Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
    %99 halledilmiş ama ismi imzaq atılmadan açıklanmayan bi transfer varmışl.haberi olan varmı kimdur o.
    Aga bu nasıl iştir anlamadım. Neden hep bizim transferler % bilmem kaç halledilmiş olur da işin sonunda bu transfer hiç gerçekleşmez.
    En son Sadri Şenerden beri transfer sezonunun ilk günü yapaçağımız transferlerin tamamına imza attırma olayımız olmadı. Hep planlar hep % ler. Bir gün isyan edeceğiz ama dur bakalım
    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• öyle görünüyor ki bir seneyi daha beceriksizlik yüzünden heba edeceğiz.kampın sonuna gelinmiş ne eldeki istenmeyen yabancılar (jun halen bizim malımız) gönderilebilmiş ne yeni "yıldız" lar kampa katılabilmiş hatta bu yıldız aday adaylarının (son duruma göre oyuncular bu kategoriye giriyor) uefaya verilecek listeye yetişip yetişemeyeceği bile belirsiz.

kalan kredisini de tüketmek üzere yönetim,verdikleri sözler ağır geldi ne yazık ki
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• Yaaaa sabır...!

DJOKAJA BÜYÜK İLGİ
        Trabzonspor'un gözden çıkardığı futbolcu Djokaj'a Teknik Direktör Lazaroni, son günlerde yakın ilgi göstermeye başladı. Lazaroni'nin bu ilgisi kafaları karıştırdı. Sergilenen bu manzara kampta, "Yoksa Wagner gelmiyor mu?" dedikodularına neden oldu. Lazaroni ise, Djokaj için, "Gideceği takıma, hazır gitsin" ifadesini kullandı.

WAGNER BIKTIRDI
        2 SAATLİK GÖRÜŞME Trabzonspor'da İnternacionalı Wagner'in transferi adeta Brezilya dizisine döndü. Başarılı oyuncunun transferini gerçekleştirmek için Brezilya'ya giden Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, bu ülkede her gün farklı engelle karşılaşırken, sonunda Wagner'in menajeri ile bir araya geldi. Dün akşam Wagner'in menajeri ile yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yapan Kanca, küçük pürüzler dışında her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

KARAR VERECEĞİZ Kanca, Wagner'i bu gece Güney Amerika Şampiyonlar Ligi maçında Quito karşısında bir kez daha izleyeceklerini belirtirken, "Bu maça İnternacional kulübü büyük önem veriyor. İlk maçı 2-1 kaybettiler. Ancak bu maçta büyük favoriler. Bu karşılaşmada Wagner'i bir kez daha izleyip kararımızı vereceğiz" diye konuştu. (Karadeniz Gazetesi)
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
          Ben epeydir forumu takip edemiyorum. Esrarengiz bir Pelikan (ya da Filika) vardı. Bu başlıkta kulağa hoş gelen haberler veriyordu. Ne oldu ona?
          kendi çapında eğlendi ve gitti.

Yorum

• Altuntaş’tan maç değerlendirmesi

SSV Reutlingen maçını değerlendiren takımımızın Almanya Kampı’ndaki kafile başkanlarından Yönetim Kurulu Üyemiz Kahraman Altuntaş, “Takımı iyi bulduk dersek yanlış olur ancak halen hazırlık maçları oynuyoruz ve çoğu maça farklı kadrolarla çıkıp bütün oyuncularımızın performanslarını görüyoruz” dedi.
            Altuntaş şöyle konuştu: “Hocamız bir ideal ilk 11 arayışı içerisinde. Aramıza yeni katılan oyuncularla eski oyuncularımızı kaynaştırmak için uğraş veriyor. Trabzonspor’un yeni kadrosu çok genç oyunculardan oluşuyor. Bu amaçla çeşitli hazırlık maçları oynuyoruz. Bu maçlarda önemli olan skor değil, oynanan futbol. Daha da önemlisi lige çok iyi bir başlangıç yapmamız. Ben iyiye doğru gittiğimizi söyleyebilirim. Özellikle defans kurgusunda uyumlu bir işleyiş görüyoruz.”

Transfer konusuna da değinen Altuntaş, “%99 oranında gerçekleşmiş bir transferimiz var ancak resmi imza atılmadan ismini zikretmek yanlış olur. Diğer bir oyuncu da yakın bir zaman içinde sonuçlanacak. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız birkaç ülkede çalışmalarını sürdürüyorlar. Aramıza katılacak iki yeni oyuncuyla lige başlayacağımızı ümit ediyorum” açıklamasını yaptı.

trabzonspor.org.tr

Kırmızı yazıyla yazılan bölüme göre İsim zikretmek yanlış olur diyorsa bu oyuncunun Wagner yada Mossoro olmadığını anlamak mı lazım.

bir kaç ülkeden diyorsa

Pascal'ın olmasını istiyorum. Mansare, Keita olabilir
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu hafta sonuna kadar biseylerin olmasi gerekiyo,Kamp cumartesi bitiyo diye biliyorum,ve uefada ön eleme oynayacagimizi ve kadroyuda maclar oynanmadan UEFA ya bildirecegimizi biliyorum...Ve birde hale daha transfer yapamadigimizi biliyorum..yani rezil bi durum icerisindeyiz..
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yaw arkadaşlar bunlar oyalama taktikleri!! anlamadınız mı?? Taraftar baskı yapıo ,onlardan biri (ne yazık ki böyle bahsediom çünkü bizden değil bunlar) ortalığı yumuşatıo .. yok işte %99 birin aldık v.s v.s .. sonra öteki çıkıo biz internacionalden büyüküz bize topçulanmızı ne olur alın!! diye yalvarırlarsa alırız gibi açıklama yapıo ve böylece sezon bitimi söylendiği gibi direk katkı yapacak oyuncular ?????? alınıyo ..... ve en sona 3-4 milyon euro klüpden verilerek biri alınıo ... sonra da geçkalındığı için adam takıma uyum sağlayamıo!!! TAM BİR MASAL DEĞİL Mİİ??????????

Yorum

• bu yönetimden bi halt olmaz ümidimi kestim kesinlike desteklemeyeceğim bundan sonra ne olursa olsun!

o adam yalan söleyecek başa gelecek bizde unutacağız oyle mi...
                  eğer bir pankart hazırlanacaksa verilen yıldız sözüyle ilgili olmalı her maçta albayrakın gözüne sokulmalı o pankart bunu 2. kez söylüyorum
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• Yarını bekleyin Genelde İyi haberler hep cuma günleri geliyor,
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi
                      eğer bir pankart hazırlanacaksa verilen yıldız sözüyle ilgili olmalı her maçta albayrakın gözüne sokulmalı o pankart bunu 2. kez söylüyorum
                      Evet bu çok mantıklı. Eğer Albayrak yönetimi gerçek anlamda bir yıldızı kendi cebinden getirmezse (ki zaten ümidimiz kalmadı) her maçta statta yüzüne vuracak bir tezahurat yada pankart olmalı.

Ki bundan sonra kimse tutamayacağı sözleri vermesin, taraftarın dengesini bozmasın...
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• eğer böyle giderse başkanı bizim büyümemizi engellemek için birilerinin getirtiğini düşünicem.adam gelip şunu yapıcam bunu yapıcam diyip başkan seçildi.ortada hiçbirşey yok.bizim önümüzü kapatıp bavulunu toplayıp gidicek heralde.

Yorum

• Yeni bir başlık açma zamanı geldi bence 2006-2007 hayal kırıklıklarımız.

Yönetim bütün icraatleriyle dibe vurdu.

Yıldız transfer sözü verdi yalan oldu.

Transfer sezon başı kampına yetişecekti yalan oldu.

Almanya kampına yetişecekti yalan oldu.

Kontejan yok dye imzalayamıyolardı kontejan boşaldı imzalar atılmadı bu da

yalan oldu.

yalan dolan aldı başını gitti ve hala bazı arkadaşlar sabır bekliyor bu saatten

sonra yapılanlar kaybedilenleri geri getirmez kimse bu yönetime destek

çıkmasın resmen kandırdılar bizi madem böyle olacaktı Atay Aktuğ'un suçu

neydi para harcamadan bende yönetirim bu klübü olay maça gitmekle bitmiyor

sadece. Bu saatten sonra bişeyler yapması da yukarıda bahsettiğim geçmiş

te söylenen yalanların üstünü kapatmaz. Yazık bize ki olesine sevdiğimiz

Trabzonspor söz vermenin ne anlama geldiğini bilmeyenler tarafından

yönetiliyor

Yorum

• valla söyleyecek ne kaldı bilmiyorum amma velakin sinirler gergin

hemi de çok gerginnn

Yorum

• Galiba İlk MaÇtan YÖnetİm İstİfa Dİye BaĞran Tek Takim Olucaz...

Yalan 1dehİl 3 DeĞİl 5 DeĞĞİl İlk BaŞlarda AnlayiŞla KarŞiliyordum Ama Şİmdİ Enayi Yerİne KonduĞumuzu Anlamaya BaŞladim .
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ben BİŞe İstemİyorum Yildizda İstemİyorum Transferde Tek İsteĞİm Adamgİbİ Cİkİp DoĞrulari SÖylesİnler Arik Yeter Kİmseye Guvenİm Kalmadi
                                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Yükleniyor...
                                X