyor!
Emersonu kiralardim ve seneye Sefa yi Yavas Yavas sol bek mevkimine yerlestirirdim!
Genclerimizin önlerini kapatmayalim!Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4,5 m€ http://bit.ly/PS6zvL“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberler sende ?
Kusura kalmayin!
Cok küfür yedim belki dediklerimi
Almadi yönetim ama bu benim
Kabahatim degildi...
Transferi ben yapmiyorum...
Ama dediklerimin hepsi gündeme geldi...
Ve transfer cizilgemiz belli oluyordu...
Rajkovici ben 3 hafta önce antrenörü finkle
Tartsidiktan sonra burda 4 kisiye özelden
Söyledim...
Ama olsun caniniz sg olsun..Twitter hesabim: ugurak61
Yorum
-
Gayet basit... N'Doye'nin gercekten Nevzat ve yancilari tarafindan veto yemis olmasi.. Senol Hocayi bilemiyorum..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buraya Duyum yazmiyorum daha!
Kusura kalmayin!
Kabahatim degildi...
Söyledim...
Ama olsun caniniz sg olsun..
Yorum
-
İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buraya Duyum yazmiyorum daha!
Kusura kalmayin!
Kabahatim degildi...
Söyledim...
Ama olsun caniniz sg olsun..
Yorum
-
Gündemdeki forvetlere bakın biri 2 metre Batuhan biri 1.5 mere Saviola. Stiller, boylar, huylar tamamen farklı. Nefes alsın yeter kriteriyle transfer mi yapılır.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum