Dangda,eneramo,tevfik köse vizyon genişlemiş!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne şimdi ?
Sadri Şener yine ''büyük'' konuşmuş :
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=115557
Yorum
-
Pay var diye biliyorum. Ama oranını bilmiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu yönetimin problemi dürüst olmamalari. Iyi hatirliyorum, Sadri Senerin dedikleri: "Burak öyle kolay kolay 5 Milyon €'ya gidemez, mukavelesinde bir kac maddesi varmis vs vs.." Göründügü gibi 5Milyon getirsin istedigi takima gider.
Evelki sezon sonu acik acik söyleseydiler: "Buraka 2,5 Milyon€ teklif ettik ama kabul etmedi, uzatmiyoruz" eminim bizim taraftar yönetimi degil, Burak'i suclardi cünkü 2,5milyon€ bu takim icin Limit olmalidir. Yada en azindan yurt icinde transfer yasagi koyarsin.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurağın bir dahaki satışından %25 pay alacakmışız doğrumu ?"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne şimdi ?
Sadri Şener yine ''büyük'' konuşmuş :
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=115557Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yahu sorun Burak değil anlamıyorsunuz ki....Sorun bizim yönetim.....Burak gidebilir gitsinde.....Burada ki kadar başarılı olmaz hiçbir yerde çünkü burda tek general Burak.....Başka takımlarda general çok.....Bizim gençlere yaptığını yapabilir mi Alex'e, Emre'ye, Selçuk'a, he yemez.....Neyse önemli olan niye transfer yapılmadığı....
Geçen hafta Nevzat Bey açıklaması şöyleydi;Bu hafta sonuna kadar 3-4 tansfer yaparız....
Bu hafta ki açıklaması; Hafta sonuna kadar işi bititririz...
Önümüz haftaki açıklaması; Ne yapalım elimizden kaçtı daha iyisini alırız....
Komedi dans üçlüsü yahu bunlar
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
zeki sancak @ZekiSancak
Az önce konuştuğum bir yönetici "Alper ve Cenk için Trabzonspor şampiyonlar Ligine alırsa ikisini de alacağız.UEFA olursa birini alacağız"
Yorum
-
zeki sancak @ZekiSancak
Az önce konuştuğum bir yönetici "Alper ve Cenk için Trabzonspor şampiyonlar Ligine alırsa ikisini de alacağız.UEFA olursa birini alacağız"
Nasıl bir mantık!! bu adamlara ihtiyacın var ve nereye gidersen git ikisini de almalısın.Yabancı olsa neyse ikisi de yerli ve ihtiyacımız var..
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki sancak @ZekiSancak
Az önce konuştuğum bir yönetici "Alper ve Cenk için Trabzonspor şampiyonlar Ligine alırsa ikisini de alacağız.UEFA olursa birini alacağız"TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki sancak @ZekiSancak
Trabzonspor'da kongre zamanı çok heyecanlı olacak.M.Ali Yılmaz yine adayl olmayı kolluyor.Sadri Şener aday.İbrahim Usta"zamanı geldi" diyor.
Ibrahim usta kim?1
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki sancak @ZekiSancak
Nasıl bir mantık!! bu adamlara ihtiyacın var ve nereye gidersen git ikisini de almalısın.Yabancı olsa neyse ikisi de yerli ve ihtiyacımız var..
Yorum
Yorum