Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslina bakarsak elimizde ozellikle turcel super lig icin alternatifli bir kadro var, sadece yapilmasi gereken bu futbolculari surekli hazir tutabilmek.bunu yaptigimizda da sorunlar cozulecektir.
    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      musampa = yattara . önlibero diyene şaşarım . yattaranın sol versiyonu
      bu kesinlikle yanlis musampa defansif gücü yüksek bi oyuncu ve hicde yattara kadar tehnik bi oyuncu degil derinliklere girme yerine kaleye sut cekmeyi yada son cizgiye hizla inib orta yapan oyuncu
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu kesinlikle yanlis musampa defansif gücü yüksek bi oyuncu ve hicde yattara kadar tehnik bi oyuncu degil derinliklere girme yerine kaleye sut cekmeyi yada son cizgiye hizla inib orta yapan oyuncu
        kesinlikle katılıyorum önliberonunda kralını oynar bu adam siz merak etmeyin mükemmel bi adam tabi sadece alacağı parayı düşünmezse
        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• ya sız akılan mıcaksınız bu yönetim her an herşeyi yapar bekleyin daha imza atmadı ulaaa bi adam için 200 sayfa yazı yazdık helebi gelsin
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ya uçaktaydı . düştümü bu uçak nerde kaldı yaaa
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya uçaktaydı . düştümü bu uçak nerde kaldı yaaa
              bizim yönetim ancak otobüs ile getirir onu çünkü kulubteki dengeler her an bozlulabilir.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim yönetim ancak otobüs ile getirir onu çünkü kulubteki dengeler her an bozlulabilir.
                korkuyorum bu forumda yakında denge kelimesi yasak kelime olcak sanırım. Nitekim dengesiz taraftarlığa doğru yuvarlanıyoruz.

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O değil de bir arkadaş şöyle bir espri yapmıştı: "Sn. Albayrak'a göre ilk 4 haftada 4 puan gerekiyordu. Daha fazla olsaydı puan tablosundaki dengeler bozulabilir."

Normalde böyle esprilere kızarım ama bu çok komiğime gitmişti.
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• bu günde transfer yok
                    of ooooofffffffffffffff
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• yaw şimdi stichus burada olsaydı biraz eğlenirdik
                      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• ön libero değil ama ortanın ortası en sevdiği pozisyon... ortanın sağında da oynayabiliyor, sol sevdiği bir yer değil.... zaten sola oyuncu arıyrouz diye musampa nın peşine düşünce şaşırmıştım...
                        There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• yeter daa gelsin de nerde oynarsa oynasın. gına geldim yaa.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• inşallah ortada oynuyordur.yoksa gereksiz bir transfer derim.

Yorum

• varmı bir haber renkdaşlar burda çatladım sıkıntıdan bugün hiç değilse sevindirici bir haber alalım. Zafer bayramını daha bir mutlu kutlayalım bari.
                              .

Yorum

• İlk olarak oktay çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inşallah ortada oynuyordur.yoksa gereksiz bir transfer derim.
                                Oktay abi sen habu fotografından bi danede musampaya gönder korkudan her yerde oynar sen hiç üzülme. abi o nasıl bakış öle yaw
                                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

Yükleniyor...
                                X