özrün kabul bazen oluyor böle seyler bende bi gün patliycam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
listem
1 bilal
2cenk
3umut(Sadece yedek olur)
4tolga seyhan(niye gönderdik ?Kaç paraya geri alabiliriz?)
5kosiçki(b.Dortmund)
6zurawski(celtic ten alabilecegimizi hiç sanmiyorum)
7ibrahim akin
PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
4tolga seyhan(niye gönderdik ?Kaç paraya geri alabiliriz?)
5kosiçki(b.Dortmund)
7ibrahim akin
tolgayi 1-2 milyona cünkü ukraynada yabanci sayisi azaltilacak onlarinda 14 yabancisi var yani kurtulmak icin cabaliyacaklar
rosicki icin atletico 10 milyon dolar önerdi boservis olarak juvede hesaplamada degermi diye yani ts in sansi bilen yok onu almaya
ibrahimde benim bildigim 1 yillik kontrati kaldi yani büyük paralar verip almaktansa 1 sezon beklemek daha aklillica olur yada jimnastik 1-2 milyona verirse hemen alinsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
sander westerveld portsmouth birakti ve su an klübsüz durumda iyi bir kaleci 31 yasinda ve bayagada ucuza gelir ve tecrübesinlen tolga gibi genc kalecilerimizi gelismelerinde ilerlete bilir
portsmouth , everton, real sociedad, mallorca, liverpool gibi takimlarda kalecilik yapti bence fena olmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kayserispor'un kaptani Bülent Bölükbasi o takimin UEFA hedefini kovalamasinda çok büyük paya sahip birisi. Adam gol atiyor asist yapiyor, çok yönlü bir oyuncu. Bülent'i bu takimda görmek isterim açikçasi.
+
Gelecekte vaadetmiyor!
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum