Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum
    ilk mesajıda buraya yazdık .
    keşke yeni yapılan bi transfere hayırlı olsun mesajı yassaydık ama yakında buda olcak inşallah
    ben üye oldum ya kesin olur
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bence yabancı hakkımızı ellerle doldurmamlıyız daha önemli ihtiyaçlarımız var sol kant gibi
      HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zeyyat kafkas kuzey tv ye bağlandı
        transfer işini cumaya kadar dondurduk önümüzdeki hafta 1 2 transfer yapmak istiyoruz dedi
        kalecilere güveniyorlarmış kaleci alınmayacakmış
        kanca eller işini hala çözememiş eller ocakta gelecem oynayacağım diyormuş
        çubuku formalar apoel maçına yetişecek demiş puma ama görünürde bişey yokmuş yetişmeyebilirmiş
        Aıhh... Midem... Başım... Allah'ım bitsin bu işkence...
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence yabancı hakkımızı ellerle doldurmamlıyız daha önemli ihtiyaçlarımız var sol kant gibi
          Sol kanat için Mustafa Keçeli'nin ismi geçiyo.Olmadı Murat Ocak sol kanatta oynar.

Yorum

• öle olsa bile eller iyi bir libero değilki onun yerine başka birini almamız daha iyi fatihten gelen parayla kimler kimler alınır daha apiih gibi birini alırız
            HAMİ_41

Yorum

• Bence Eller çok iyi bir adamdı.Kürşatla Erdinç'in yanında çürüdü adam.

Yorum

• Jorge Wagnerin sözleşmesinde 600 bin euroya serbest kalır maddesi varmış!! Klub de onu düsünmüyormus gelecek sene için ama adam Betis le anlaşmak üzere!!! Kanca koyayım o kafaya bi odun emi!!!!! Ne kamil adam bu kanca yaw!!!

Yorum

• bence bu zayif defansin arkasina iyi bir kaleci, ya da simdiki kalecilerin önüne iyi bir defans gerekiyor !!!
                  almanyanin ücüncü liginde(regionalliga) o kadar iyi kaleciler var ki akil almaz iyi , ve en önemlisi ucuz (hani para yok ya) .
                  ortasahaya takviye cok önemli sol kanat ve bir önlibero acilen lazim .

Yorum

• bu arada, @ selcukabiyi esnefle kiniyorum

bir ba$lik acti, rekora ko$uyor, guinsess kitabina girecek kesin, i$in ilginc tarafi, ba$ligi acan abimiz ortalikda yok
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• tarbzonolog yazdıgı yazı

Diğer forumlarda yazan Stichus u farkettiniz mi bilmiyorum...Genelde yönetimle ilgili konularda yazıyor...Yönetim içinden olmayabilir ama bana başkana yakın birisi gibi geldi...Aynı zamanda zeki ve mantıklı birisi...En azından tüm forum içerisinde birinci ağızdan yazan tek kişi.''Kaleci alınacak'' diyor başka bişey demiyor...Kafkas da habire tam tersini söylüyor...Bu durumda bu konuda yönetim bölünmüş imajı veriyor...Transferlerin Cuma gününe (Apoel maçı sonrasına) bırakılması mantıklı...Çünkü yönetim bu maçın ciddiyetinin farkında ve konsantrasyonu bozmak istemiyor zannediyorum...Ama iyi transferler yapılabilecek mi doğrusu çok merak ediyorum... ...

arkadaşlar kaynak söylüyemem kusura bakmayınız biliyorum kaynak istiyorsunuz ama söylemem yakışık olmaz ama şunu çok ii söylüyeyim eger kaleci alınmazsa yönetim içinde çok büyük sıkıntı olacak yani öle böle değil bu güç kavgasına döndü .. yukardaki yorum çok dogru .. zaten malesef bizde her zaman yönetim arasında kavga eksik olmuyor geçen atay başkanın zamanında da olmuştu ve malesef o kavgayı kazananlar TRABZONSPORa şampiyon olma şansını kaybettirmişti .. gene aynı film oynuyor .. zaten sık sık kaleci alınmayacak açıklanmasının sebebi sizce ne ?????seyredin eger kaleci alınmazsa yönetimdeki kavgayı .... m keceli konusu da dediğim gibi bizim maçtan sonra bitecek havası var o da çok anlamsız ya neyse .... ikinci yabancı gelip gelmemesi başkana baglı ... orada ki sorun da önlibero mu forvat mi orada da sıkıntı var işin komik tarafı hocayı çok fazla dinlememeleri imiş ....)))kaleci istemeyenler bu tarafta ... diger taraf hem kaleci hem sola adam ama m keceli ye soguklar ... işte bööyle bir durum ... nasıl düşünürsünüz artık ....

saygılarımla

Yorum

• ne düsünüyor bu beyinsizler ????????????????????????????????????????????senol günes den beri bu beyinsizlerin yüzünden pfaff haric dogru dürüst bir kalecimiz oldumu???????????????????????????????????????????? ??????????????

her macta dokuz dogruyoruz,tolga daha genc ama bir sey olacagida yok ,antep macinda kaleye 3 top geldi ikisi gol oldu
                        kaleci dedigin ,takim kötü oynarken takimi ayakta tutabilmeli bir kac mutlak pozisyonu önlemli tutulacak toplari tutmali ,bizimkiler birak mutlak pozisyonu önlemeyi ,tutulacak toplari bile tutmuyorlar .

rezil olduk rezil !!!!!!!!!

ah ulan yillardan beri BEYINSIZ YÖNETICILER sayesinde cektigimiz kahira bak

aklima gelenler

kanca : iki aydir brezilyada ,sonuc sifir
                        ömer sari : kendi kaprisleri yüzünden ,murat bozoglu gibi ici ts aski dolu birini küstürdü
                        özkan sümer :aurelio yu 50000 dolar yüzünden fenere kaptirdi (yaziklar olsun)
                        faruk özak 93- 96 yilllarinda süper ilk 11 e alternatif 3-4 oyuncu alamadi kulübeye (sampiyonluklar gitti)

mali :83-2000 yillari arasinda her zaman ts nin önde geleni oldu ama iyi bir kadro hic bir zaman kuramadi ,ÜNAL ve CAMPELL haric hep vasat futbolculari bize süper star diuye yutturdu

nuri albayrak : tamam fatihi sattin hani nerede onun yerine aldigin golcü????
                        abdullah tan beri bir sol kanat oyuncusu bulamadik kis geldi sen hala brezilyada
                        bedava futbolcu arattiriyorsun.
                        allah askina su kalecilerin hangisine güveniyorsunuz ??? masaya parayi vurup ta alsaniza iyi yapili biraz deli hirsli takimi atesleyecek bir kaleci

ahmet agaoglu :bu sene yönetimin yaptigi en büyük hata lee eul yongu göndermesidir diyor ,burada iste bu adamin futboldan hic birsey anlmadigi ortaya cikyior
                        ts sampiyon olmak istiyorsa bu isler lee gibi vasat sol aciklarla olmaz

senol günes : o da hep ts nin icindeydi kendisi kaleci idi ,bir tane kaleci su takima kazandiramadi ,gecen sezon jefferson gibi cahil bir kaleciye onay verdi
                        96yi yanlis taktik le mahvetti ,4 sene milli takimin basindaydi ,türkiye genelinde ekibi ve kendisi tarafindan o kadar futbolcu izlenesine ragmen ,baska takimdan ts ye hic bir oyuncu kazandiramadi

ziya dogan :tolga ,szymkoviak
                        halilhodzic :stepanov
                        samet aybaba :fatih tekke

fatih terim olmasaydi murat ocak i almayacaktik ,oysa gecen sezon murati hüsnü özkara calistiriyordu ,,,ama nerede bizimkilerde futbolcuyu kesfetme kabiliyeti ?????

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baba bu ne Allah aşkına..

sorma ya yeni transferler heralde
                          Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                          Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                          çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• abi transfer forumu gözümün önüne gelince deliriyorum
                            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• ön libero diyorum başkada bişey demiyorum!!!!!
                              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Yükleniyor...
                              X