Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dangda,eneramo,tevfik köse vizyon genişlemiş!!!

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ne şimdi ?

Sadri Şener yine ''büyük'' konuşmuş :

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=115557
      ağzı olan konuşuyor önemli olan icrat bu konuşmasından anladığımız gibi Burak elini kolunu sallayarak gs eziğine gidecek ve hiö bir şey yapamıyacaklar bizim yönetim

Yorum

• Burağın bir dahaki satışından %25 pay alacakmışız doğrumu ?

Yorum

• Pay var diye biliyorum. Ama oranını bilmiyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak da Gs ye gidiyor yavaş yavaş ne diyelim sağlık olsun.

Yorum

• Bu yönetimin problemi dürüst olmamalari. Iyi hatirliyorum, Sadri Senerin dedikleri: "Burak öyle kolay kolay 5 Milyon €'ya gidemez, mukavelesinde bir kac maddesi varmis vs vs.." Göründügü gibi 5Milyon getirsin istedigi takima gider.

Evelki sezon sonu acik acik söyleseydiler: "Buraka 2,5 Milyon€ teklif ettik ama kabul etmedi, uzatmiyoruz" eminim bizim taraftar yönetimi degil, Burak'i suclardi cünkü 2,5milyon€ bu takim icin Limit olmalidir. Yada en azindan yurt icinde transfer yasagi koyarsin.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burağın bir dahaki satışından %25 pay alacakmışız doğrumu ?
                Burak'in en para edecek transferi budur zaten. Bundan sonrakinden pay alsan ne almasan ne...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ne şimdi ?

Sadri Şener yine ''büyük'' konuşmuş :

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=115557
                  Zavallılığın dışa vurumu. Bir büyük takım düşününki hiçbir oyuncusuyla ilgili insiyatifi yok giden gidiyor kalan kalıyor. Yarına garantili hiçbir oyuncusu yok.Siz hiç köpek gsnin, fenerden veya beşiktaştan o takımların isteği dışında oyuncu alabildiğini gördünüz mü?Adam birşey yapamıyorda tehdit ediyor burakta afedersiniz şeyine salllardı seni. Burak gsye gitmiştir.Biz hala büyükmüyüz? Doğru ya karabükten, manisadan geçlerden büyüğüz. bursadan ,antepten kayseriden bu çapulcu zihniyet başımızdayken büyük değiliz. Utanılacak hallerdeyiz.Eğer fatih ve gökdeniz şimdi takımda olsaydı kesin gs alırdı kesin... Colmanı hala niye bırakıyor onu çözemedim heralde onuda alırsak kümedüşerler diye vicdan yapıyorlar her halde.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yahu sorun Burak değil anlamıyorsunuz ki....Sorun bizim yönetim.....Burak gidebilir gitsinde.....Burada ki kadar başarılı olmaz hiçbir yerde çünkü burda tek general Burak.....Başka takımlarda general çok.....Bizim gençlere yaptığını yapabilir mi Alex'e, Emre'ye, Selçuk'a, he yemez.....Neyse önemli olan niye transfer yapılmadığı....

Geçen hafta Nevzat Bey açıklaması şöyleydi;Bu hafta sonuna kadar 3-4 tansfer yaparız....

Bu hafta ki açıklaması; Hafta sonuna kadar işi bititririz...

Önümüz haftaki açıklaması; Ne yapalım elimizden kaçtı daha iyisini alırız....

Komedi dans üçlüsü yahu bunlar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• zeki sancak@ZekiSancak
                      Az önce konuştuğum bir yönetici "Alper ve Cenk için Trabzonspor şampiyonlar Ligine alırsa ikisini de alacağız.UEFA olursa birini alacağız"

Yorum

• zeki sancak ‏@ZekiSancak
                        Az önce konuştuğum bir yönetici "Alper ve Cenk için Trabzonspor şampiyonlar Ligine alırsa ikisini de alacağız.UEFA olursa birini alacağız"

Nasıl bir mantık!! bu adamlara ihtiyacın var ve nereye gidersen git ikisini de almalısın.Yabancı olsa neyse ikisi de yerli ve ihtiyacımız var..

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zeki sancak@ZekiSancak
                          Sallama haberdir. CL ön elemelirine katiliriz ama gruplara katilmamiz mucize olur.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zeki sancak@ZekiSancak
                            Ayni kisi:

Trabzonspor'da kongre zamanı çok heyecanlı olacak.M.Ali Yılmaz yine adayl olmayı kolluyor.Sadri Şener aday.İbrahim Usta"zamanı geldi" diyor.

Ibrahim usta kim?
                            1

Yorum

• Sadri Şener ağır saçmalamış.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zeki sancak ‏@ZekiSancak

Nasıl bir mantık!! bu adamlara ihtiyacın var ve nereye gidersen git ikisini de almalısın.Yabancı olsa neyse ikisi de yerli ve ihtiyacımız var..
                                Düz mantık işte bizim yönetim böyle bir topluluk dahada bir yerde görmedim

Yorum

Yükleniyor...
                                X