Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki seçim geçirmiştir ak parti şu ana dek.
    bir tanesi üç kasım milletvekili genel seçimleri, diğeri 28 mart yerel genel seçimleri. sana söylediğim son seçimlerdi zaten. yerel genel seçimler yani..
    nedeni milletimizin genel icraatlarıyla beğendiği hükümeti yerelde de işbaşında görmek istemesi olarak analiz edilebilir.
    aslolan başbakanın bize vereceği şampiyonluktur demedim ki aksini yazmışsın büyük harflerle..
    hatırlatayım.. aynı takımın taraftarıyız..

Yorum

• Arkadaşlar, lütfen mesajlarınızın siyasi içerik taşımamasına dikkat ediniz.Bu forumun en iyi yanlarından birisi böyle olmasıdır zaten...Aksi halde, kendi adıma söylüyorum, bir daha buralara uğramam...Olduğu yerde kalsın, kapansın o konu...Birliğimize değil, bizi ayırmaya hizmet edecekir, başka bir işe de yaramaz..
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "kurumlar kişilere kayyum değildir"
        mesela böyle bir terim yoktur türkçemizde.
        olsa olsa kurumlar kişiler ile kaim değildir demek istemiş olabilirsin.
        başbakanın kankisi yakın dostu anlamına geliyorsa bunun suç olduğunu düşünmüyorum. aksine bir güç olarak kullanılabileceği yerler bile vardır diyorum.
        sandıkta görüşmek dediğine gelince: başbakan son seçimde yüzde kırkın üzerinde oy almıştır. albayrak da yine son girdiği seçimde rakip adayların toplamından fazla oy almıştır. kim kimle sandıkta görüşmüş bu durumda?
        bundan sonra görüşürüz diyorsan, o ayrı mesele. kampanya başlayınca konuşalım onu istersen!
        ts artik sampiyon olsa bile albayrak gelen secimde baskan secilmeyecektir
        bir akilli insan herzaman ileri bak demisti
        albayragin yapabilecegi tek bir sey kaldi unutulmamasi icin , oda yeni stad yapmak olur onuda beceremesse 5 sezon sonra ts in albayrak adinda bi baskani oldugunu hickimse hatirlamiyacak saaten
        hadi hayirli aksamlar renkdaslar
        son olarakta albayarak istifa lazaroni go home
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaşlar takımımızın transferleriyle alaklı bir bilgiye şu veya bu şekilde ulaşırsam burada sizlerle paylaşırım.
          hepinizden helallik diliyorum.
          olayları tek taraflı olarak görmeyelim.(ben de objektif olmaya daha fazla gayret göstereyim)
          takımımıza her hal ve şartta destek olalım.
          yöneticilerimizi ve başkanımızı destekleyelim. yapılan güzellikleri görelim ve beğenmediğimiz icraatları da dozunu iyi ayarlamak suretiyle protesto edelim, eleştirelim. karamsar tablolar için kafa yormayalım.
          herşeyçokgüzelolacak diyelim ve öyle olması için çaba harcayalım.
          hepinize hayırlı bir gece ve güzel bir gün diliyorum.
          sevgiyle,
          stichus

Yorum

o konular da oldukça hassas. bu forumda konuşmak zor. yanlış anlamalara çok mütemayil bir alan..
            bu arada little big horn kardeşim bana bir ceza mı kesmiştin sen?
            bmn pankart falan?
            kabul ediyorum o cezayı ben.. arada kaynamasın.. yardımcı olayım. nasıl olacaksam artık?
            Forumda bu konu ile ilgili başlık var. Saygılar, başarılar...

Yorum

iki seçim geçirmiştir ak parti şu ana dek.
              bir tanesi üç kasım milletvekili genel seçimleri, diğeri 28 mart yerel genel seçimleri. sana söylediğim son seçimlerdi zaten. yerel genel seçimler yani..
              nedeni milletimizin genel icraatlarıyla beğendiği hükümeti yerelde de işbaşında görmek istemesi olarak analiz edilebilir.
              aslolan başbakanın bize vereceği şampiyonluktur demedim ki aksini yazmışsın büyük harflerle..
              hatırlatayım.. aynı takımın taraftarıyız..
              bırakın bu konuyu sayın renktaşım neyi dediğimi ve neyi anladığını gayet iyi biliyoruz TÜRKİYE geneli falan... TRABZON yerel seçim sonuçları neden? fenerli 100 bulmayan ama istanbulu seçip tarasan elesen sınava soksan en nadide 100 ii aile çocuğunun stada girişini yaptıklarını o maçta olan herkes hatırlar ve sonrasında olanları... verilen cezanın HAKSIZLIĞINI!(tgrt taha akyol un programı)... TRABZONSPOR başkanının istafasını (ADAMLIĞINI) TRABZON YEREL SEÇİM SONUÇLARINI
              "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar, lütfen mesajlarınızın siyasi içerik taşımamasına dikkat ediniz.Bu forumun en iyi yanlarından birisi böyle olmasıdır zaten...Aksi halde, kendi adıma söylüyorum, bir daha buralara uğramam...Olduğu yerde kalsın, kapansın o konu...Birliğimize değil, bizi ayırmaya hizmet edecekir, başka bir işe de yaramaz..
                TRABZONSPOR un olduğu yerde siyaset olamaz. TRABZONLU nun siyaseti TRABZONSPOR
                "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• transfer başlığı altında ak parti seçimler falan ne güzel ya başka konu var mı

Yorum

• Başka konu kalmadı galiba, bizim transfer işi Musampa'nın saçına döndü.İstersen adam asmaca oynayalım seninle...
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.

Yorum

• sayın renktaşlarım hepinizden özür diliyorum; bu başlık altında böyle siyasi konulara girdiğim için ama mesajların geçmişini okursanız buraya geliş nedenlerimiz gayet açıktır bu arada KALECİ transferinden haber var mı?

Yorum

• Vestel Manisaspor'da kalp spazmı geçiren Meduna'nın sezonu kapatma olasılığını düşünerek golcü arayışını sürdüren yönetim, Ajax'ın Yunanlı santrforu Angelos Charisteas'la anlaşma zemini arıyor.

Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen ve 2004 yılından bu yana Hollanda'da top koşturan Charisteas Yunanistan Milli Takımı'nda 46 kez forma giyip 12 gol attı.

Bu arada yönetimin Samsunsporlu Rafael defterini kapatmadığı bildirildi. Karadeniz kulübünün 1.5 milyon dolar istediği bu oyuncuya Manisa'nın 750 bin dolar önerdiği, uzlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşebileceği belirtildi. Alternatif isimler arasında İtalya'nın Siena takımı oynayan Arnavut golcü Bogdani ile Bayern Leverkusen'de oynayan Ukraynalı Voronin de yer aldığı açıklandı.

////////

Bu Vestel'e ne oluyor ya Voronin Charisteas filan? Samsunspor'lu Rafael de iyi elemandı galiba? Bakalım belki de iç piyasadan alırız yabancımızı ?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sayın renktaşlarım hepinizden özür diliyorum; bu başlık altında böyle siyasi konulara girdiğim için ama mesajların geçmişini okursanız buraya geliş nedenlerimiz gayet açıktır bu arada KALECİ transferinden haber var mı?
                          Sıkma canını Lucarelli...Kaleci konusunda benim de bildiğim yeni bir şey yok.Ama şöyle birşey yapabilirim; yeni bir nick ile gelip, her şey çok güzel olacak diyebilirim istersen...

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sıkma canını Lucarelli...Kaleci konusunda benim de bildiğim yeni bir şey yok.Ama şöyle birşey yapabilirim; yeni bir nick ile gelip, her şey çok güzel olacak diyebilirim istersen...
                            baba hatta BUFFON la anlaştık sünnet olmasını bekliyoruz!!

Yorum

• champions a katılıyorum bu başlık altında birbirinizle atışmayın

Yorum

• Bir tane kaleci alsınlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X