aslina bakarsak elimizde ozellikle turcel super lig icin alternatifli bir kadro var, sadece yapilmasi gereken bu futbolculari surekli hazir tutabilmek.bunu yaptigimizda da sorunlar cozulecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusampa = yattara . önlibero diyene şaşarım . yattaranın sol versiyonu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kesinlikle yanlis musampa defansif gücü yüksek bi oyuncu ve hicde yattara kadar tehnik bi oyuncu degil derinliklere girme yerine kaleye sut cekmeyi yada son cizgiye hizla inib orta yapan oyuncuadak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya uçaktaydı . düştümü bu uçak nerde kaldı yaaa''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yönetim ancak otobüs ile getirir onu çünkü kulubteki dengeler her an bozlulabilir.
Yorum
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yönetim ancak otobüs ile getirir onu çünkü kulubteki dengeler her an bozlulabilir.
Normalde böyle esprilere kızarım ama bu çok komiğime gitmişti.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
ön libero değil ama ortanın ortası en sevdiği pozisyon... ortanın sağında da oynayabiliyor, sol sevdiği bir yer değil.... zaten sola oyuncu arıyrouz diye musampa nın peşine düşünce şaşırmıştım...There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
İlk olarak oktay çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah ortada oynuyordur.yoksa gereksiz bir transfer derim.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
Yorum