bu seneki transferler yönetim ve şenol hoca için çok önemli. 6 veya 7 haftada belli olur herşey kötü sonuçta ne yönetim kalır nede hoca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
BURAK'A AÇIK KAPI
Trabzon’dan ayrılmayı kafasına koyan, Avrupa takımlarıyla görüşen Burak Yılmaz’ın, sarı-kırmızılılara da haber gönderdiği öğrenildi. Burak’a çok olumlu bakan Fatih Terim ve transfer komitesinin ise Trabzonspor ile ilişkileri bozacak bir adım atmak istemedikleri belirtildi. İstanbul’a yarın dönecek olan Başkan Ünal Aysal’ın, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’le bir araya gelerek Burak konusunu konuşacağı öğrenildi..
Bu haberturkteki bir haber. Burak avrupaya gideceğim diye GS ye gerçekten haber gönderiyorsa ne diyelim nereye gitmek istiyorsa gitsin. Daha 1 hafta olmadı Türkiye de TS formasından başka forma giymem diyen kimdi? Yalan mıydı o haber.
Bence bütün bunların sorumlusu Selçuk denen çocuk. Ben sattım sende sat diyor. Burağın kafasını karıştıran da o.
Demekki kardeşim takıma alacağın oyuncunun sadece iyi oyuncu olmasına bakmayacaksın. karakterli mi karaktersiz mi ona bakacaksın. Senin kader birliği yapacak mı yoksa ilk fırsatta kaçıp gidecek mi ona bakacaksın..
Yorum
-
İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA - Teerasil Dangda´nin kulübü Muangthong United FC 5M€ bonservis bedeli istiyor. TS yönetimi ise oyuncuyu 1 yil icin kiraladi.
kaynak: FacebookTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bizde transfer ümitlerimizi satın alarak kurulur...Hayaller hayaller..Sonra ne çıkarsa bahtımıza..Ben alıştım..Sizde alışın..Gerilmezsiniz..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyordum en son geçen yıl 300 bin £ teklif etmiş QPR. Şimdi ise 5 milyon € deniyor. Aradaki fark ne oluyor biri bana söylesin
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan AMK'ya konuşmuş. Zaten gazetenin müdürüyle tapeleri de çıkmıştı. Kısacası Burak'ye giderse ... diyor.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz’la G.Saray’ın adı sıkça aynı cümlelerde kullanılmaya başlayınca, sarı-kırmızılı camiaya ‘tehdit’ gibi mesaj gönderdi. Önceki gün yayın hayatına başlayan Türkiye’nin yeni spor gazetesi AMK’ya konuşan Şener’in milli futbolcunun durumuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Burak ayrılsa bile mutlaka Avrupa’ya gidecektir. G.Saray’a gidemez. Eğer Selçuk gibi o da onlarla anlaşırsa, bizim için G.Saray, ikinci F.Bahçe haline gelir. Bizim için F.Bahçe gibi olur. Burak bundan sonra Trabzon’a giremez. Sadece o değil, menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan da giremez..
Yorum
-
İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA - Teerasil Dangda´nin kulübü Muangthong United FC 5M€ bonservis bedeli istiyor. TS yönetimi ise oyuncuyu 1 yil icin kiraladi.
kaynak: Facebook
Yorum
-
Bu yönetim ya kendini çok zeki sanıyor ya da taraftarı çok aptal sanıyor.
Transfer dönemlerinde koyun yerine koyulmaktan bıkmadık mı artık, Polonya'dan yıldız diye getirilen adamlar bir sezon boyunca gözükmedi ortada ve daha niceleri,şikeci Barış Özbek'i bu takımda tutmanın anlamı nedir?
Ne zaman transfer politikası olacak bu kulubün illâ yumurta kapıya dayanınca mı birilerini araştıracağız piyasada..
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Trabzonspordan gittikten sonra hangi takima gittiginin ne onemi var?
Birakin bosverin.. Bu kulup daha nicelerini adam eder..
Yorum
-
kaynak: FacebookBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyordum en son geçen yıl 300 bin £ teklif etmiş QPR. Şimdi ise 5 milyon € deniyor. Aradaki fark ne oluyor biri bana söylesin
hani şu pis kokular!
Yorum
Yorum