Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tamug yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sonra Konyaspor da oynamıştı.

Bursa maçında kırmızı kart görmüştü. 3-0 yenilmiştik.

Gerçi rövanşta 5 çekmiştik Bursa'ya. Kupayı almıştık.

Hey gidi günler.

evet hatırlıyorum...konyaspor a geldi ve geldiği yıl küme düştü konya sanırım...konya da da filelerden çok top çıkardı yani...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çift forvet oyanamayacaksak kaliteli bir forvete ihtiyacımız var.
      Çift forvet oynarsak da ihtiyac var bence . Yukarıda yazdıklarının hiçbiri-belki ileride umut- işimizi görmez. Sırf transfer yapmış olmak için alındılar.
      Ama ön liberoya daha çok ihtiyaç var.
      GS den oyuncu alınabilir bence paraya çok ihtiyaçları var. Deneyip zorlamak lazım. Ümit Karan örneğin neden olmasın.

Yorum

• Mevzu uzamasın da ßir Şeyi ßeLirtmekte Fayda var ßu tarz yıLdız statusunde aLınan ßüyük isimLerin Kahraman oLamadıkLarı maçLar yoksa varLıkLarının ßir anLamı var mıdır?
        Kevin CampbeLL namı diğer ***** ve çamaşır makinası su vatandaşı ßiLe anarken aLo ßen CampbeLL sLoganını kuLLanıyoruz 5 Lik ßir gese maçını hatırLatır ßize..Keşke o nun zamanında SarıyerLe de ßi maç yapaßiLseydik...
        Kastettiğim ßaşarı sizinki iLe aynı istikamette değiL üzgünüm...FarkLı ßakış açıLarına da saygımız var eLbette sayın yöneticim
        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 00:13. Sebep: Forum kurallarına aykırı ifade
        Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Yönetim Faruk Kancanın beceriksizliğinin üstünü Muşamba ile örttü desenize
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• YATTARA TÜRK OLAMIYOR

PROBLEMLİ Fenerbahçeli Aurelio ve Beşiktaşlı Nobre'nin Türk vatandaşlığına geçmesinden sonra ortaya atılan, "Yattara da Türk olacak" söylentilerine son nokta koyuldu. Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, "Yattara'nın Türk statüsüne kavuşması için gereken iki yol da problemli" açıklamasını yaptı.
            SÜRE BİR YIL Bu alternatiflerden birincisinin, Nobre olayında olduğu gibi vatandaşlığa hemen başvuru yapılması yolunun olduğunu kaydeden Caner Çuvalcıoğlu, "Ancak bu durumda başvuru kabul edilse bile bu oyuncunun 1 yıl içinde milli formayı giymesi gerekir. Ancak Yattara kendi ülkesinin milli takımında oynadığı için Türk Milli Takımı’na seçilemeyeceğine göre, 1 yıl sonra yine vatandaşlıktan çıkarılacak. Mesela Nobre, 1 yıl içinde milli olamazsa hakkı yanacak. Dolayısıyla Yattara'da 1 yıl için böyle bir çalışma yapmaya gerek yok" dedi.
            ŞÜNMÜYORUZ İkinci yolun da Trabzonspor açısından bir yarar getirmeyeceğini açıklayan Çuvalcıoğlu, "Diğer bir yol ise, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Uche'nin yaptığı gibi, Türk vatandaşlığına başvurup 5 yıl beklemek ve kabul edilmesi halinde bu sürenin sonunda daimi vatandaşlık hakkını kazanmak. Yani bugün başvuru yapsak, milli olup olmadığına bakılmaksızın 5 yıl bekleyeceğiz ve sürekli vatandaşlık hakkını alacağız. 5 yıl sonrası için de böyle bir müracaat yapmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

karadenizgazete.com
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 00:06.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bu arada chelsea hamburgdan boularoux u aldi 13 milyon euro vermisler chelsea icin bayaga ufak bi rakam
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim Faruk Kancanın beceriksizliğinin üstünü Muşamba ile örttü desenize
                süpper)))))

Yorum

• Bu habere inanmıyorum. Tanıtım yolu başka bir yoldur. Öyle olsa aynı Aurelio gibi Milli Takım kullanılarak başvuru yapılırdı. Oysaki bakanlar kuruluna Türkiye'yi tanıtım maddesinden başvurulmuş. Terim'in haberi yok. Bence bu yapamayız demenin süslendirilmiş hali. Zaten Ömer Rıza Fanatik'te bugün manşet olmuş sesimizi kesmeye çalışmışlar ama ziyanı yok bizimkiler devrede zaten
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 00:31.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak omerkucuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mevzu uzamasın da ßir Şeyi ßeLirtmekte Fayda var ßu tarz yıLdız statusunde aLınan ßüyük isimLerin Kahraman oLamadıkLarı maçLar yoksa varLıkLarının ßir anLamı var mıdır?
                    Kevin CampbeLL namı diğer ***** ve çamaşır makinası su vatandaşı ßiLe anarken aLo ßen CampbeLL sLoganını kuLLanıyoruz 5 Lik ßir gese maçını hatırLatır ßize..Keşke o nun zamanında SarıyerLe de ßi maç yapaßiLseydik...
                    Kastettiğim ßaşarı sizinki iLe aynı istikamette değiL üzgünüm...FarkLı ßakış açıLarına da saygımız var eLbette sayın yöneticim
                    Yazdıklarından bişe anlamadım ama boşver... haklısın diyelim zaten top-mop boş işler bunlar...

Yorum

• @Travelair:

Arkadaşım durumu anlattık işte. Hileli bir durum diyoruz değil mi?

Nobre'yi bahsettiğimiz mantıkla vatandaşlığa aldılar.

Yattara konusunda böyle bir durum olamaz.

Aurelio ile Nobre'nin durumu ayrı bu arada.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Bugün Fenerbahçeli bir arkadaşım oldukça fanatiktir. Trabzonspor Fenerbahçe maçının süper bir maç olacağını, musampa'nın çok iyi bir transfer olduğunu belirtti, ilk söylediği ise kalecinizi değiştirseydeniz . Jefferson'u nereden buldunuz, oldu

marcelinho, yattara ve musampa'lı bir Trabzonspor uyum sorununu atlatırsa seyir zevki olan bir takım olacak.
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 00:28.

Yorum

• Bu sezon Lig A' da Kazakistan, Azerbaycan gibi ülkelerden 2 tane oyuncuyu oynatabiliyorsun

Bu ülkelerden varmı iyi oyuncu, kaleci olsa tercih sebebidir.

Yorum

• Yattara,Mondragon,Song,ilic vs. kendi milli takımında oynadığı için Türk olamıyorlar.Başvuru yapıp 5 sene sonra türk olabiliyor.Sanırım Uche bu şekilde olmuştu.
                            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                            N.F.Kısakürek

Yorum

• ohhh be nihayet bi transfer yapalabildi.musampa yi tanimiyorum ama referanslari cok iyi..insallah basarili olur..
                              transfer yapana kadar yazmicam dedim kendi kendime..iyiki yaptilar..yoksa laf agizdan bi kere cikar..gelecek transfer dönemine kadar yazamazdim
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Musampa da imzayı atarsa bu başlık misyonunu tamamlamış olacak ve ara transfere kadar dinlenecek galiba.
                                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X